Hello There, Guest! Login Register


filtru nepresurizat

#1
Buna tuturor,

Sunt o pasionata de tot ce inseamna cafea, dar nu orice cafea, ci de cafeaua autentica.
Recent mi-am inlocuit vechiul espressor (Delonghi) cu un Gaggia clasic, dupa care au urmat evident cautarile de filtre, pitcher'e tot ce e necesar pt un espresso perfect.
Referitor la filtre nepresurizate, din ofertele de pe piata am ales sa iau doua (unul dublu si unul simplu) de la echipamentehoreca.ro
Nu stiu daca v-ati confruntat cu aceasta problema, ideea este ca desi le-am solicitat diametrul de 58mm, filtrele (ambele) sunt o idee mai mari. Ele se potrivesc in suport, dar sunt prea fixe fata de cele originale, si nu reusesc sa le scot decat cu lama unui cutit.
Inca nu i-am contactat pe cei de la forex, vroiam doar sa stiu daca ati avut astfel de probleme si ce ati facut.

multumesc,
 
Reply
#2
Nu e o problema...asa trebuie sa fie, mai fixe. Exista un soi de filtre " ridgeless", care nu au nicio ondulatie pe exterior, avand peretii drepti. Acestea se scot mai usor din portafiltru, dar in gama de filtre low cost nu prea le gasesti.
#Lelit Bianca #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim ~ Vacanta: #Kinu + #Kompresso
Past: #Expobar Brewtus IV #Mahlkonig Vario K30 
 
Reply
#3
M-am uitat zilele trecute la seminarul Barista si am vazut ca aveau aceeasi pb cu filtrul, dar l-au scos cu usurinta folosind o lingurita, cam asta fac si eu.
 
Reply
#4
Ar mai fi si solutia cu naked portafilter.
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.
 
Reply
#5
M-am gandit initial la unul, dar sunt destul de scumpe, am preferat sa-mi iau un pitcher mota, care mi-e mult mai util.
 
Reply
#6
De unde pot achizitiona din Romania site VST sau alta marca de calitate compatibile cu expresor Gaggia Classic?
 
Reply
#7
Discutia despre VST este aici. In Romania nu vei gasi ci direct la fabricantul american sau la unii revanzatori prin UK. Restul discutiei este in acel topic.

In rest nu stiu daca e nevoie sa cauti marci in domeniul sitelor, in afara de cea de 7g apartinand marcii La Marzocco. Si despre sitele Synesso am mai auzit vorbe frumoase. Dar cauta la magazinele de piese - mag-pro.ro, echipamentehoreca.ro, roviocolection.ro Sa aiba diametrul de 58mm, asta conteaza, si sa fie de 14g nu de 12.
#Lelit Bianca #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim ~ Vacanta: #Kinu + #Kompresso
Past: #Expobar Brewtus IV #Mahlkonig Vario K30 
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)