Welcome Back Log In Create Account

Whisky !

... Profilaxia racelii ... Cool ...

[Image: RvZsby9.jpg]
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
... Ceatza de duminica ... Cool ...

[Image: gckTaXK.jpg]
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
[Image: 6ZBL2fF.jpg]
Expobar Leva DB pompa rotativa, Mühle M68, Mazzer Major, Huky 500
Home coffee roasting is as fun and easy, or as exacting and technical, as you want to make it.

Reply
https://www.mediafax.ro/stirile-zilei/af...o-18667391

Sa le fie doaga moale...

Reply
https://www.bbc.com/news/uk-scotland-nor...d-50801560

Reply
[Image: BwoR8jy.jpg]
#Lelit Grace  # DF64V  

Reply
http://www.ziare.com/stiri/coruptie/conv...un-1590978

La Multi Ani ! fara dop :D

Reply
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

Reply
Crăciun fericit! :)
[Image: ZMEWU66.jpg]
#Lelit Grace  # DF64V  

Reply
[Image: SPI1VIs.jpg]
Lelit Bianca, Bentwood, Macap MXD Xtreme Chrome, Niche Zero, Comandante C40 MK4 Nitro Blade, Aergrind, Aeropress, V60 02
Aillio Bullet R1 V2, Ikawa Home v1

Reply
Aveți vreo recomandare pentru un japonez decent ce se găsește pe la noi?
LMLM (slayer mod) + Bentwood | Hario V60/Nel Drip+Aergrind
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)

Reply
(27-12-2019, 23:26)Beowulf Wrote: [Image: SPI1VIs.jpg]

Cum e?
ACS Minima, Timemore Sculptor 078s

Reply
Foarte bun pentru un incepator ca mine, un gateway drug adevarat :)
Lelit Bianca, Bentwood, Macap MXD Xtreme Chrome, Niche Zero, Comandante C40 MK4 Nitro Blade, Aergrind, Aeropress, V60 02
Aillio Bullet R1 V2, Ikawa Home v1

Reply
Bună seara :)
[Image: g8AIcWN.jpg]
#Lelit Grace  # DF64V  

Reply
La mulți ani :)
[Image: 6r0Ds1q.jpg]
#Lelit Grace  # DF64V  

Reply
... si putzina ayahuasca ...

k sa nu ne doara basca ... :D ...

[Image: fIadobg.jpg]

Reply
Scotieni... banu sau maltzu... ce a fost primul  Huh Confused

http://www.ziare.com/mediu/stiri-mediu/p...ei-1598569

Reply
Bună sâmbăta :)
[Image: 19Uvmgp.jpg]
#Lelit Grace  # DF64V  

Reply
Nu am fost pe faza la momentul inceperii promotiei, dar chiar azi am vazut ca inca se mai gaseste, asa ca semnalez din nou un whisky la Lidl:

https://www.lidl.co.uk/en/p/product-reco...sky/p15802

Va rog a nu se judeca dupa lipsa ani sau pretz, ci mai curand dupa distinctiile primite.
In plus, atrag atentia ca whisky-ul de aeroport sau magazin "specializat" este o inventie pentru export si turisti... am fata acolo si am avut discutii cu "socrii" asupra realitatii productiei si pretului real al whisky-ului pe care il beau scotienii.  Situatia este foarte bine ilustrata in filmul Angel's Share.
Absolut nici o legatura cu ce este in vitrine !
De asta Lidl a luptat si a reusit sa dezvolte o relatie directa cu producatori decenti si onesti, pentru a putea oferi scotienilor si pe rafturi bautura nationala, la preturi... scotiene :D
Fac o paralela cu tzuica noastra... sunt curios cati cumparati tzuica din magazine, sau dati pe o tzuica buna mai mult de 50 lei ? ;)

Reply
Un pic off-topic dar pot sa confirm ce spune @renatoa despre Lidl: deseori sa găsesc acolo produse foarte bune ca calitate (imposibil de găsit altundeva) la preturi decente. Am văzut asta la produsele italiene la care ma pricep cel mai bine. Asta nu înseamnă că tot ce vinde ei este aur, dar unele produse sunt foarte ok.

PS. Acum este săptămâna italiana și are din nou mozzarellele de bivolita [emoji4]
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)

Reply
+1 pt Talisker, am un amic în Scoţia care mai dă pe acasă din când în când, şi îmi aduce Dark Storm. E afumat cu turbă. Excelent, aprox. 300 lei sticla de 1L.
BPlus Apollo şi La Pavoni Europiccola, Outin Nano / Cafelat Robot şi Kinu Phoenix, Cafflano Kompresso şi Porlex Mini

Reply
(28-12-2019, 01:01)flipu2k Wrote: Aveți vreo recomandare pentru un japonez decent ce se găsește pe la noi?

In general japonezele sunt cam scumpe pt ce sunt.. dar cu nikka mergi la sigur . From the barrel ca entry lvl.. sau coffey malt daca vrei ceva bun
Strietman CT1/ Elektra MCAL + Honne;   Flair Signature Pro/Aeropress + Kinu Pheonix;  V60 + Kinu m68.

Reply
Desi nu sunt fan burbon, sticla asta nu a dezamagit... foarte dulce.. foarte smooth

[Image: ErhOzN4.jpg]
Strietman CT1/ Elektra MCAL + Honne;   Flair Signature Pro/Aeropress + Kinu Pheonix;  V60 + Kinu m68.

Reply
[Image: 0XRhxZg.jpg]
#Lelit Grace  # DF64V  

Reply
Fumul are proprietati antiseptice...

[Image: VWYZ4rc.jpg]

Reply
Un sherry bomb excelent.. 

[Image: d0QAuW8.jpg]

Reply
Cel mai bun afumat de pana acum. [Image: c056464787f38b7428df73fee35be878.jpg]

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Reply
Balvenie 12 years single barrel (first fill ex bourbon)

Culoare: galben deschis
Nose - vanile, coaja de citrice, se simte puternic influenta americana a butoiului
Taste - la inceput light, putin citrice, putin miere, vanilie; apoi spre final totul este acoperit de influenta puternica a stejarului, amar.
Finish: slabut, dispare rapid.
Concluzie: un single malt nu foarte complex, de vara.

[Image: o4YaGvF.jpg]

Reply
Stiu ca este despre whisky, asa ca voi fi un pic off-topic cu un rom pe care il recomand - Diplomatico Reserva Exclusiva. Aromat, caramelul si scortisoara isi fac simtita prezenta din plin, iar pe finish este conform descrierii producatorului: Lung, cu nuanţe de ciocolată, portocală şi vanilie.
[Image: zy7uU4D.jpg][Image: JuGi5A0.jpg]
Lelit PL72 William, Lelit PL92T Elizabeth, Kinu Phoenix

Reply
(16-08-2020, 20:35)Leo777 Wrote: Stiu ca este despre whisky, asa ca voi fi un pic off-topic cu un rom pe care il recomand - Diplomatico Reserva Exclusiva. Aromat, caramelul si scortisoara isi fac simtita prezenta din plin, iar pe finish este conform descrierii producatorului: Lung, cu nuanţe de ciocolată, portocală şi vanilie.
[Image: zy7uU4D.jpg][Image: JuGi5A0.jpg]

Wow mi-ai făcut pofta, de unde l-ai luat si cat costa?
Lelit PL81T, ​Eureka Mignon XL, Kinu M47 Phoenix, Cafflano Kompresso, Bialetti Brikka (made in Omegna:)
Ex: Saeco Poemia, Hario Skerton 

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)