Hello There, Guest! Login Register

Vand Nuova Simonelli Oscar II - Rosu

Thumbs Up 
Vand Nuova Simonelli Oscar II - 2600 RON

In cateva cuvinte, un espressor prosumer cu un raport calitate-pret excelent, tehnologie HX, abur puternic si stabilitate termica buna asigurata de boilerul de cupru de 2l. Espressorul este luat din 2016 de la elektros.it, cu revizie facuta anul trecut.

Pachetul contine:
- OPV Kit instalat din fabrica
- Portafiltru original 550g echipat cu sita IMS (spout dublu inlocuit cu unul de metal)
- Portafiltru Naked + sita originala de 1 cafea
- Garnitura Silicon Cafelat  + 3 garnituri originale
- Sita dus - originala + IMS Nano Quartz, adaug si o sita IMS teflon, cam uzata dar in stare de functionare
- Surub dus cap ingropat +cel original
- S-a facut revizia de 2 ani undeva in vara anului trecut, piesele din poza (~250 RON) au fost comandate integral, dar nu am inlocuit pistonul pentru steamer intrucat nu era uzat (un cappucino pe saptamana max). Piesa ramasa + oringul afarent sunt incluse in pachet pentru inlocuirea de catre viitorul posesor cand va fi cazul.

Motivul vanzarii - upgrade

[Image: 03q8Fs6.jpg][Image: 4Jr4dQR.jpg][Image: k6v7Ls5.jpg][Image: qmwvGcL.jpg][Image: rZ98mBz.jpg]

Specs:- Professional Portafilter in brass chromed of the weight of 550 grams
- Group semiprofessional coffee in chromed brass
- 2 liters boiler in copper
- Circulation interchange thermosiphonic in copper (HX), the water disbursed for the coffee is not to direct contact with the water of the boiler but warms through a heat exchanger in copper . The water's temperature in the boiler is constantly regulated to 120° through an electronic circuit, this it allows to always have a continuous vapor to do savory and creamy cappuccino or to heat water.
- 3 Liters water tank container for the automatic filling of the boiler
- Simultaneous distribution of coffee and vapor
Steam wand switable 360° (4 holes 1mm type NS MUSICA) 
- Anti vacuum valve
- Gigleurs to improve thermal stability
- ABS Cupholder able to entertain up to 12 cups
- Body Stainless steel + ABS
- Water shortage indicator
- Heating-on indicator
- Timed dosing
- Soft touch bottons
- Discharge tank Capacity
Lelit Bianca, Mahlkonig K30, Mahlkonig X54, V60, Aeropress, Cafflano Kompresso, Handpresso Pump, Airgrind.

Am trimis PM.
Nuova Simonelli Oscar II, Kinu M47 Phoenix

Vandut la pretul cerut. Felicitari cumparatorului si sa-l foloseasca cu placere asa cum l-am folosit si eu :)
Lelit Bianca, Mahlkonig K30, Mahlkonig X54, V60, Aeropress, Cafflano Kompresso, Handpresso Pump, Airgrind.

Confirm, espressorul a ajuns la mine. Multumesc pentru amabilitate, explicatii si rabdare!
Nuova Simonelli Oscar II, Kinu M47 Phoenix

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)