• Cafeaua, jumatate din motivul pentru care ma trezesc dimineata!
Hello There, Guest! Login Register


cafea ambalata DENNER

#1
Salut baieti sunt si eu nou pe forum si as vrea sa va intreb ceva. poate unii dintre voi care sunteti mai umblati aveti idee.
deci: in Elvetia in lantul de magazine DENNER se gaseste o cafea boabe si nu numai, ambalata si branduita dupa numele lantului de supermarketuri deci "denner".
stiti careva dintre voi ce marca de cafea de gaseste defapt in ambalaj? sau daca importa cineva cafeaua in Romania?
merci anticipat.
Rocket Giotto premium plus, Lelit pl43mm,Saeco Poemia HD8325, pitcher :).
 
Reply
#2
Bun venit pe forum!
Ca sa fiu la obiect, e o prostie sa cumperi cafea ambalata in primul rand si in al doilea rand cafea ambalata adusa din nu stiu ce tari. Elvetia nu inseamna mai nimic in cafea. Tarile cu traditie sunt Ethiopia, Columbia, Brazilia, Guatemala sau altele insirate aici. Cea mai buna cafea este cea prajita proaspat. De ce? Am scris aici.
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30, manuala Kinu M47, nivelator Lelit PL121, IMS-uri,  Cafflano Kompresso in vacanta 
 
Reply
#3
Salut, mi-e clar ca,,cafeaua respectiva nu e elvetiana, tocmai asta incercam sa aflu ce este in ambalaj, pentru ca am gustat la cineva si am ramas placut impresionat de aroma ei, ba mai mult nu este scumpa deloc.
Din pacate in Timisoara nu stiu sa fie o prajitorie de cafea.
Asa ca intrebarea ramane totusi in picioare daca ma poate ajuta cineva cu aceasta informatie.
multumesc!
Rocket Giotto premium plus, Lelit pl43mm,Saeco Poemia HD8325, pitcher :).
 
Reply
#4
In general, nicio marca de cafea nu spune ce baga in pachet. Mici exceptii fac din cand in cand la afisarea procentului robusta/arabica si in cazul single origin (cu pretul supraevaluarii).
Ceea ce spui tu pare un private label, cum ar fi aici cafeaua Mega Image sau marca Aro la Metro. Daca si la ei se aplica o legislatie asemanatoare, pe pachet ar trebui sa scrie (cu font mic) "produsa de SC Cafeaua Elvetiana SRL in exclusivitate pentru Denner. Apoi cauti site-ul producatorului, ii dai un email si te interesezi ce marci mai vinde. De cele mai multe ori, lanturile de magazine incheie contracte cu producatori deja existenti, care au format un portofoliu consistent, asa ca sunt sanse mari sa aiba si alte brand-uri.

Oricum, o cafea proaspat prajita buna costa intre 60 si 90 de lei si ai de ales dintre cel putin 3-4-5 prajitorii destul de ok, cu zeci de sortimente in total. La transport te mai poti uni cu alti Timisoreni ca sa mai salvezi din costrile de curier si astfel ai pe masa o cafea de origine, proaspata, INCOMPARABILA cu Illy, milly, nilly, ce sa mai spun de alte marci obscure.
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30, manuala Kinu M47, nivelator Lelit PL121, IMS-uri,  Cafflano Kompresso in vacanta 
 
Reply
#5
Am inteles, merci! o sa incerc sa fac rost de o punga sa iau niste detalii daca gasesc,daca nu asta e, cautam prajitorii pe aproapeSmile.
Rocket Giotto premium plus, Lelit pl43mm,Saeco Poemia HD8325, pitcher :).
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)