Hello There, Guest! Login Register

Vand espressor Lelit PL41TEM + accesorii (tamper, nivelator, etc)

Salutare,

A venit momentul sa ma despart de acest espressor super drag mie si sa merg mai departe.
L-am achizitionat nou in data de 08.05.2018 de la Silmar folosind formularul de pe forum. Am facut la acesta 1 espresso dublu in fiecare zi si din cand in cand inca un flat white, deci undeva la 1-2 cafele pe zi.

Nu a avut nevoie de nici o interventie, deci nu s-a umblat deloc la el. L-am curatat cat de bine am putut, cam o data pe luna complet, inclusiv rezervorul de apa. Functioneaza fara nici o problema. A fost folosit numai cu apa bucovina, inca din prima zi.

Il vand la pachet cu toate accesoriile:
- Sita IMS 18g
- Sita Ascaso
- Portafiltru original cu care a si venit 57
- Portafiltru Naked Lelit 57
- Tamper Lelit 57
- Nivelator Lelit 57

Prefer sa il vand cu tot cu accesorii la pachet si nu separat.
Se poate testa si prefer asta, in Bucuresti, sectorul 1.

Pret cu toate accesoriile: 1900 Ron

[Image: bIsqXgU.jpg][Image: LnyP10m.jpg][Image: cZn6OOY.jpg]
Lelit Bianca V2, Niche Zero, Comandante MK4, Kinu M47 Phoenix, Acaia Lunar, Felicita Incline, Ikawa Home 100
Ex: Lelit Mara X, PL41TEM, Ascaso i-mini

Reply
Daca e vreo sansa de vanzare separat, ma intereseaza sita ASCASO.
Spor la vanzare!
Lelit PL41TEM * Arco Combo/Mazzer SJ/Sage Dose Control Pro 600SIL * Ibric turcesc * Moka Pot BERLINGER HAUS Emerald/ PETERHOF * Pour Over Hario V60-01

Reply
In cazul in care vinzi separat intr-un final, ma intereseaza portafiltrul naked si nivelatorul.

Reply
Salut, ti-am trimis PM.

Reply
Momentan este rezervat unui coleg. Revin cu raspuns astazi.
Lelit Bianca V2, Niche Zero, Comandante MK4, Kinu M47 Phoenix, Acaia Lunar, Felicita Incline, Ikawa Home 100

Reply
Vandut pe OLX cu pretul de 1850Ron+Transport cu toate accesoriile.

Se poate inchide. Multumesc

Reply
Norocos colegul de pe OLX!

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)