Welcome Back Log In Create Account

Vanzare pompe vibratoare Smart 15

Mie si altor colegi ne-au ramas nefolosite din achizitia de grup  pompe vibratoare "silent"  Smart 15
Eu nu am mai montat-o pt ca razclud a facut-o pe Brewtus si s-a confirmat ca nu e compatibila cu Expobar, debitul ce ajunge la grup fiind ceva cam mic, din cauza unei ramificatii suplimentare gandita de producatorii espressorului.

Dar pe alte espressoare cu sau fara grup E61 merge perfect, dupa cum s-a mai scris in forum.

La testele alaturi de nickso si ceilalti colegi s-a confirmat ca e super silentioasa, avand cam acelasi efect ca si pulsorul in privinta zgomotului, deci o dubla atenuare practic daca se folosesc impreuna.

Pret achizitie: 12E. Eu am zis sa beau 4-5 beri artizanale decat sa stau cu ea in dulap, deci 40 de lei e pretul sau Smile

[Image: D8ZZlt7.jpg][Image: 6JIQ48n.jpg]
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

sa facem un group-sell zic, am si eu aceasi pompa si accept si eu cateva beri pe ea :)
Cuptoare | La Marzocco-uri | Rasnite | Acareturi multe multe

Pentru cei cu Magica sau orice espressor cu ulka (afara de brewtus) va recomand sa faci acest upgrade, deoarece va mai taie din debitul la liber, ceea ce se traduce prin extractii mai usoare.

Cel mai mare beneficiu e zgomotul foarte redus.

As lua eu o bucata daca aveti un drum pe la posta, curierul fiind o aroganta cam mare la banii astia.

Am posta langa mine dar e sigur ca nu desfac aia coletul sa puna labuta? Eventual sa precizezi exact tipul de serviciu din catalogul lor...
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

N-am avut niciodata probleme de genul asta. Pachetele mici vin direct acasa de obicei.

OK, da-mi un PM atunci cu datele necesare si maine dimineata ma ocup.

Eventual topicul poate continua ca si "group sell"  :) Adica sa posteze fiecare user care a mai luat pentru pompa pentru Expobar si nu a folosit-o.

În afara de zgomot aduce si alt beneficiu pentru Gaggia sau Lelit?
VBM Domobar Super Electronic, Bentwood Vertical, Matrix Shower, 18g VST, Normcore Tamper, Felicita Arc

da

Vreau si eu una. @bogdan_geor? Smile
Lelit Bianca, Bentwood, Macap MXD Xtreme Chrome, Niche Zero, Comandante C40 MK4 Nitro Blade, Aergrind, Aeropress, V60 02
Aillio Bullet R1 V2, Ikawa Home v1

salut. daca se pupa cu bezera bz10 as lua si eu una daca mai are cineva :)
HX Bezzera BZ10 | Vario | Kinu M47 |VST | Reneka | Gene Coffee CBR-101 | Hario V60 dripper

+1 .
VBM Domobar Super Electronic, Bentwood Vertical, Matrix Shower, 18g VST, Normcore Tamper, Felicita Arc

Salut,
Mai am eu una, folosita doar de probe, cam 2 zile
Bezzera Magica S MN |Mazzer Super Jolly| DK-30

pt a mea am primit mesaj de la alecu si pleaca spre el la pretul cerut, desi ma gandesc inca daca sa o scot de la vanzare si sa o pun maine la 120 de lei :)
Cuptoare | La Marzocco-uri | Rasnite | Acareturi multe multe

Din moment ce unii inca mai asteapta pulsoarele de la piese-espressor, e un biznis mai bun cu pulsoare.

(18-04-2018, 14:55)saeco Wrote: Salut,
Salut, o cumpar eu, s o poti trimite prin posta?

Haideți să o luam in ordinea solicitărilor, fără fentat coada pe PM.
Eu o pot ridica personal din București. 
Cei care vindeți, lăsați si un numar de contact.

Salut! Ma inscriu si eu pentru a pompa :)
Bezzera Unica, Mahlkonig Vario

(18-04-2018, 15:59)Ratonul Wrote: Haideți să o luam in ordinea solicitărilor, fără fentat coada pe PM.
Eu o pot ridica personal din București. 
Cei care vindeți, lăsați si un numar de contact.
Nu am fentat nici o coada prin PM, daca aici bati. Am trimis PM inainte sa se formeze orice "coada".

Vreau si eu una
Brasilia Club, Kinu Simplicity, Comandante, Kingrinder P0, Mignon Specialita.
ex: Gaggia Espresso, Color; Quamar T80, Macap M2D, Feldgrind 2.

(18-04-2018, 15:52)IndreiR Wrote:
(18-04-2018, 14:55)saeco Wrote: Salut,
Salut, o cumpar eu, s o poti trimite prin posta?
Salut, o pot trimite prin curier ca nu am timp sa ajung la posta, sau cine doreste in Bucuresti
Ms de intelegere

M-as baga si eu....
Lelit PL81T+Ascaso Precision Competition Filter+tamper Lelit PL100+nivelator Lelit PL121, Baratza Sette 270 [b]Wi [/b]și Ascaso iSteel I1+Bialetti Fiametta

Saeco, daca mai e valabil, o iau eu in Bucuresti :)

Le: am vazut mesajul lui laurstef dupa ce am scris. Sorry!
Mazzer Major RPM variabil || San Marco Flexa cu DC brew boiler

Sa vedem ce hotaraste :)
Oricum, exista mari sanse ca tot cu ea la tine ajung nickso  :as:
Lelit PL81T+Ascaso Precision Competition Filter+tamper Lelit PL100+nivelator Lelit PL121, Baratza Sette 270 [b]Wi [/b]și Ascaso iSteel I1+Bialetti Fiametta

Pai nu e vb de hotarare...ai fost primul. Si sa ajungi cu ea la mine sau sa ajunga ea la mine sunt lucruri diferite :))
Mazzer Major RPM variabil || San Marco Flexa cu DC brew boiler

Pompa mea a plecat spre dev.
Voi modifica titlul topicului astfel incat sa fie chiar un group sell :)

Poate stabilim si o lista cu cei care vor sa cumpere si vanzatorii il contacteaza pe primul din lista, ca in statia de taxi.
- Beowulf
- G. Serban
- Ratonul
- PINGUS
- zaheyu
- laurstef
Brasilia Club, Kinu Simplicity, Comandante, Kingrinder P0, Mignon Specialita.
ex: Gaggia Espresso, Color; Quamar T80, Macap M2D, Feldgrind 2.

Cine este din Bucuresti si doreste pompa ma poate contacta in privat.
va multumesc

Salut,
Am mai trimis cateva PM-uri, fara raspuns, care ma suna primul si ne intelegem primeste pompa.
Ms. 0766.586.117

(19-04-2018, 17:21)Zaheyu Wrote: Poate stabilim si o lista cu cei care vor sa cumpere si vanzatorii il contacteaza pe primul din lista, ca in statia de taxi.
- Beowulf
- G. Serban
- Ratonul
- PINGUS
- zaheyu
- laurstef

(20-04-2018, 10:04)saeco Wrote: Salut,
Am mai trimis cateva PM-uri, fara raspuns, care ma suna primul si ne intelegem primeste pompa.
Ms. 0766.586.117

Eu ma retrag, ca sa nu mai stau cu stresul. Multumesc.
Lelit Bianca, Bentwood, Macap MXD Xtreme Chrome, Niche Zero, Comandante C40 MK4 Nitro Blade, Aergrind, Aeropress, V60 02
Aillio Bullet R1 V2, Ikawa Home v1

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)