Welcome Back Log In Create Account

Vand ECM Classika PID

De vânzare: ECM Classica PID
Vând espressorul ECM Classica PID folosit de mama mea, achiziționat în 2021 de la un membru al forumului espressoman, în stare impecabilă la momentul cumpărării.
  • Folosit exclusiv pentru espresso, în medie un shot pe zi.
  • Alimentat doar cu apă filtrată.
  • Backflush efectuat după fiecare utilizare (fără chimicale – acestea pot ataca metalul).
  • Curățare generală realizată la achiziție și din nou în 2023.
  • Funcționează perfect, exact ca în ziua în care a fost cumpărat.
Motiv vânzare: mama mea are artrită și îi este dificil să manevreze portafiltrul.
Se poate testa la mine acasă, în Greenfield (lângă Grădina Zoologică, sector 1, București), cu anunț în prealabil.
Prefer predare personală.
Preț: 2.900 lei.

Attached Files Thumbnail(s)

Kafatek Monolith Flat Max 2, Kopi Deva-SSP HU, ECM Classika PID, prajitor-Kaleido Sniper M2S Pro,etc.

Reply
Bună ziua ,mai este valabil ?ofer 2500 lei

Reply
Salut.
Sunt de acord caci la noi stă degeaba.
Intre timp am plecat din țară si ma întorc pe 2 septembrie.
Dacă dorești sa-l iei până atunci este soția acasă oricând după ora 14.30.  Așa că poți veni sa il și testezi. Stam la parter, chiar prima ușa pe stânga cum intri/sau prin grădină.
Kafatek Monolith Flat Max 2, Kopi Deva-SSP HU, ECM Classika PID, prajitor-Kaleido Sniper M2S Pro,etc.

Reply
as putea veni vineri sa îl iau ,îmi puteți lăsa un număr de telefon pentru contact

Reply
Salut,
As vrea sa stiu daca s-a dat sau este inca vabali anuntul ? As putea trece eu sambata sau duminica sa-l iau.
Merci

Reply
Salutare! As fi interesat sa il iau. Am trimis si mail. Multumesc!

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)