Welcome Back Log In Create Account

buget minim pt o cafea decentă la munca

acasa am un setup ok cu pavoni + ascaso si sunt mulțumit dar de multe ori simțeam nevoia sa mai beau o cafea si la munca unde singura opțiune este autohtona ciorba de jacobs.

pentru ca buget de bolojan si bugetar am ales următoarele:

espressor Xiaomi - 410 lei pe vexio

rasnita kitchen aid - 200 lei noua pe olx fără garanție

accesoriile incluse dar urmează un tamper care sa îl înlocuiască pe cel de plastic Xiaomi.

pentru 610 lei beau o cafea buna. nu atât de buna ca acasă dar buna si simt ca din râșniță pot scoate mai mult. expresorul nu ma ajuta dpdv al controlului deloc dar am experimentat cu diverse setări la râșniță si poate scoate o cafea decentă.

nu dați cu parul. e un birou aglomerat si raportul bang for the buck a fost esențial.

cafea de supermarket pana acum dar am si o punguță de la guido care așteaptă la rând.

Reply
[Image: dZn9442.jpeg]

am achiziționat si un portafiltru bottomless si cam așa arată o extracție dubla cu râșniță setată aproape de valoarea maxima a rasnirii pentru espresso.

cântar încă nu am așa ca dozez "din ochi" cantitatea de cafea.

Reply
Se putea mai bine, nu la banii astia, dar nici mult peste.
Mai ales ca aveai avantajul major ca esti deja addict lever. Exista levere mai mult ca decente azi la sub 1000 lei.
Dar si la categoria masini cu pompa, si in acelasi buget de 400 lei un DeLonghi era o alegere mai buna.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)