Salutare!
Dupa mai bine de 18 luni de utilizare a venit momentul pentru un mic upgrade.
Prin urmare, intra la vanzare urmatoarele :
- Espressor Lelit Mara PL62S - folosit zilnic, 2 cafele, una cu lapte;
- Rasnita William PL72 - folosita zilnic, am rasnit app 13 KG de cafea;
- Accesoriile cu care vine espressorul - portafiltru fara fund, portafiltru cu scurgere dubla, 4 site ( una blind ), tamper maner lemn 58mm + insertiile din lemn asa cum se vad in photo ( am si insertiile din material plastic ).
- Bonus - nivelator Lelit 58mm, 3 cescute + farfuriile aferente Lelit, latiera John Frex de 500ml;
Produsele au fost achzitionate cu ajutorul forumului, beneficiind de ofertele promitionale, iar costul platit initial a fost de 6000 lei.
Pretul de vanzare - doar pentru acest forum - este de 3000 lei.
Produsele se prezinta in stare excelenta, espressorul a primit backflush simplu saptamanal, iar lunar backflush cu solutie.
Mai beneficiaza de garantie inca app 6 luni.
O zi excelenta!
Dupa mai bine de 18 luni de utilizare a venit momentul pentru un mic upgrade.
Prin urmare, intra la vanzare urmatoarele :
- Espressor Lelit Mara PL62S - folosit zilnic, 2 cafele, una cu lapte;
- Rasnita William PL72 - folosita zilnic, am rasnit app 13 KG de cafea;
- Accesoriile cu care vine espressorul - portafiltru fara fund, portafiltru cu scurgere dubla, 4 site ( una blind ), tamper maner lemn 58mm + insertiile din lemn asa cum se vad in photo ( am si insertiile din material plastic ).
- Bonus - nivelator Lelit 58mm, 3 cescute + farfuriile aferente Lelit, latiera John Frex de 500ml;
Produsele au fost achzitionate cu ajutorul forumului, beneficiind de ofertele promitionale, iar costul platit initial a fost de 6000 lei.
Pretul de vanzare - doar pentru acest forum - este de 3000 lei.
Produsele se prezinta in stare excelenta, espressorul a primit backflush simplu saptamanal, iar lunar backflush cu solutie.
Mai beneficiaza de garantie inca app 6 luni.
O zi excelenta!
La Marzocco GS3 MP, La Marzocco Lux D, Monolith Flat Max, Bravo Tools, Been Celar Glass Weber Workshop, Duomo the 8, Flair Signature Pro, Kinu M47 Phoenix, Brewista Artisan Kettle, Brewista Smart Scale, Acaia Lunar