Hello There, Guest! Login Register

Vând Kinu M47 clasic

Vând râșnița din poze https://filip-nas.synology.me/photo/mo/s...vRiP8ktZ#/
Vine cu travel case, are doar câteva luni de la achiziție (07.08.2022) și aproximativ 5-6 kg de cafea râșnite. Are o zgârietură vizibilă in poze
Preț 1450 cu predare personala (+test dacă se dorește) in București.
Flair 58 | Varia VS6 | Comandante | Acaia | V60 | TWW. Ex: Eureka Manuale, Mignon ORO SD, Atom 75, DF64, Fellow ODE

Reply
Este cea de la https://www.espressoman.ro/forum/Thread-Kinu-Classic ?
Wilfa Uniform/Comandante C40/knob/Q2s
filters/AeroPress

Reply
Da, am fost personal să o cumpăr.
Flair 58 | Varia VS6 | Comandante | Acaia | V60 | TWW. Ex: Eureka Manuale, Mignon ORO SD, Atom 75, DF64, Fellow ODE

Reply
Sunt interesat,îți scriu pm
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario, site La Marzocco,VST 15g,tamper dinamometric Concept Art, Knockbox Metal M-Concept Art,Tamping Station ConceptArt, Mahlkonig Peak

Reply
Update de preț: 1400

Reply
salut, 
tu spui asa: câteva luni de la achiziție (07.08.2022), si spui ca ai cumparat-o de la tipul de pe forum.
pai pretul final al tipului e de 1300 RON cand a fost ultima oara de la vanzare. si chiar a mentionat ca ti-a vandut-o cu 1300 RON pret final

acum ca are la activ 5 6 KG de rasnire , si nu 2 ,3 KG cu cat ai cumparat-o tu,  tu o vinzi mai scump decat a vandut-o el? cu 1400?
e deja la mana a 3-a
Buna strategia, dar e bine ca si altii de pe forum sa stie pe unde a mai fost rasnita asta
GC E24 + PID + OPV 9 bar | Turin DF64 | Kinu M47 Classic / IMS shower screen / IMS Competition+Superfine 18gr / Bottomless PF / 58.5mm AVX tamper / WDT tool / Scale and timer

Reply
A încercat sa elimine din ecuație si mâna a doua :D , ca la mașini :D
Espressor: Lelit PL41TEM ,  Rasnita: Baratza Sette 270wi, Sita : Ascaso 

Reply
Salut @staicueduard !

Nu caut motive de conflict, dar dacă trebuie să explicăm fiecare leu, mă văd nevoit să cuantific fiecare leu.

Eu nu fac niciun fel de business sau profit din revanzarea de bunuri. Am dat, după cum se vede, 1300 de lei pe râșniță după ce am fost la Craiova să o văd și să o testez. La scurt timp mi-am dat seama că gustul oferit de cuțitele conice nu este pentru mine, iar săptămâna asta am prins ofertă la Eureka Mignon (noua), si prin urmare am pus râșnița Kinu la vanzare. Estimez că au mai trecut câteva kg prin ea, dar ce înseamnă o uzură de 2-3 kg in plus la o râșniță de calibrul Kinu?
La fel cum mie și sunt sigur că și altora le-ar conveni, eu pun la dispoziție râșnița direct în București, deci zero costuri transport și timp minim pierdut pentru cea mai mare parte din colegi, asta după ce eu am plecat ~270km după ea, având un drum la munte, deci trecând prin Pitești. Știu că puteam să o comand cu ~50 lei prin curier, deci să zicem că as fi cheltuit cam 1350 cu ea.

Dacă nu va oferi nimeni 1400, o să mai scad treptat din preț până când va fi ok pentru cineva. Poate eu am supraplatit 1300 și prețul real e 1200, cine știe. Dacă te uiți în postările mele, am mai vândut una cu 550. Puteam să cer minim 700 pe ea, cât un Phoenix, dar am ales să nu.

Sunt dispus la negocieri, dacă voiai să faci o ofertă te așteptam in privat.

@Kawa poate să confirme că sunt flexibil și transparent

@d2florin ca să fie toată lumea mulțumită, de acum voi preciza la fiecare produs prin câte mâini a trecut, nu știam că e atat de necesar. Mulțumesc de remarcă
Dacă voiam să ascund că nu sunt primul proprietar, nu mai puneam detaliile și pozele lui Filip in primul post.

Reply
E sau era o regula pe forum ca nu se vinde cu mai.mult decat se cumpara dar parca nu specifica daca sunt incluse sau nu si costurile de transport.

Prin cate maini a trecut cred ca e treaba fiecaruia. Ca si cumparator alegi sa ai sau nu incredere in cel care vinde

Reply
@cristi5922 din prima ta postare, link-ul cu poze nu spune nimic ca ar fi pozele altcuiva si nu mentioneaza a cui a fost sau nu rasnita.
noroc cu celalalt coleg de pe forum ca a observat el, eu ca si "client" habar nu aveam ca rasnita era deja cumparata de pe forum. Deci nu poti sa spui ca link-ul cu poze se subintelege direct ca e de la altcineva.
asta e postarea ta:
"Vând râșnița din poze https://filip-nas.synology.me/photo/mo/s...vRiP8ktZ#/
Vine cu travel case, are doar câteva luni de la achiziție (07.08.2022) și aproximativ 5-6 kg de cafea râșnite. Are o zgârietură vizibilă in poze
Preț 1450 cu predare personala (+test dacă se dorește) in București."
"Dacă voiam să ascund că nu sunt primul proprietar, nu mai puneam detaliile și pozele lui Filip in primul post."
Eu: unde sunt detaliile lui Filip de care spui?
O sa para ca nu am treaba si ma iau de voi de plictiseala, dar nu suport cand citesc comentarii si nimic din ce scrie nu e adevarat. 

si mai spui ca ai mai vandut o rasnita Kinu cu 550 RON. Pai daca stiai ca nu iti place gustul cutitelor conice (asa cum spui) de ce ai mai cumparat Kinu classic? credeai ca are gust de plate nu?
GC E24 + PID + OPV 9 bar | Turin DF64 | Kinu M47 Classic / IMS shower screen / IMS Competition+Superfine 18gr / Bottomless PF / 58.5mm AVX tamper / WDT tool / Scale and timer

Reply
https://www.espressoman.ro/forum/Thread-Kinu-Classic
Poți vedea aici fix acelasi link către poze și data achiziției.
Eu nici nu mi-am pus problema dacă să zic de unde am râșnița. Nu am intenționat nici să menționez, dar nici să ascund de unde o am, am pus anunțul in viteză și am folosit pozele pe care deja le aveam. O simplă căutare în postările mele era suficient pentru oricine era curios.
Subliniez: suntem mai multi care nu consideram relevant prin câte mâini au trecut niste bucăți de metal, dar pentru liniștea celorlalți, de la mine veți afla istoricul și la produsele de cafea la fel ca la mașini.
Sper să apară și un EspressoVertical, să fie mai simplu pe viitor.

Referitor la punctul doi, intuiesc că ești de mai mult timp în lumea specialty.
Eu am luat contact cu ea in 2020, iar cu espresso mai în serios de vreun an. Până acum vreo luna nici nu știam de diferența dintre cuțitele conice și plate, eu mereu mi-am pus problema că e vina mea, a apei sau a espressoarelor ieftine pe care le-am avut, căci dintotdeauna mi-am dorit să ajung și acasă, cu timpul, la rezultatele obținute de coffee shopuri. De asemenea nu m-am născut format pe espresso.
Am mai avut un Kinu prins la preț prea bun ca să nu experimentez cu el. Totodată îmi convenea că cele 2 cafele pregătite dimineața se râșneau mult mai rapid. Nu cred că are rost sa stau să mai povestesc de ce l-am vândut și cum am ajuns peste un an să am iarăși nevoie tot de Kinu.

Reply
Libera confruntare intre cerere si oferta face posibila stabilirea preturilor.
Nu reglementarile de genul sa nu vinzi mai scump decat ai cumparat.

Reply
Update de preț: 1350 lei

Reply
(02-12-2022, 14:01)r1r2000 Wrote: E sau era o regula pe forum ca nu se vinde cu mai.mult decat se cumpara dar parca nu specifica daca sunt incluse sau nu si costurile de transport.

Prin cate maini a trecut cred ca e treaba fiecaruia. Ca si cumparator alegi sa ai sau nu incredere in cel care vinde

In regulament conditia se refera la "mai mult decat in comert/magazin", nu de unde ai cumparat la modul general.
Intre privati deja impunerea unor astfel de reguli devine nerealista.
Iar urmarirea mainilor prin care a trecut... nu vreti sa ii atasam si un blockchain ?  Confused

Reply
ce e piata auto, ce e vanzarea espressoarelor...
primul propietar, a condus-o o batrana doar la piata si inapoi si tinuta numai in garaj..

Reply
(06-12-2022, 15:08)cristi5922 Wrote: Update de preț: 1350 lei

Intr-adevar Kinu clasic e construit ca un tanc, nu pot sa apara probleme din senin insa daca a trecut prin atatea maini statistica zice ca e riscul sa se fii intamplat un accident si cine stie poate a fost scapat pe jos. 

Cred ca pt un utilizator normal un produs nou e mult mai avantajos cum ar fii simplicity, are mecanismul interior 1:1 cu clasic la design/materiale si la tastecrafters daca se adauga codul de reducere iasa pe la 1400ron, transport e gratuit si ai garantie pe numele tau. 

Pretul tau pare mare pentru toata povestea rasnitei.
Flair 58 - 18g VST basket, 9Barista - 18g IMS basket, Flair Pro 2, Kinu M47 Simplicity, Stagg EKG Kettle, Gene Cbr 101

Reply
(08-12-2022, 17:59)luciancerbu87 Wrote:

Intr-adevar Kinu clasic e construit ca un tanc, nu pot sa apara probleme din senin insa daca a trecut prin atatea maini statistica zice ca e riscul sa se fii intamplat un accident si cine stie poate a fost scapat pe jos. 

Cred ca pt un utilizator normal un produs nou e mult mai avantajos cum ar fii simplicity, are mecanismul interior 1:1 cu clasic la design/materiale si la tastecrafters daca se adauga codul de reducere iasa pe la 1400ron, transport e gratuit si ai garantie pe numele tau. 

Scapata pe jos? Asa arata o bucata de aluminiu de 1.85kg scapata pe jos? Eu zic ca ar fi lasat urme serioase.
Are o singura zgarietura pentru ca nu am fost atent si s-a atins de un pahar de sticla. Daca rasnita cadea de la 1m distanta..eu zic ca semnele erau.
Daca ti se pare scumpa mergi mai departe. Este scumpa comparativ cu Simplicity, dar ce sens are comparatia ? Si Simplicity al tau e scump comparativ cu Pheonix, dar si mai scump comparativ cu ceva rasnita Hario manuala la 150 de lei. Tot tu zici ca Logan-ul este mai bun decat ceva nemtesc pentru ca este mai ieftin si tot acolo ajungi cu el...
Tot la tastercrafters Kinu classic este 1895. Ai putea sa ii contactezi sa ii inveti cum merge piata.
Kinu classic chiar este construit ca un tanc, ce se poate strica la el, placa de baza, ceva senzor?
Pe forum se vand aparate de 10 ani care si-au pierdut de mult numarul de posesori si nu au aparut atat de multe pareri ca la o bucata de metal cu un ax in ea care se invarte si care are 2 posesori.

Daca cineva are ceva semnificativ de adaugat este liber sa o faca, dar sa iti spui parere intr-un loc unde poti influenta decizia altora cred ca este gresit. Daca esti interesat si tu apreciezi produsul la o alta valoare ii poti trimite mesaj in privat si negociati.

(08-12-2022, 17:59)luciancerbu87 Wrote:

Si totusi, nu găsesc statistica in care zice ca un produs cu vechime de 4 luni are mai mari sanse sa se strice daca doua persoane il folosesc comparativ cu 4 luni de folosinta de catre o singura persoana. Unde apare riscul ? Cand se face schimbul si eu ii dau rasnita in mana ? Da..exista riscul ca unul dintre noi sa nu fie atent si sa cada, dar neglijabil si nu cred ca a facut nimeni o statistica si a luat in considerare acest lucru..poate ceva cercetatori britanici

Reply
Phoenix e de aluminiu, si are sub 1 kg.
Restul, heavy metal-urile, sunt de otel. Gurile rele zic ca ar fi teava de tun ...  Rolleyes

Reply
Phoenix este din:

• High-end, stainless-steel single dose manual coffee grinder.

https://kinugrinders.de/product/m47-phoenix/

De fapt toate rasnitele sunt stainless Steel, mai puțin m47 classic ediție speciala din Titan.
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60

Reply
Nu vroiam sa fie cu suparare, doar ca aici fiind o comunitate poate sunt oameni noi as vrea sa stie ce pot sa cumpere aprox la aceeasi suma.

Spor la vanzare!
Flair 58 - 18g VST basket, 9Barista - 18g IMS basket, Flair Pro 2, Kinu M47 Simplicity, Stagg EKG Kettle, Gene Cbr 101

Reply
Oferta mea este de 1000 lei si este valabila 2 zile.
Atat cred ca merita !

Spor la vanzare,

Reply
Na poftim aici pret. Factura. Preturile in ultima vreme au urcat exagerat.[Image: mDHPyGhl.jpg]

Reply
Update de preț: 1300 de lei

Reply
Vândut în afara forumului cu 1100.
Se poate închide

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)