Vand Electra Mcal dotat cu arc nou, garnitura de teflon intre grup si boiler. Espressorul are montat si un al doilea arc pentru creterea presiunii de extractie.
Pret 400Euro.
Izzo Alex Duetto 3,La Pavoni Europicola, Bentwood v63, Nuova Simonelli MDJ+SSP, Felicita Arc
(10-05-2021, 17:58)TVTVTV Wrote: Nu îmi adresezi întrebarea corectă, dev. Nu am susținut că nu face ceva. Am susținut doar că face întrucâtva mai lent.
În caz că ți-a scăpat, 99% din aparatele SBDU, HX și chiar unele DB, necesită o rutină de așteptare pentru atingerea echilibrului termic, între extracții.
Aparatele cu levier nu te opresc sa extragi back to back rapid, cat timp înțelegi cum funcționează.
11-05-2021, 15:05 (This post was last modified: 11-05-2021, 15:24 by renatoa.)
Din contra, il tinem up permanent... si trezeste interesul... :D
Apropo de "plin de leviere", eu pot demonstra ca fac cu mini gaggia cafea "la nesfarsit" adica limitat doar de un factor extern, la o viteza limitata doar de ritmul prepararii pucului.
Cu un steamer ca dispozitiv separat nu mi-ar fi jena sa deservesc o cafenea cu asa ceva.
(11-05-2021, 15:05)renatoa Wrote: Din contra, il tinem up permanent... si trezeste interesul... :D
Apropo de "plin de leviere", eu pot demonstra ca fac cu mini gaggia cafea "la nesfarsit" adica limitat doar de un factor extern, la o viteza limitata de doar ritmul prepararii pucului.
Cu un steamer ca dispozitiv separat nu mi-ar fi jena sa deservesc o cafenea cu asa ceva.