![]() |
|
Vand espressor Gaggia Evolution - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace) +---- Forum: Tranzactii incheiate (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Tranzactii-incheiate) +---- Thread: Vand espressor Gaggia Evolution (/Thread-Vand-espressor-Gaggia-Evolution) |
Vand espressor Gaggia Evolution - A_C_M - 03-09-2017 Salutare, Deja-vu: Dupa aproape 5 ani, este timpul sa ma despart si de primul meu espressor: Gaggia Evolution. Achizitionat in 2012 prin intermediul discountului oferit comunitatii espressoman, mi-a stat alaturi si m-a ajutat sa ating nivelul de "Espressoman Amator" extragandu-mi zilnic cei 40-80ml de espresso echivalent cu ce se serveste pe la majoritatea coffee shopurilor din Constanta. Motivul vanzarii: Upgrade Bezzera Magica Data achizitie: 27.11.2012 (A fost achizitionat odata cu rasnita Gaggia MDF) Extractii espresso: 2/zi luni-vineri, 1/zi in weekend; ~3000 extractii. Pret de achizitie: 820ron Pret vanzare doar espressor: 410ron(espressor)+40ron(Rancilio Silvia steam wand, a costa 17lire)+BONUS 1.picurator de fier, 2. 1 sticla decalcifiere Puly si 3.basket comercial pentru double shot= 430ron + transport Pret vanzare espressor cu accesorii suplimentare: 430 (contine ce am specificat mai sus)+60ron(tamper Lelit, a fost 136ron)+60ron(portafiltru fara fun/naked/bottomless, a costat 31$)=550ron DECI PRET FINAL 530ron+transport. Fix asa cum imi place mie sa gasesc echipamentele folosite: la jumatate de pret. Se poate vinde in orice combinatie (doar cu tamper Lelit, doar cu portafiltru naked). Pentru o tranzactionare mai usoara si de incredere, momentan ofer doar predare personala in Constanta. Aveti poze si filmare facute pe 03.09.2017, ora ~2 noaptea (ca de obicei), la doua saptamani de la sosirea lui Bezzera Magica. A durat asa de mult scoaterea la vanzare deoarece a fost prioritar sa invat noul espressor, sa-l inteleg si sa fac extractii bune cu el ![]() P.S. Prezinta urme de utilizare (s-au sters semnele de pe butoane). P.P.S. In cei 5 ani de utilizare singura piesa pe care i-am schimbat-o a fost valva de suprapresiune din cadrul grupului. In rest nu are schimbat nici macar o garnitura. Daca aveti intrebari sau doriti informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati fie aici fie in PM. Multumesc. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Filmuletele au fost facute la 2 noaptea, asa ca va rog sa-mi scuzati greselile in distributie/tampare, ce au dus la channeling. DOUBLE SHOT EXTRACTION BOTTOMLESS PORTAFILTER EXTRACTION MILK FROTHING RE: Vand espressor Gaggia Evolution - amarok - 03-09-2017 În 2012 o fi fost entry level, acum nu prea e. Eu zic sa il faci cadou unui prieten care încă nu s-a molipsit de pasiunea asta. Food for soul. RE: Vand espressor Gaggia Evolution - A_C_M - 03-09-2017 (03-09-2017, 04:17)amarok Wrote: unui prieten care încă nu s-a molipsit de pasiunea asta. Culmea, chiar ziceam intr-un alt topic ca din cele 100-200 persoane (prieteni, colegi, amici, rude, cunostinte, etc.), pe care le cunosc si le intalnesc anual/periodic in viata mea, niciuna nu este pasionata de asa ceva. Mai mult, prietenii mei cei mai buni mi-au precizat ca nu ar face asa ceva nici in ruptul capului, tocmai de aceea prefera krups :/ Daca era vreunul macar entuziasmat sau interesat de arta espressoului, mai era ceva, dar asa sa-l dau stiind sigur ca nu va fi folosit, NEAH. In plus trebuie sa incep sa acopar craterul financiar generat de achizitia noului espressor ![]() Si hai sa fim seriosi, 530ron+transport pentru bottomless, tamper si TOATE cele de mai sus, mi se pare super tare pentru cineva care vrea sa inceapa cu inceputul, decat un Krups RE: Vand espressor Gaggia Evolution - amarok - 03-09-2017 Toți am început de undeva. Glumind puțin în acest caz tu vinzi accesoriile la care dai bonus espressoul. Mai ales că accesoriile nu au un termen de garanție. RE: Vand espressor Gaggia Evolution - A_C_M - 03-09-2017 (03-09-2017, 12:44)amarok Wrote: Toți am început de undeva. Amarok, merci ca mi-ai dat de gandit si m-ai ajutat sa iau o decizie. De cand am luat noul espressor, voiam sa testez portafiltru naked Gaggia pe el, si ghici ce, IT WORKS. Desi nu folosesc day-by-day portafiltru naked, este bun la casa omului pentru verificarea tehnicii de distributie/tampare, asa ca, avand in vedere ca e compatibil cu Bezzera Magica, o sa-l pastrez. Desi nu credeam ca o sa folosesc rasnita in mod "single dose", pana la urma asta e modul folosit. Astfel ca tamperul Lelit este folosit pe post de "capac", iar tamperul folosit efectiv in tampare este de 58.5m si nu incape. Deci o sa pastrez si tamperul Lelit. In concluzie, luand in calcul realitatea si cele spuse de amarok, am decis sa vand espressorul la pretul modic de 200ron+transport. "Pachetul" contine: 1x espressor Gaggia Evolution 1x portafiltru stock 1x picurator de fier 1x tamper plastic + masura de cafea 1x steam wand Rancilio Silvia 1x basket presurizat single shot 1x basket presurizat double shot 1x basket comercial duble shot 1x doza decalcifiere Puly RE: Vand espressor Gaggia Evolution - flipu2k - 03-09-2017 Daca esti dispus sa il expediezi in Cluj il iau eu pentru niste prieteni. RE: Vand espressor Gaggia Evolution - A_C_M - 03-09-2017 (03-09-2017, 16:01)flipu2k Wrote: Daca esti dispus sa il expediezi in Cluj il iau eu pentru niste prieteni. N-am nicio preferinta referitor la orasul-destinatie, deci cu cea mai mare placere
RE: Vand espressor Gaggia Evolution - flipu2k - 03-09-2017 Super, PM sent :) RE: Vand espressor Gaggia Evolution - amarok - 03-09-2017 Totul e bine când se termină cu bine! RE: Vand espressor Gaggia Evolution - A_C_M - 05-09-2017 Salutare, Espressorul a plecat la Cluj catre @flipu2k, impreuna cu 4 sortimente bune din boabele alintate de @stefandinescu. Plata pentru espressor a fost facuta in avans 200ron. Asteptam sa ajunga pachetul la destinatie si sa ne ofere @flipu2k feedback ca totul e bine. Doamne Ajuta :) Dar AWB pe PM. Multumesc. RE: Vand espressor Gaggia Evolution - flipu2k - 06-09-2017 Primit coletul, multumesc. A ajuns OK, foarte bine ambalat si protejat. Maine il voi preda noilor proprietari, cu instructajul de rigoare :) RE: Vand espressor Gaggia Evolution - A_C_M - 06-09-2017 (06-09-2017, 17:24)flipu2k Wrote: Primit coletul, multumesc. A ajuns OK, foarte bine ambalat si protejat. Ma bucur ca totul e ok. Sa-l stapaneasca sanatosi si sa aiba parte de el cel putin cat am avut si eu parte de el! Se poate inchide/muta. Multumesc. |