Hello There, Guest! Login Register


Vand Espressor Rocket Appartamento Black

#1
Am achiziționat aparatul nou in Aprilie 2020, l-am folosit pentru 2-3 cafele / zi cu apa filtrata, backflush regulat, i-am facut decalcifiere de 3 ori de cand l-am cumparat cu sare de lamaie conform instrucțiunilor de pe homebarista. Aparatul e in stare foarte buna atat functional cat si din punct de vedere al aspectului, doar urme minime de folosinta, zgarieturi fine in partea de sus de la cani, iar sub tavita, 2-3 centimetri de vopsea decojita (nu se vede cand tavita e montata, daca va uitati pe internet e o problema des intalnita la aparatele de genul asta, de aceea lelit nu a mai vopsit acel sasiu pe care se pune tavita ci l-a făcut din inox). Aparatul e setat la 9 bari, si are instalat un flow control + presiune si etichete pentru temperatura pe grup.

Motivul vanzarii, mi-am luat un lelit Bianca, ca si comparatie, sincer ma asteptam sa fie o diferenta mai mare, dar nu e, sunt avantaje si dezavantaje, rocket e mai solid, mai tank, si se incalzeste mai repede, iar la bianca ai control mai bun asupra temperaturii, dar sincer momentan eu nu am gasit asta un game changer, nu are influenta asa mare asupra gustului, aici ma refer la cafelele medium-light. Cu alte cuvinte dupa ce stapanesti aparatul poti scoate la fel de bine ca un dual boiler, poate ca nu e asa simplu, dar nu pot spune ca merita neaparat diferenta de bani.

Pretul aparatului este 3800 lei + 500 lei flow control-ul. (atenție varianta asta de Appartamento Black se vinde nou cu 7200 lei)
Prefer sa vand aparatul + flow control-ul impreuna ca sa nu il mai demontez, dar recomand celor care nu au încercat cu flow control, sa incerce.
Au prioritate cei care ridica personal aparatul din Tg-Mures si il achizitioneaza cu tot cu flow control, dar in cazul in care nu sunt persoane interesate, il trimit si prin curier si vand flow control-ul separat.

Aparatul se vinde cu accesoriile din poze: protafiltru single, double, sita 18g, sita 10g, blind si tamper din aluminiu.

[Image: AdabHB3.jpg]
[Image: BTmBgye.jpg][Image: 1M0ui08.jpg]
Bianca V3, DF64 + SSP MP
 
Reply
#2
SalutEu sunt interesat să cumpăr espressorul.
Rocket Appartamento | DF64 | V60 | Aeropress
Office: Lelit PL41E | BFC M2D
 
Reply
#3
@doloczki ti-am lasat pm
Bianca V3, DF64 + SSP MP
 
Reply
#4
Daca nu se concretizeaza targul, ma pun eu la "coada" Wink
Lelit PL62X MaraX | Niche Zero | Logo Cups
 
Reply
#5
Sunt eu interesat de Bianca dacă nu iti place Smile
ECM Clasika PID II,flow control,Macap M2D,Kinu M47,VST,WDT tool etc...
 
Reply
#6
@hbvlad voi reveni aici cu un status, @Gabriel.P voi ramane cu bianca momentan sa mai experimentez, dar ca si dual boiler pana in 10.000 lei bianca e the way to go.
Bianca V3, DF64 + SSP MP
 
Reply
#7
Si eu sunt interesat, pot sā ridic din Tg Mures.
 
Reply
#8
Si eu sunt interesat.Platesc transportul.
Lelit MaraX & PL72 William, Sita IMS, Motta Europa 500ml, Cesti Logo Cups.
Ex:PL81T Grace
 
Reply
#9
Espressorul + flow control-ul a fost vandut la @doloczki la pretul cerut, multumesc de gazduire
Bianca V3, DF64 + SSP MP
 
Reply
#10
Espressorul a ajuns la mine, mulțumesc @coredeviser, atât pentru aparat, cât și pentru sfaturi!
Rocket Appartamento | DF64 | V60 | Aeropress
Office: Lelit PL41E | BFC M2D
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)