Welcome Back Log In Create Account

Vand Lellit PL41 TEM

Lellit PL41 TEM

Vechime un an jumate. Il vand pentru ca am facut upgrade

Contine toate accesorile originale + Tamper AVX 57,5 + nivelator Motta + portafiltru fara fund cu sita IMS

Folosit pentru un espresso zilnic.

Pret: 2000 lei

Poate fi vazut in Bucuresti la cafenea Amar de pe Putul lui Zamfir

[Image: 4e51262d39cd1e6be642ada522ecf9dc.jpg]
[Image: 92439fa4f1c28b70e07d3633bac2d3bd.jpg]
[Image: 74a2501207ef4ee55e4f80a1c052f0bc.jpg]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Daca se vinde separat nivelatorul ma intereseaza.
Lelit PL41TEM * Arco Combo/Mazzer SJ/Sage Dose Control Pro 600SIL * Ibric turcesc * Moka Pot BERLINGER HAUS Emerald/ PETERHOF * Pour Over Hario V60-01

Salut, pot sa ti ofer 11oo lei, daca e ok astept sa ma contactezi, multumesc!

Pentru nivelator mă înscriu și eu ?

Nu le vand separat ca nu mai am ce face cu ele

Salut Paul. Poti sa faci factura?(cu TVA). As vrea sa leviau pentru birou.
Lelit PL81T Grace, rasnita G-IOTA BLK, Bilaletti Moka Express 3 tz, Hario V60 - 02.

De principiu se poate. Trebuie sa verific daca l-am luat pe firma. Te anunt maine

Wink 
(05-12-2020, 23:46)Razvan Ghita Wrote: Salut, pot sa ti ofer 11oo lei, daca e ok astept sa ma contactezi, multumesc!

Wow, mai ceva ca pe OLX!  :D
Lelit PL41LEM + Ascaso, Bialetti Venus 6, Bialetti Preziosa, Kinu M47 Classic

Wow, mai ceva ca pe OLX!  :D
[/quote]

Sunt depasit, ce ai dorit sa subliniezi prin afirmatia de mai sus?

Cred ca se refera la ce se întâmplă pe olx de obicei, adica lowballing.
 A lowball offer is a slang term for an offer that is significantly below the seller’s asking price, or a quote that is deliberately lower than the price the seller intends to charge. "
Lelit PL41TEM + Eureka Mignon SD , sita IMS 12/18 g / Ascaso 14-20 g

Ok, ințeleg. Eu am facut o oferta in conditia unui aparat SH. Ma astept ca cel care vinde produsul sa vina cu o contraoferta, in caz ca este negociabil pretul, si poate ajungem la o intelegere. Sa auzim numa' de bine!

Razvan, ideea lui TVTVTV este ca cei mai multi de aici nu vedem bursa forumului ca pe un talcioc.

Espressoman e o comunitate relativ mica si, cum se intampla deseori in cazul comunitatilor de impatimiti, increderea si stima intre membri e mai mare decat in cazul burselor generaliste (site-urilor cu anunturi tip OLX)

Asta se traduce prin membri care scot la vanzare bunuri de care au avut grija la preturi decente. Bineinteles ca sunt exceptii, dar cazurile care deviaza sunt exact asta: exceptii.

Astfel ca nu e vazuta cu ochi buni o abordare de tipul: “ofer jumatate din ce se cere ca nu strica sa incerc”. 

Acum tu poti sa duci stilul in privat sau sa continui asa, nu te da nimeni afara.

Am vrut sa notez pentru ca am observat ca esti nou.
Gaggia Classic Pro PID | Kinu M47 | Sette 270 | Arco

Scuze ca intervin, dar de multe ori preturile cerute sunt foarte mari comparativ chiar si cu preturile cerute alti useri sa nu fac comparatie cu preturile de noi.

Un aparat care costa nou 2400 de lei, garantie 2 ani, sa vrei sa il vinzi cu 2000 de lei fara garantie, adica daca se strica ceva la el in 1 luna il repari pe banii tai, dar si mie mi se pare mult.

Eu de ex am cumparat rasnita de pe forum cu 1200 de lei si alt coleg cerea pe una mai veche si mai multa cafea casnita 1700. E normal cateodata sa intervina si contraofertele daca ele sunt de bun simt, si cred ca 1100 si dupa o negociere la 1400-1500 era mai aproape de pretul adevarat.
my 2 cents

(06-12-2020, 11:12)Teryro Wrote: Salut Paul. Poti sa faci factura?(cu TVA). As vrea sa leviau pentru birou.

Se poate factura. Le am luate si eu pe firma

(08-12-2020, 16:29)Sudsemnatu Wrote: my 2 cents

Omiți faptul că vine însoțit de tamper, nivelator, sită și PF naked, adică încă vreo 700 de lei în value.

La prețul final mai atârnă, pe lângă accesorii, și starea & modul de folosire.

Mă rog, ca să nu intrăm în polemici, eu consider că este jignitor să oferi cu ~50% mai puțin pe un produs atunci când prețul este decent.

P.S. - Aparatul se află în garanție pentru încă 6 luni.

Free UP.
Lelit PL41LEM + Ascaso, Bialetti Venus 6, Bialetti Preziosa, Kinu M47 Classic

Salutare,
Sunt interesat de portafiltru fara fund si sita IMS daca se vand si separat.

Multumesc
Lelit Anna PL41TEM | PL043MMI

Nu vand nimic separat

(08-12-2020, 16:29)Sudsemnatu Wrote: Un aparat care costa nou 2400 de lei, garantie 2 ani, sa vrei sa il vinzi cu 2000 de lei fara garantie, adica daca se strica ceva la el in 1 luna il repari pe banii tai, dar si mie mi se pare mult.

Din ce se vede, nu ai citit cu atentie tot anuntul: aparatul costa nou 2400 ron, accesoriile inca vreo 6-700 ron. Deci pentru echipament in valoare de 3000 de ron se cere un pret de 2000 de ron (mai ieftin cu 30%), in conditiile in care inca mai exista garantie. Un pret decent zic eu.
Asa cum sublinia alt coleg, aici suntem o comunitate bazata pe incredere, nu pe bijnitareala. Ceea ce inseamna ca daca eu scot un echipament la vanzare, este vorba de un echipament pe care l-am exploatat si ingrijit corespunzator pe toata durata posesiei. De aici si pretul mai mare decat pe olx. Daca vrei ieftin mergi pe olx, dar nu ai certitudinea ca vei cumpara si un echipament ingrijit.
Acasa: Lelit PL41TEM/Mazzer SJ//--//Expobar Brewtus IV/Niche Zero
Deplasare: Kinu M47/Flair Signature PRO

Urmaresc de cateva luni forumul si piata in cautarea unei "usi" accesibile in lumea cafelei bune. Am analizat de Black Friday ofertele disponibile si am ajuns la concluzia ca nu pot sa achizitionez ceva nou (prea scump pentru mine  Sad ).
Pentru mine calculul este simplu ... stiu cat au fost preturile la BF, tamper-ul vine cadou, nivelatorul si portafiltru fara fund cu sita IMS le-am gasit pe site-urile partenere forumului, deci aprox. 2500 ron noi (la oferta BF, cand nu am avut bani de ele...).
Si mie mi se pare decent -33%, de aceea ofertez 1650 ron (cu TVA).
Ceea ce este de vanzare are valoare, de aceea "se cauta", este un espressor cu raport pret/calitate f bun, pentru un incepator ca mine imi trebuie un nivelator si pentru a face primele experimente, trebuie sa vad fundul portafiltrului. Este un pachet exceptional pentru un inceptator si as fi incantat daca Paul mi le va vinde.
Sunt convins ca fiecare vanzator isi doreste un pret cat mai bun, si isi vede propria marfa la o valoare mai mare decat este de fapt (se numeste "efectul IKEA" - cei care isi asambleaza propria mobila/depun un efort, tind sa o valorizeze mai mult decat cei care cumpara mobila direct asamblata /"fara efort"). Free UP.
Lelit PL81T Grace, rasnita G-IOTA BLK, Bilaletti Moka Express 3 tz, Hario V60 - 02.

Aș fi și eu interesat. Am trimis PM. Cum sunt nou pe aici nu prea știu cum funcționează lucrurile
Lelit Bianca V3 Black, Bentwood Vertical 63, Kinu M47 Phoenix, Felicita Arc, VST15G, Outin nano. Anterior: Crem One 2B VP PID WTN, Fiorenzato AllGround, Lelit PL042TEMD

(13-12-2020, 17:28)Teryro Wrote: Urmaresc de cateva luni forumul si piata in cautarea unei "usi" accesibile in lumea cafelei bune. Am analizat de Black Friday ofertele disponibile si am ajuns la concluzia ca nu pot sa achizitionez ceva nou (prea scump pentru mine  Sad ).
Pentru mine calculul este simplu ... stiu cat au fost preturile la BF, tamper-ul vine cadou, nivelatorul si portafiltru fara fund cu sita IMS le-am gasit pe site-urile partenere forumului, deci aprox. 2500 ron noi (la oferta BF, cand nu am avut bani de ele...).
Ceea ce este de vanzare are valoare, de aceea "se cauta", este un espressor cu raport pret/calitate f bun, pentru un incepator ca mine imi trebuie un nivelator si pentru a face primele experimente, trebuie sa vad fundul portafiltrului. Este un pachet exceptional pentru un inceptator si as fi incantat daca Paul mi le va vinde.
Sunt convins ca fiecare vanzator isi doreste un pret cat mai bun, si isi vede propria marfa la o valoare mai mare decat este de fapt (se numeste "efectul IKEA" - cei care isi asambleaza propria mobila/depun un efort, tind sa o valorizeze mai mult decat cei care cumpara mobila direct asamblata /"fara efort"). Free UP.

Oferta ta ar fi ok in perioada BF, caci tu te raportezi la preturile de atunci. Altfel nu ar mai fi 33% ci 50% mai putin.

E fantastic cum romanul neaos stie sa intoarca lucrurile numai in facvoarea lui. Sunt sigur ca daca le-ai fi avut tu la vanzare, ai fi cerut minim 80% din pretul de nou pe motiv ca ai avut mare grija de ele.
Acasa: Lelit PL41TEM/Mazzer SJ//--//Expobar Brewtus IV/Niche Zero
Deplasare: Kinu M47/Flair Signature PRO

(14-12-2020, 00:13)kum Wrote:
(13-12-2020, 17:28)Teryro Wrote: Urmaresc de cateva luni forumul si piata in cautarea unei "usi" accesibile in lumea cafelei bune. Am analizat de Black Friday ofertele disponibile si am ajuns la concluzia ca nu pot sa achizitionez ceva nou (prea scump pentru mine  Sad ).

Oferta ta ar fi ok in perioada BF, caci tu te raportezi la preturile de atunci. Altfel nu ar mai fi 33% ci 50% mai putin.

E fantastic cum romanul neaos stie sa intoarca lucrurile numai in facvoarea lui. Sunt sigur ca daca le-ai fi avut tu la vanzare, ai fi cerut minim 80% din pretul de nou pe motiv ca ai avut mare grija de ele.
Salut,

Iti dau perfecta dreptate, ceea ce nu înțeleg anumite persoane este ca nu ei fac pretul ci piata , cererea si oferta, apoi cateva aspecte care ne diferentiaza produsul nostru de al altuia . Dar noi avem dreptul sa aruncam un "pret" care ni se pare noua corect fara sa avem vreo baza sa sustinem acel pret, dar la teorie suntem buni cu totii. In ceea ce priveste exemplul cu mobila nu vad legătură cu domeniul asta si nici cu produsul in sine. Culmea este, ca cei care sustin mai sus ca un astfel de produs vanzatorul l-a supraevaluat nu s-au uitat pe marketplace sa vad ca in jurul acestui pret, plus-minus, s-a vandut acest model. Nu mai vorbesc de cei care sunt total subiectivi si nici macar nu au citit exact ce contine pachetul in plus [emoji106]
La Pavoni Professional fully upgraded/Niche Zero/Cafflano Kompresso/
Past: Lelit PL41TEM

Opinia mea : dacă cererea și oferta dictează prețul, de ce doar vânzătorul are dreptul sa afișeze un preț (care ar trebui sa "respecte regulamentul") iar un eventual cumpărător nu poate face o oferta pentru ca este tratat de speculant ordinar și trimis cu un șut în **r pe olx?
Preturile pe aici sunt cumva tratate cu o teama de a nu suscita negocieri.
Vânzătorul este liber ca accepte sau sa respinga o oferta.
Gaggia Classic 2013, Eureka Mignon Specialita 15BL, Cafflano Kompresso, Aeropress

Va multumesc pentru interes, dar ne departam de la anunt. Cred ca deja se naste o alta tema care se poate discuta separat

Asta este un anunt de vanzare si vanzatorul daca nu este interesat de o oferta nu intra in discutii, asa cum am si facut. Fiecare are dreptul sa ceara si sa ofere cat considera de cuvinta.

Pot oferi maximum1800 lei (cu ingaduireasotiei), daca doresti contacteaza-ma prin PM (daca merge, nu mi dau seama inca daca e activat). O seara faina!
Rocket R58 - Flow Control + G-iota DF64 + Eureka Atom 75; 1zpresso K-Max, Kettle Klarstein, Flair Pro

(05-12-2020, 23:46)Razvan Ghita Wrote: Salut, pot sa ti ofer 11oo lei, daca e ok astept sa ma contactezi, multumesc!

Salut Răzvan, îți activezi mesajele private, te rog? Am un răspuns pentru tine.
Lelit PL81T, Fiorenzato F64E

Vandut lui Daniul

Confirm, a ajuns si merge super. Multumesc inca o data, @paul1980.
Rocket R58 - Flow Control + G-iota DF64 + Eureka Atom 75; 1zpresso K-Max, Kettle Klarstein, Flair Pro

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)