Welcome Back Log In Create Account

Vand espressor Gaggia Evolution

Information 
Salutare,

Deja-vu: Dupa aproape 5 ani, este timpul sa ma despart si de primul meu espressor: Gaggia Evolution. Achizitionat in 2012 prin intermediul discountului oferit comunitatii espressoman, mi-a stat alaturi si m-a ajutat sa ating nivelul de "Espressoman Amator" extragandu-mi zilnic cei 40-80ml de espresso echivalent cu ce se serveste pe la majoritatea coffee shopurilor din Constanta.

Motivul vanzarii: Upgrade Bezzera Magica
Data achizitie: 27.11.2012 (A fost achizitionat odata cu rasnita Gaggia MDF)
Extractii espresso: 2/zi luni-vineri, 1/zi in weekend; ~3000 extractii.
Pret de achizitie: 820ron

Pret vanzare doar espressor: 410ron(espressor)+40ron(Rancilio Silvia steam wand, a costa 17lire)+BONUS 1.picurator de fier, 2. 1 sticla decalcifiere Puly si 3.basket comercial pentru double shot= 430ron + transport

Pret vanzare espressor cu accesorii suplimentare: 430 (contine ce am specificat mai sus)+60ron(tamper Lelit, a fost 136ron)+60ron(portafiltru fara fun/naked/bottomless, a costat 31$)=550ron DECI PRET FINAL 530ron+transport. Fix asa cum imi place mie sa gasesc echipamentele folosite: la jumatate de pret.
Se poate vinde in orice combinatie (doar cu tamper Lelit, doar cu portafiltru naked).

Pentru o tranzactionare mai usoara si de incredere, momentan ofer doar predare personala in Constanta.

Aveti poze si filmare facute pe 03.09.2017, ora ~2 noaptea (ca de obicei), la doua saptamani de la sosirea lui Bezzera Magica. A durat asa de mult scoaterea la vanzare deoarece a fost prioritar sa invat noul espressor, sa-l inteleg si sa fac extractii bune cu el Smile

P.S. Prezinta urme de utilizare (s-au sters semnele de pe butoane).
P.P.S. In cei 5 ani de utilizare singura piesa pe care i-am schimbat-o a fost valva de suprapresiune din cadrul grupului. In rest nu are schimbat nici macar o garnitura.

Daca aveti intrebari sau doriti informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati fie aici fie in PM.

Multumesc.

[Image: xN8GuRl.jpg][Image: i2Pyr4A.jpg][Image: w0RtCMF.jpg][Image: G4I2anB.jpg][Image: iRpj1PH.jpg][Image: tPWp6CN.jpg][Image: Kckij5T.jpg][Image: NtEYvmC.jpg]

Filmuletele au fost facute la 2 noaptea, asa ca va rog sa-mi scuzati greselile in distributie/tampare, ce au dus la channeling.

DOUBLE SHOT EXTRACTION

BOTTOMLESS PORTAFILTER EXTRACTION

MILK FROTHING
Espressor: Bezzera Magica MN, Rasnita: Ceado E5P; Tamper: Custom Made 58.5mm si Lelit 58mm; Sita VST 18grame Rigidless; Distribuitor - Macaron 58.5mm; Tamper - Macaron 58.5mm; Tamp stand - Silicon + Stainless Steel; ABS Coffee Knockbox
Exes: Gaggia Evolution; Gaggia MDF.

În 2012 o fi fost entry level, acum nu prea e. Eu zic sa il faci cadou unui prieten care încă nu s-a molipsit de pasiunea asta. Food for soul.
Raul, consumator zilnic de cafea (si de vin rosu!)
Gaggia Classic, Home Vario Mahlkonig, tamper Concept-Art, Filtru Bezzera nepresurizat pt 2 cesti, 14g, 58mm

(03-09-2017, 04:17)amarok Wrote: unui prieten care încă nu s-a molipsit de pasiunea asta.

Culmea, chiar ziceam intr-un alt topic ca din cele 100-200 persoane (prieteni, colegi, amici, rude, cunostinte, etc.), pe care le cunosc si le intalnesc anual/periodic in viata mea, niciuna nu este pasionata de asa ceva. Mai mult, prietenii mei cei mai buni mi-au precizat ca nu ar face asa ceva nici in ruptul capului, tocmai de aceea prefera krups :/ Daca era vreunul macar entuziasmat sau interesat de arta espressoului, mai era ceva, dar asa sa-l dau stiind sigur ca nu va fi folosit, NEAH.

In plus trebuie sa incep sa acopar craterul financiar generat de achizitia noului espressor Smile

Si hai sa fim seriosi, 530ron+transport pentru bottomless, tamper si TOATE cele de mai sus, mi se pare super tare pentru cineva care vrea sa inceapa cu inceputul, decat un Krups
Espressor: Bezzera Magica MN, Rasnita: Ceado E5P; Tamper: Custom Made 58.5mm si Lelit 58mm; Sita VST 18grame Rigidless; Distribuitor - Macaron 58.5mm; Tamper - Macaron 58.5mm; Tamp stand - Silicon + Stainless Steel; ABS Coffee Knockbox

Toți am început de undeva.
Glumind puțin în acest caz tu vinzi accesoriile la care dai bonus espressoul. Mai ales că accesoriile nu au un termen de garanție.
Gaggia Classic, Home Vario Mahlkonig, tamper Concept-Art, Filtru Bezzera nepresurizat pt 2 cesti, 14g, 58mm

(03-09-2017, 12:44)amarok Wrote: Toți am început de undeva.
Glumind puțin în acest caz tu vinzi accesoriile la care dai bonus espressoul. Mai ales că accesoriile nu au un termen de garanție.

Amarok, merci ca mi-ai dat de gandit si m-ai ajutat sa iau o decizie. De cand am luat noul espressor, voiam sa testez portafiltru naked Gaggia pe el, si ghici ce, IT WORKS.
Desi nu folosesc day-by-day portafiltru naked, este bun la casa omului pentru verificarea tehnicii de distributie/tampare, asa ca, avand in vedere ca e compatibil cu Bezzera Magica, o sa-l pastrez.

Desi nu credeam ca o sa folosesc rasnita in mod "single dose", pana la urma asta e modul folosit. Astfel ca tamperul Lelit este folosit pe post de "capac", iar tamperul folosit efectiv in tampare este de 58.5m si nu incape. Deci o sa pastrez si tamperul Lelit.

In concluzie, luand in calcul realitatea si cele spuse de amarok, am decis sa vand espressorul la pretul modic de 200ron+transport.

"Pachetul" contine:
1x espressor Gaggia Evolution
1x portafiltru stock
1x picurator de fier
1x tamper plastic + masura de cafea
1x steam wand Rancilio Silvia
1x basket presurizat single shot
1x basket presurizat double shot
1x basket comercial duble shot
1x doza decalcifiere Puly

Daca esti dispus sa il expediezi in Cluj il iau eu pentru niste prieteni.
LMLM (slayer mod) + Bentwood | Hario V60/Nel Drip+Aergrind
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)

(03-09-2017, 16:01)flipu2k Wrote: Daca esti dispus sa il expediezi in Cluj il iau eu pentru niste prieteni.

N-am nicio preferinta referitor la orasul-destinatie, deci cu cea mai mare placere Smile

Super, PM sent :)
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)

Totul e bine când se termină cu bine!

Salutare,

Espressorul a plecat la Cluj catre @flipu2k, impreuna cu 4 sortimente bune din boabele alintate de @stefandinescu.

Plata pentru espressor a fost facuta in avans 200ron.

Asteptam sa ajunga pachetul la destinatie si sa ne ofere @flipu2k feedback ca totul e bine. Doamne Ajuta :)
Dar AWB pe PM.

Multumesc.

Primit coletul, multumesc. A ajuns OK, foarte bine ambalat si protejat.

Maine il voi preda noilor proprietari, cu instructajul de rigoare :)

(06-09-2017, 17:24)flipu2k Wrote: Primit coletul, multumesc. A ajuns OK, foarte bine ambalat si protejat.

Maine il voi preda noilor proprietari, cu instructajul de rigoare Smile

Ma bucur ca totul e ok. Sa-l stapaneasca sanatosi si sa aiba parte de el cel putin cat am avut si eu parte de el!

Se poate inchide/muta.

Multumesc.

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)