Welcome Back Log In Create Account

hario mini? sau mai bine altceva? aiutor! :D

Nu,m nu mai vorbesc de model din care am postat pzoe, dar de alte modele chair "classic" cu carcasa de aluminiu si logo "classic" in fata, mai recente...

cativa exsemplurile:

[Image: wfjkNVn.jpg]

[Image: 9fQehmB.jpg]

Reply
(31-12-2014, 01:14)Lyvyoo Wrote: Mai exista la importator cateva exemplare de Dose ramase (765 de  lei), si in momentul cand se vor termina, espressoarele Gaggia mai serioase vor incepe de la limita de 1000 de lei (Gaggia Baby Black) si se vor termina la 1160 (Gaggia Classic)  :) 

Nu stiu daca in cazul lui Gaggia Classic (probabil si a altor modele entry-level) se poate vorbi despre importuri in Romania ;)

Am pe undeva in calculatorul de la birou poza unei etichete de Gaggia Classic pe care scrie mare "Made in Romania". :D  

Asta e valabila daca n-au mutat intre timp linia de asamblare. Cei care au cumparat recent un Classic pot aduce informatii actualizate.

Reply
(02-01-2015, 22:23)riccetto80 Wrote: La second hand gasesc mai mult de pe anglia, pe ebay...
cu corpul metalic, si cu scris pe fata "gaggia classic", nu ca model ala mult mai vec.

ar merita sa il iau din anglia?

La ce pret?
Raul, consumator zilnic de cafea (si de vin rosu!)
Gaggia Classic, Home Vario Mahlkonig, tamper Concept-Art, Filtru Bezzera nepresurizat pt 2 cesti, 14g, 58mm

Reply
Piesele sunt fabricate in Milano, vin in Romania la ansamblare in fabricile Philips si pleaca pachet inapoi in Italia, si mai departe spre intreaga lume, inclusiv spre Romania :)
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Cumpara-l cat il mai gasesti ,pana ce asa cum spunea Liviu, nu il "modifica"domnii de la Philips din ianuarie!Ia-l asa cum se produce acum chiar daca e produs de "amaratii" de romani!E bun,e verificat.E un Volkswagen broasca al espresoarelor.Are tot ce iti trebuie,e robust ,fiabil deci.E stabil.Ia-l si intretine-l corect si te va tine mult si bine!Fii fara grija ,nu are componente fabricate in vreo hala a vreunui miliardar cartonat de la noi.Eu incerc la sfaturile celor de aici,carora le multumesc inca odata pe aceasta cale, sa ii pun si un PID,dupa ce I-am adaugat un steamer de rancilio si I-am redus extrem de usor presiunea de lucru la 9 bari.
LELIT Bianca black V3, Bentwood, Vst 18, 20,25.

Reply
Ps.Rectific ,"produs"adica doar asamblat.

Reply
Continuuand pe linia offtopicarescului: nu stiu de ce sunteti atat de speriati de produse fabricate in ro. Fata de italia aici isi permit sa plateasca mai multi oameni la departamentul de calitate cu sanse de a verifica mai multe produse decat in italia.
Gaggia Classic, Home Vario Mahlkonig, tamper Concept-Art, Filtru Bezzera nepresurizat pt 2 cesti, 14g, 58mm

Reply
Poate pentru ca am invatat ca la noi in tara calitatea nu este influentata de numarul oamenilor care "lucreaza"...?  :D
Probabil ati auzit de vestitul "merge si asa" sau chiar de prietenul lui foarte bun, "asa face toate"... :P
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
Firmele ce vin in ro vin si cu standardul intern de calitate. Daca nu au unul intern se auditeaza pe baza unuia recunoscut in domeniul respectiv, pentru a primi certificarea ca produsele lor respecta standardele tarilor unde vor livra produsele. In domeniul meu, sunt clienti ale acestor produse care auditeaza fabrica pentru produsul comandat si, eventual, supravegheaza procesul de fabricatie. Acest lucru se face ori trimitand direct unul sau mai multi reprezentanti, fie angajarea unuia local, fie apeland la firme de certificare (cum ar fi TUV de exemplu).

Reply
Sunt perfect de acord cu tine ca se poate face orice si oriunde, dar ne lovim de costuri la un moment dat... Asa cum Renault de pilda avea fabrica in Turcia pentru piata est-europeana... :P
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
Din pacate pentru ei NU aveau fabrica in turcia ci ansamblau la un tert. Si nu e cel mai bun exemplu, Renault are prostul obicei sa-si faca masinile ieftine sa si arate "ieftin".
Dar folosim produse turcesti in viata de zi cu zi si nu ne plangem prea tare (Arctic - Beko), cel putin eu nu.  :)

Reply
Ce voiam era sa arat ca acelasi produs poate fi diferit din punctul de vedere al calitatii in functie si de fabrica.
Evident, sub controlul producatorului.

Reply
Ai dreptate ca si idee. In cazul exemplului tau simbolul se fabrica doar in turcia.

Reply
Megane nu se facea...?

Reply
Nu stiu.
Pana acum am masini facute in franta (3), argentina 1 si germania 1. Cam asta-i si ordinea calitatii executiei.

Reply
O mana de lucru ieftina nu inseamna ca este si extrem de calificata.
Dar este o problema asumata.

Reply
(04-01-2015, 18:21)Mihai L Wrote: Megane nu se facea...?

Clio in orice caz se facea, aveam un coleg cu un Clio de-asta "turcesc" si bietul om s-a jurat ca nu mai cumpara Renault toata viata.

Logic ca nu trebuie desconsiderate toate produsele romanesti. Pana la urma Loganul n-a ajuns degeaba sa se vanda prin Franta si Germania, chiar daca este o masina oribila si "din topor", conceputa parca pentru a cara porcul in portbagaj pe drumuri de tara.

Dar eu chiar am avut o vreme Gaggia Classic made in Ro si pot spune ca asamblarea era departe de a fi perfecta (asta pentru a folosi un eufemism).

Reply
pret in jur de maxim 150 euro cu speditie internationala... daca reuscesc sa castig licitatie...

noua nu merita sa il iau, sunt impotriva sa dau 350 euro pentru un lucru pe care pierd imediat garantie cu modificare la presiune :D

problema i ca maoritate refuza livrare spre romania... :(

Reply
La presiune daca umbli nu prea ai cum sa pierzi garantia.Nu se vede nimic.Am vorbit cu cineva de la ei si mi-a confirmat ca dac e facuta cu atentie nu are cum sa duca la pierderea garantiei.In fonce faci desfaci un filet ,invarti in sens invers ceasuluid e ceasornic si pui la loc ce ai desfacut atasand un furtun.Asta e toata filosofia sau filozofia,zi-i cum vrei!Daca pana si unul ca mine ce numai indemanare nu are ,a facut-o fara probleme,e clar ca nu ai de ce sa iti faci grija.Aparatul e bun.Eu pe langa modficare de presiune,verficata cu un manometru achiztionat de la mag pro(nu am mai avut rabdare sa il primesc pe cel care circula intre forumisti) I-am schimbat si steamerul cu cel de rancilio v1 (cel mai simplu de schimbat)Il pastrez si pe cel vechi pentru orice eventualitate.Oricum se poate pune la loc extreme de usor.La Pid m-am impotmolit,daca va fi sa o fac o voi face sub stricta indrumare,singur fiindu-mi prea mare palaria.

Reply
Rectific :acelor de ceasornic si atasezi furtunul pe care l-ai scos pentru a putea umbla.A nu se crede ca e un furtun nou.Este doar operatiunea inversa.Imi cer scuze dar sunt cam grabit.

Reply
(05-01-2015, 19:46)riccetto80 Wrote: pret in jur de maxim 150 euro cu speditie internationala... daca reuscesc sa castig licitatie...

noua nu merita sa il iau, sunt impotriva sa dau 350 euro pentru un lucru pe care pierd imediat garantie cu modificare la presiune :D

problema i ca maoritate refuza livrare spre romania... :(

La 150 euro merita riscul. Daca accepta plata paypal nu vad de ce nu ar trimite in ro

Reply
Nou e 260 de euro mai exact, in România.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
(05-01-2015, 20:30)amarok Wrote: La 150 euro merita riscul. Daca accepta plata paypal nu vad de ce nu ar trimite in ro

majoritate nu trimite in romania, am intrebat si am trimis in jur de 8 email la 8 vanzatori diferiti si toati, in afara de 1 au refuzat, trimit doar la alte tari ca germania, italia, etc, dar nu in romania.

probabil din cauza fraude cu hartie de credit si orice gen de frauda cu internet in care romania are mereo locul nr.1 in europa...

INTREBARE

daca o masina espresso nu i folosita o perioda lung de timp, pe 4/6/8 lune si ramane in cutia fara sa fie conectat la priza electrica, sa strica ceva sau nu i face nimic?

ar putea sa il iau cu espeditie la tara mea dar o sa treaca cativa vreme pana pot sa trec eu sa il ridic si sa il aduc aic, probabil 6/8 lune.

Reply
In cazul ebay: daca nu se poate, nu se poate...
Daca nu are apa in expresor poate sa stea oricat.

Reply
(05-01-2015, 20:35)Lyvyoo Wrote: Nou e 260 de euro mai exact, in România.

http://www.price.ro/index.php?action=product_prices&prod_id=323396&asc=1

http://finance.yahoo.com/currency-conver...R;amt=1305

290

unde il gasesc la 260?
[Image: SFjjx.gif]

Reply
Aici http://www.espressoman.ro/forum/Thread-R...-permanent
http://finance.yahoo.com/currency-conver...R;amt=1160

Reply
La importator direct (gaggia.com.ro) prin reducerile forumului pomenite mai sus de hhanu.

Trebuie cantarite bine diferentele si preturile, caci s-ar putea ca 100E in plus pentru un espressor nou in garantie, sa nu fie o diferenta fantastica fata de un SH de pe ebay... Depinde si cum esti presat de buget.

Reply
Interesant, mai vad pana pe 13-14 daca reuscesc sa castig o lecitatie cu maxim 150/170euro cu speditie, daca nu ma ghindesc daca pot sa imi permit la 260 euro noua, multumesc mult

Reply
In 10 minute termina o asta momentam sunt primul, are si tamper motta :D

tensiune i prea inalta!!!!!

[Image: VSRhL.gif]

Nimic la ultime 60 secunde au batut oferta a mea si pret a sarit prea mult, am renuntat.

Reply
[Image: dd9c81d3c85aff9d1dd4b56ee4f5585e.jpg]
Classic cu manometru, pushinuri pe 6mm, fara PID-ul din poza, steamwand se Rancilio, portafiltru naked, portafiltru cu spout, tamper, sita single si sita double nepresurizate la 900 lei.
Plus o garnitura de grup.
La Marzocco GB5, La Marzocco Vulcano, Eureka Mythos, La Marzocco GS3, La Spaziale Mini Vivaldi II

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)