Salut @
staicueduard !
Nu caut motive de conflict, dar dacă trebuie să explicăm fiecare leu, mă văd nevoit să cuantific fiecare leu.
Eu nu fac niciun fel de business sau profit din revanzarea de bunuri. Am dat, după cum se vede, 1300 de lei pe râșniță după ce am fost la Craiova să o văd și să o testez. La scurt timp mi-am dat seama că gustul oferit de cuțitele conice nu este pentru mine, iar săptămâna asta am prins ofertă la Eureka Mignon (noua), si prin urmare am pus râșnița Kinu la vanzare. Estimez că au mai trecut câteva kg prin ea, dar ce înseamnă o uzură de 2-3 kg in plus la o râșniță de calibrul Kinu?
La fel cum mie și sunt sigur că și altora le-ar conveni, eu pun la dispoziție râșnița direct în București, deci zero costuri transport și timp minim pierdut pentru cea mai mare parte din colegi, asta după ce eu am plecat ~270km după ea, având un drum la munte, deci trecând prin Pitești. Știu că puteam să o comand cu ~50 lei prin curier, deci să zicem că as fi cheltuit cam 1350 cu ea.
Dacă nu va oferi nimeni 1400, o să mai scad treptat din preț până când va fi ok pentru cineva. Poate eu am supraplatit 1300 și prețul real e 1200, cine știe. Dacă te uiți în postările mele, am mai vândut una cu 550. Puteam să cer minim 700 pe ea, cât un Phoenix, dar am ales să nu.
Sunt dispus la negocieri, dacă voiai să faci o ofertă te așteptam in privat.
@
Kawa poate să confirme că sunt flexibil și transparent
@
d2florin ca să fie toată lumea mulțumită, de acum voi preciza la fiecare produs prin câte mâini a trecut, nu știam că e atat de necesar. Mulțumesc de remarcă
Dacă voiam să ascund că nu sunt primul proprietar, nu mai puneam detaliile și pozele lui Filip in primul post.
Flair 58 | Varia VS6 | Comandante | Acaia | V60 | TWW. Ex: Eureka Manuale, Mignon ORO SD, Atom 75, DF64, Fellow ODE