Hello There, Guest! Login Register

Vand ranista Baratza Sette 30

Vand ranista Baratza Sette 30

Vechime 1 an jumate. Revizie si reglaje facute acum o saptamana la Artisan. Au fost schimbate toate piesele uzate.
Cutite de 40 mm otel conice
Perfecta pt espresso si filtru
Ajustare macroscopica cu 30 de pasi
Timmer

Eu am folosit-o timp de un an pt 1-2 shoturi zilnic
Raport calitate/ pret foarte bun. Ocupa putin spatiu. Este un pic zgomotoasa.

O vand pentru ca nu mai am nevoie.

Pret:1000 lei

Sent from my iPhone using Tapatalk

Reply
Pai asta e mai mult decat pretul de noua, daca scad reducerea de forum si tva-ul...  Confused

Reply
Este 1300 lei noua si nu inteleg de ce scadem TVA-ul. Daca vrei sa o cumperi pe firma pot da factura.

Reply
Pai TVA-ul nu face parte din pretzul unui obiect, sunt bani evaporati imediat cum ai desigilat marfa si nu o mai poti returna.

Exista o reducere de 10% la rasnitele baratza pentru espressomani, pretul fiind de 1170lei, verifica sectiunea de reduceri, topicul barshaker.

Reply
(03-01-2021, 12:10)renatoa Wrote: Pai TVA-ul nu face parte din pretzul unui obiect, sunt bani evaporati imediat cum ai desigilat marfa si nu o mai poti returna.

mi se pare interesanta teoria. deci daca eu vreau sa iau ceva pe persoana fizica si costa 1200 de lei, TVA ul se evapora imediat si platesc doar 1000 de lei?
... intreb pentru in prieten
Probat | La Marzocco KB-90, GS/3 AV | Mahlkonig E80s/EK-43s | Acareturi multe multe

Reply
Nu, il iei cu 1200 si il dai prietenului cu 1000 Smile

E teoria mea, nu trebuie sa o considerati si valida Smile am putea sa discutam mai mult pe tema pretului corect in vama la pachetele primite din china Smile 
Acum serios... daca un 270wi se da la 1800, de la 2500 (pret de espressoman), un 30AP cat "ar trebui" sa fie ?
Pai daca luam de bun din alt topic unde cineva considera ca un Ascasso i2 functional nu mai are valoare si o da cadou, doar pentru ca are 5 ani, inseamna ca ar trebui sa punem 20% pe an depreciere la rasnite din start ?

Reply
(03-01-2021, 13:01)renatoa Wrote: E teoria mea, nu trebuie sa o considerati si valida Smile

accept explicatia. multumesc!
Probat | La Marzocco KB-90, GS/3 AV | Mahlkonig E80s/EK-43s | Acareturi multe multe

Reply
Văd că și Renato e fan OLX. Big Grin
Lelit PL41LEM + Ascaso, Bialetti Venus 6, Bialetti Preziosa, Kinu M47 Classic

Reply
Bogdan.... De acum încolo vreau și eu cafea cu tva care evaporeaza! Îmi place mult ca idea

Inviato dal mio ATU-L11 utilizzando Tapatalk
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)

Reply
Trebuie s-o comanzi din China, micrenda. Big Grin
Lelit PL41LEM + Ascaso, Bialetti Venus 6, Bialetti Preziosa, Kinu M47 Classic

Reply
Ma bucur ca naste interes anuntul, desi nu asta era ideea. Rasnita este ca si noua. Are un an juma si am schimbat tot la ea acum o saptamana.

TVA-ul l-am platit cand am cumparat-o. Daca se va cumpara pe firma pot da factura si asta poate fi de ajutor pentru cumparator. Este o reducere de aproape 25% fata de pretul de noua

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)