Espressoman novice
Bucuresti
E clar de tot ca trebuie sa faci Zacconiul bucati si sa ii faci decalcifiere si un service temeinic - ocazie cu care ii dai si un lustru pe dinafara.
Pe urma se schimba treaba!
LM GS/3 AV, Elektra Micro Casa Leva, MK ProM E, Lagom P-64 SSP HU, Kinu Classic M47
Espressoman infocat
Bucuresti
ca idee manometru nu conteaza.. dar poti cumpara echivalente de pe ebay daca ala original e scump
Strietman CT1/ Elektra MCAL + Honne; Flair Signature Pro/Aeropress + Kinu Pheonix; V60 + Kinu m68.
Espressoman novice
Bucuresti
22-12-2016, 11:40
(Edited 22-12-2016, 11:41 by VladP.)
(21-12-2016, 23:33)Neuromancer Wrote: ca idee manometru nu conteaza.. dar poti cumpara echivalente de pe ebay daca ala original e scump
Daca teava de abur este infundata cu calcar, inseamna ca aparatul nu a fost decalcifiat prea des (sau niciodata), deci sint sanse mari ca manomentrul sa functioneze dupa decalcifiere. Oricum, se poate si acesta demonta si curata, iar daca trebuie cumparat, nu este chiar asa de costisitor.
LM GS/3 AV, Elektra Micro Casa Leva, MK ProM E, Lagom P-64 SSP HU, Kinu Classic M47
Good espresso addicted - shot M!
Targoviste
Ciocănite cu ceva moale - cât să nu zgârie.
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.
Espressoman infocat
București
Nu m-am jucat cu astfel de aparate, dar din poza par a fi băgate prin presare.
Improvizează o "dalta" din lemn / plastic Si ia-le la "ciocan" :)
Gaggia Evolution | K6
Brasilia Mini SB | Macap M42M
Elektra Leva S1 '85 | Kinu M 47
Espressoman infocat
București
Salut, având in vedere ca deții 4 aparate sunt convins ca ți-ai făcut o părere despre fiecare.
Întrebarea mea este Elektra + kinu m47 ies in evidentă fata de celelalte aparate ?
Mulțumesc
Ciprian
Evolution | Ascaso I2
Crem One LFPP, e37s
Sibiu
@
Ciprian, daca ii adresezi intrebarea lui Gheorghe, cred ca nu are cum sa-ti raspunda. Este banat.
Espressoman infocat
București
Buna dimineața, mulțumesc pentru informație. Am simțit eu ceva suspect, știu ca și-a șters pozele după care nu am mai văzut nici un post ...
Evolution | Ascaso I2