Espressoman traditionalist
ro
@renatoa
- Daca spuneai mai devreme , celebram cum se cuvine...
[Image: biggrin.gif] ...dar asa , eu tot pup de pe la ora 14 prima biluta verde soft , acum sunt la a doua , pentru ca la noi ploua de rupe...si asta face parte tot din trusa de prim ajutor in caz de plictiseala...Zwaaaaack !!!
[Image: biggrin.gif] ...
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...
Espressoman infocat
Odorheiu Secuiesc
Am dat-o pe Chimay, Sikaru si Delirium Tremens dar poate ajung si la Woodford Reserve, daca tot e ocazie. :)
ACS Minima, Timemore Sculptor 078s
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
20-05-2017, 20:53
(Edited 20-05-2017, 20:53 by renatoa.)
Cum de a scapat marketingul asa pleasca... :s faceam piramide de sticle prin mall-uri...
Puneam si niste baieti sa defileze in fuste ecosez :D
ro
....Aaaa......ce ai cu noi , e sambata seara doar ...., in parlament nu mai gasesti pe nimeni inca de joi...unde mai pui ca si ploua ...atmosfera propice de reset...si eu am pus si ceva muzica...o muscatura de placinta , doua gaturi de sirop de tuse ( sa nu racim ca e frig......
[Image: biggrin.gif] )...draq ,... ca am tuns gradina si tufele de mi-au sarit capacele...mi-ajunge saptamana asta...
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...
Good espresso addicted - shot M!
Targoviste
La multi ani!
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.
ro
....apropos...e asa de bun zwack-ul asta , ca as trage o conducta din Budapesta pana langa pat la mine acasa...al inteleg perfect pe Joseph...stia el ceva...
[Image: cool.gif] ...din plante...
Espressoman infocat
Odorheiu Secuiesc
20-05-2017, 21:34
(Edited 20-05-2017, 21:35 by tecsi78.)
(20-05-2017, 21:19)Levo Wrote: ....apropos...e asa de bun zwack-ul asta , ca as trage o conducta din Budapesta pana langa pat la mine acasa...al inteleg perfect pe Joseph...stia el ceva... [Image: cool.gif] ...din plante...
József...:) (zs=j)
ro
20-05-2017, 21:41
(Edited 20-05-2017, 21:44 by Levo.)
La multi ani !
@baloozzy ...nimic , nimic ?...seceta mare ?
@tecsi78
- ...asa e , dar am tastarura d' asta fara diacritice...
[Image: huh.gif] ...si nu ma pot produce...
Craiova
Cu ce m-am luptat zilele trecute, impreuna cu cei "de-ai casei"
Castigatoarea a fost declarata fara dubiu cea din stanga... o noua lovitura data pe piata de Lidl, care sper din toata inima sa ajunga si la noi, vad ca in DE si NL este.
https://scotchwhisky.com/magazine/latest...gle-malts/
Craiova
Craiova
02-11-2017, 21:57
(Edited 02-11-2017, 21:58 by renatoa.)
Asa tzapa sa tot iei... probabil nu vazuse filmul "
Angels' share" sa se lamureasca cum e cu whisky-ul de 100.000 sticla ;)
https://www.agerpres.ro/lifestyle/2017/1...s-20-28-59
Cam asa o fi si la noi cu "gheishele" de peste 90 puncte :)
Espressoman infocat
Bucuresti
Expobar Brewtus IV, HONNE, Kinu M-47, pitcher + tamper Motta + tamper dinamometric Concept-Art, site VST + IMS
In trecut: Gaggia Pure, Lelit PL41 TEM, Lelit PL 043MM
Craiova
ro
Multumim ... dar nu prea cred ca o sa am eu sansa asta ... :D ...
ro
... Este buna precautia ... si nu numai la apa pentru espressor , ci la
apa minerala ... ( ... cand te gandesti ca uni mai zic de mine ... ca imbunatatesc cafeaua ! ...

... )
Espressoman infocat
Odorheiu Secuiesc
(24-11-2017, 17:49)Levo Wrote: ... Este buna precautia ... si nu numai la apa pentru espressor , ci la apa minerala ... ( ... cand te gandesti ca uni mai zic de mine ... ca imbunatatesc cafeaua ! ...
... )
Si??! Care apa, ca acu ma duc sa iau?
ro
(24-11-2017, 19:51)tecsi78 Wrote: Si??! Care apa, ca acu ma duc sa iau? 
...Pai nu...

... cetateanul ala , cred eu ... ca seara s-a imbatat zdravan si dimineatza a cumparat apa minerala de sete cred ...si apoi e simplu , a baut apa si s-a imbatat la loc ... :D ... dupa' aia , s-a dus sa faca reclamatie la ANPC , muscat de albina ... :D .... In final , aia au venit , ... au constatat ca apa e -n regula si au clasat cazul ... ( eventual l-au mai si bombanit pe ala ...

... ) , ... deci nu se prea se cade cu apa ... :D ... ( e buna si apa , dar mai ales sub forma de gheatza , in pahar ...

... )
Espressoman infocat
Odorheiu Secuiesc
(24-11-2017, 20:06)Levo Wrote: (24-11-2017, 19:51)tecsi78 Wrote: Si??! Care apa, ca acu ma duc sa iau? 
...Pai nu...
... cetateanul ala , cred eu ... ca seara s-a imbatat zdravan si dimineatza a cumparat apa minerala de sete cred ...si apoi e simplu , a baut apa si s-a imbatat la loc ... :D ... dupa' aia , s-a dus sa faca reclamatie la ANPC , muscat de albina ... :D .... In final , aia au venit , ... au constatat ca apa e -n regula si au clasat cazul ... ( eventual l-au mai si bombanit pe ala ...
... ) , ... deci nu se prea se cade cu apa ... :D ... ( e buna si apa , dar mai ales sub forma de gheatza , in pahar ...
... )
Glumeam...

Stiu, sunt patit, mai ales dupa cate o noapte (si) cu absint. :D
espresso aficionado
de peste Prut
ia vedeti aici:
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>
Espressoman infocat
Odorheiu Secuiesc
(29-11-2017, 19:50)maki Wrote: ia vedeti aici:
Foarte cool, din pacate Jim e foarte departe de ce inseamna un bourbon gen Maker’s Mark, Woodford Reserve etc.
espresso aficionado
de peste Prut
eu cred ca in el se poate turna ceva bun, nu neaparat Jim. un bourbon gen Maker’s Mark, Woodford Reserve etc. :D
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>
ro
... Ar fi buna una pe noptiera ... :D ...
- Hei Jim , baia are 2 usi ? ...
- ... No sir ! ...
- ... ? :D ... inseamna ca iar am intrat in sifonier ...
Craiova
Mai baieti, ar trebui sa facem o excursie cu gradinitza acasa la mama lui, in Scotia, sa ne treaca de erzatz-urile astea facute din porumb, care nu au vazut malt decat in visurile erotice... :P
Hai, ca e simplu, exista zbor direct Bucuresti Glasgow, in rest aranjez eu acolo traseul si detaliile :)
Espressoman infocat
Bucuresti
Asta abia e o idee buna! Uraa!!
Dalla Corte Studio | honne | kinu m47 | fellow stagg | acaia s |
Espressoman Administrator
Bucuresti
Stânga sau dreapta? Chiar nu ma pricep, poate invat.. :)
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
ro
04-12-2017, 21:42
(Edited 04-12-2017, 21:46 by Levo.)
... Daca este pentru consum propriu ... dreapta... :D , unul de 17 ani ajunge si la 130 - 150 E ...
... e mai aromat ( fructat / piper ) Caol ...si mai ciocolatiu Monkey ( care nu e rau nici ala ...

)
Espressoman infocat
Bucuresti
clar dreapta... stanga nu e la aceeasi categorie..parerea mea
caol ila este din regiunea islay ca si preferatul meu: lagavulinul de 16 ani.
o sa gasesti cu siguranta note de turba..posibil si afumat.
iti recomand lagavulinul de 16 merge cu siguranta daca iti plac tutunurile afumate de pipa
Dalla Corte Studio | honne | kinu m47 | fellow stagg | acaia s |
Espressoman Administrator
Bucuresti
Multumesc, eram acasa la un cumnat de-al eu, mare campion in bautura :) Campion la propriu, nu la figurat :) Si cand pisica nu-i acasa, soarecii joaca prin bar :) Am urmat sfatul vostru, nu le-am amestecat, a fost o experienta placuta acel Caol dar atat pot spune, nefiind pasionat de whisky. Imi aminteam de experientele de acum 7-8ani cu o cafea proaspat prajita, printre primele bune, cand i-am scris suparat prajitoriei ca e acra cafeaua :) La fel si aici, sunt prea neinitiat ca sa pot aprecia asa bunatate, deci raman pe bere artizanala ca o simt mai bine :) Hai noroc!
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman infocat
Odorheiu Secuiesc
25-02-2018, 20:57
(Edited 25-02-2018, 20:58 by tecsi78.)
Sa mai si bem ceva...
Craiova
Adica un fel de robusta... :)