Welcome Back Log In Create Account

Vand Gaggia Classic

Vand Gaggia Classic cumparat de la un espressoman cu ceva ani in urma. L-am utilizat in regim de amator 1-2 expresso/zi
L-am tunat:
  • preaheating coilsita dus IMS
  • manometru
  • steam rancillio V3
  • OPV bezzerra
  • modul electronic espressuino de la Csabi - montat de Nickso.

Odata cu montajul realizat de Nickso, a fost decalcifiat si i s-au schimbat toate garniturile (undeva in august 2017)
Momentan, din cauza excesului meu de zel si anume i-am schimbat carcasa ptr modulul electronic are o problema - 3way valve nu se mai inchide si nu mai face backflush (niste fire cred ca le-am pus aiurea...nu mai conteaza).

Altfel in perioada in care functiona perfect pot spune ca si-a facut foarte bine treaba, are stabilitate excelenta la extractie, iar modulul espressuino este foare tare.

Oricum, ca o paranteza - si Nickso o poate confirma, dupa ce l-am chinuit cu atatea modificari s-a suparat pe mine...si in final si eu pe el.
Il vand cu tot ce apare in poze:
- portafiltru
- portafiltru naked
- sita VST 18gr
- 2 site duble
- sita blind
- picurator simplu si dublu
- accesoriu ptr nivelare de la Kamasi
- Tamper

Produsul trebuie "butonat" pentru a fi din nou functional 100%, insa asa cum va spuneam m-am suparat pe el nu ii mai fac nimic - las alt pasionat de cafea si mesterit sa il readuca la viata Smile Se vinde exact cum este. predarea o fac in Bucuresti.

Pretul lui: 1200 ron (macar o parte din investitiile facute de-a lungul timpului sa le recuperez)

0743 395 101

Attached Files Thumbnail(s)

Faema Carisma A1, Eureka Atom

Un mic Update: Espresorul este din nou functional :) Isi asteapta noul proprietar, pretul ramane acelasi 1200ron.

Valabil !

up!

Valabil!

valabil

update pret: 1150 ron

Ti-am trimis PM.
Lelit Mara X, Kinu M47, Ascaso i-mini i1, Cafflano Kompresso, Bialetti Moka /w IMS.

Vandut user-ului kimi_ro.
Pret final 1100ron. 

Se poate inchide!
multumesc ptr gazduire :).

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)