Welcome Back Log In Create Account

Vand set cesti ACME Victoria Arduino WBC 2016

Vand un set de cesti ACME (espresso + cappuccino), branduite Victoria Arduino, de la campionatul mondial de barista din Dublin 2016.
Pret: 25 lei

Daca achizitionati si altceva din anunturile de vanzare postate de mine, pretul scade la 20 lei.

Attached Files Thumbnail(s)

Aeropress, V60, Kalita wave, Kinto 01, Hario Syphon, Gabi Master A, Comandante Nitro blade, Hario v1 scale, Acaia Pearl, Acaia Lunar,  Synesso, Mythos 1

Le iau eu  Smile
Lelit Bianca, Bentwood, Macap MXD Xtreme Chrome, Niche Zero, Comandante C40 MK4 Nitro Blade, Aergrind, Aeropress, V60 02
Aillio Bullet R1 V2, Ikawa Home v1

Le rezervam in acest caz, check PM!
Aeropress, V60, Kalita wave, Kinto 01, Hario Syphon, Gabi Master A, Comandante Nitro blade, Hario v1 scale, Acaia Pearl, Acaia Lunar,  Synesso, Mythos 1

Buna ziua,

Care este statusul?

Multumesc.
Espressor: Lelit Bianca / Gaggia Classic 2017 | Past: Lelit Mara / Nuova Simonelli Oscar II / Lelit PL41TEM
Rasnita:  Sculptor 078 / Kopi Deva / Lelit PL72 William / Kinu M47 / Arco 2 in 1

Colegul Beowulf si cu mine nu ne-am putut intalni. A ramas ca imi depune banii in cont si cand se intoarce din concediu le ridica de la mine. Banii inca nu au intrat, dar daca am vorbit o vorba cu omul, nu ar fi frumos sa fac altfel. Daca nu e graba, as zice sa mai asteptam cateva zile.

Ok, banii de la colegul Beowulf au ajuns la mine in cont, deci oficial cestile vor ajunge la el.

(22-08-2018, 11:54)Ernest Valentin Wrote: Ok, banii de la colegul Beowulf au ajuns la mine in cont, deci oficial cestile vor ajunge la el.

Felicitari pentru vanzare si sa le foloseasca cu placere.
PS. Mai ai?
Espressor: Lelit Bianca / Gaggia Classic 2017 | Past: Lelit Mara / Nuova Simonelli Oscar II / Lelit PL41TEM
Rasnita:  Sculptor 078 / Kopi Deva / Lelit PL72 William / Kinu M47 / Arco 2 in 1

Check PM ;)

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)