Hello There, Guest! Login Register

Vand Vesuvius dual boiler profilare presiune

A venit vremea sa mi iau ramas bun de la Vesuvius, primul meu espressor cu care chiar simt ca am invatat foarte multe despre cafea si profilarea in functie de debit. Espressorul este in garantie, specificatiile tehnice le gasiti pe  : 
https://www.bellabarista.co.uk/vesuvius-...chine.html

Modelul meu este cel de 4200 de euro, cu optiunea kit otel inoxidabil, avand toata partea de circuite de apa din inox in loc de teflon ( standard) cat si boilerele din inox.  Il am de la sfarsitul anului trecut, o sa pun zilele urmatoare data achizitiei. Numarul de extractii este cred foarte mic raportat la perioada, dar o sa ma uit in counter. 

Il recomand calduros celor care doresc sa invete profilarea gustului cafelei prin presiune, cred ca este una din variantele cele mai bune. Eu cand l am cumparat erau disponibile si Rocket R60 si Quick Mill Andreja Profiles, insa ambele mi s au parut inferioare, chiar daca mai bune ca pret. In Plus Vesuvius a atins o maturitate tehnica, avand deja peste 3 ani pe piata, in timp ce restul au fost introduse in 2016. 

Pretul dorit este 12 000 lei, nenegociabil, cu peste 35% discount fara de pretul de lista si cu 20% mai ieftin decat competitorii de mai sus, noi. Deci este practic la pret de E61 DB premium, gen Rocket sau Vibieme.

poze [Image: pQZCCma.jpg][Image: A5rvq9c.jpg][Image: DRCWXOX.jpg][Image: QD5t12W.jpg][Image: hHTXgqr.jpg][Image: u2gxa86.jpg]
Espresso : Dalla Corte STUDIO / MINA, Compak F8, Kompresso
Brew : Cafflano Kompact, Espro Press, KINU

Vesuvius a plecat azi spre Cluj, la un pasionat care isi prajeste singur cafeaua. Sper sa l stapaneasca sanatos, sa se bucure de el si sa descopere profilarea gustului cafelei prin presiune si debit. La cat mai multe extractii reusite, Mirel!
[Image: 26.png]

Pret final, cf. regulamentului...
#Lelit Bianca V3 #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim ~ Vacanta: #Kinu + #Kompresso
Past: #Expobar Brewtus IV #K30 

12000 lei

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)