Hello There, Guest! Login Register


rasnita Gastroback 42639

#1
stie cineva ceva despre aceasta rasnita Gastroback 42639???eu ma gandeam sa cumpar Lelit PL043 MM si acum am ceva dubii.Gastroback arata mai bine,are mai multe functii dar nu stiu cat de mici sunt pasii de reglaj si ce turatie are. pretul e cam acelasi 170 euro
Lelit PL41TEM + Lelit PL043MM
 
Reply
#2
Mai multe detalii aici .
ꟼₚᵣₒ ₈₀₀/ VOSTOK 1Gr/ Hoᴎᴎɘ Ꙅlim //VAᴙio Homɘ //ꙄɘTTɘ WI //ₘₐₙ ₐₜ wₒᵣₖ
 
Reply
#3
Gastroback este brandul sub care opereaza Breville in Germania (sau sub licenta, nu stiu exact). Rasnita care te intereseaza este mai bine cunoscuta sub numele Breville BCG800XL. Dupa numele asta ai mai multe sanse sa gasesti informatii.
 
Reply
#4
totusi nefiind stepless, ma tem ca passii de macinare ar putea fi prea mari. descrierea se gaseste pe toate site-urile care o vand dar nici una nu precizeaza diferenta dintre pasi.
a prbat cineva pana acum?

multumesc!
Lelit PL41TEM + Lelit PL043MM
 
Reply
#5
Orice ai alege, sa fie stepless.

Banuiesc ca e vorba de asta.

Eu zic ca trebuie cautat prin review-uri sa iti dai seama daca acel panou electronic este doar pentru confirmarea setarilor tale sau acolo se afla creierul. Mai exact daca rotita de reglaj nu controleaza direct cutitele ci doar transmite niste impulsuri panoului de control. Multi ne asumam riscul unei rasnite electronizate cumparand Vario, dar suntem induiosati de numele asta titanic in domeniul rasnitelor - Mahlkonig. Cateva probleme de garantie au fost si pe Vario in Romania. Electronizarea rasnitelor nu se impaca deloc cu termenul de "fiabilitate".
Breville nu au avut traditia cafelei in sange, facand multe tipuri de aparate electrocasnice, insa in ultima vreme au mizat pe design si electronica, ceea ce a nascut aparate frumoase. Forumurile de cafea nu ii ridica in slavi, mai ales userii experimentati, insa o cautare mai atenta poate sa iti clarifice imaginea:

"The Smart Grinder is a good brew grinder but it falls short in the pump espresso range. It needs more power & better micro adjustment to be a good espresso grinder although if you are grinding pretty coarse for a lever it might be acceptable." HB
#Lelit Bianca V3 #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim ~ Vacanta: #Kinu + #Kompresso
Past: #Expobar Brewtus IV #K30 
 
Reply
#6
In "bucatele" aici .
Review
ꟼₚᵣₒ ₈₀₀/ VOSTOK 1Gr/ Hoᴎᴎɘ Ꙅlim //VAᴙio Homɘ //ꙄɘTTɘ WI //ₘₐₙ ₐₜ wₒᵣₖ
 
Reply
#7
va multumesc tuturor.....imi sunteti de foarte mare ajutor
decizia e luata..Lelit PL043 MM asta pentru ca am bugetul limitat
Lelit PL41TEM + Lelit PL043MM
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)