v-as ruga sa ma ajutati sa inteleg daca este normal ca dupa prima, orice cafea facuta sa ramana zat in grup, poza 1, 2, 3, eu nefiind cunoscotator in espressoare ma gandesc ca, normal nu este sa faci o noua cafea cu rezidurile din cafeaua precedenta, am explicat aceasta problema la importatorul espressorului iar raspunsul suna cam asa:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
=11.0ptBuna ziua ,=11.0ptConform celor spuse de cei din Saeco ,problema este din cauza interventiei asupra gramajului sau reglarii de cafea .“ Potrebbe anche esserci un problema di macinatura (troppo larga), di quantità di polvere (troppo bassa). Di solito se il gruppo rimane così sporco può darsi che la pastiglia non venga pressata correttamente, quindi bisogna verificare in quel senso.” Cunoasteti pe cineva care si-a bagat nasul in locul in care nu avea experienta necesara ? Probleme din fabrica ? NU , ACEST APARAT NU A AVUT PROBLEME ...PANA NU A INTERVENIT O PERSOANA NECALIFICATA IN DOMENIU FARA ACCEPTUL VANZATORULUI !!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
aceasta problema a fost de la inceput dar nu am stiut de ea pana ce un distribuitor de cafea mi a spus ca acel zat nu este ok, voi ce spuneti? si, raspunsul lor mi se pare cam deplasat, probabil sa scape de problema, cum sa se strice doar pentru ca am setat gradul de rasnire/ gramaj? ceasul s-a stricat pentru ca ora a fost fixata... cam asa suna acest raspuns, culmea este ca si tehnicianul lor ce are in spate ani grei de esperienta este de acord cu producatorul, cum sa folosesti un espressor daca nu poti umbla la setari? si cel mai ieftin espressor iti permite reglaj la rasnita, in acest meniu am umblat, secunda 2:03, va multumesc si astept cateva pareri.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
=11.0ptBuna ziua ,=11.0ptConform celor spuse de cei din Saeco ,problema este din cauza interventiei asupra gramajului sau reglarii de cafea .“ Potrebbe anche esserci un problema di macinatura (troppo larga), di quantità di polvere (troppo bassa). Di solito se il gruppo rimane così sporco può darsi che la pastiglia non venga pressata correttamente, quindi bisogna verificare in quel senso.” Cunoasteti pe cineva care si-a bagat nasul in locul in care nu avea experienta necesara ? Probleme din fabrica ? NU , ACEST APARAT NU A AVUT PROBLEME ...PANA NU A INTERVENIT O PERSOANA NECALIFICATA IN DOMENIU FARA ACCEPTUL VANZATORULUI !!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
aceasta problema a fost de la inceput dar nu am stiut de ea pana ce un distribuitor de cafea mi a spus ca acel zat nu este ok, voi ce spuneti? si, raspunsul lor mi se pare cam deplasat, probabil sa scape de problema, cum sa se strice doar pentru ca am setat gradul de rasnire/ gramaj? ceasul s-a stricat pentru ca ora a fost fixata... cam asa suna acest raspuns, culmea este ca si tehnicianul lor ce are in spate ani grei de esperienta este de acord cu producatorul, cum sa folosesti un espressor daca nu poti umbla la setari? si cel mai ieftin espressor iti permite reglaj la rasnita, in acest meniu am umblat, secunda 2:03, va multumesc si astept cateva pareri.