Welcome Back Log In Create Account

Vând Gene CBR 101

Vând prăjitor Gene CBR 101 perfect funcțional, folosit pentru prăjit acasă aproximativ 1 kg pe lună, un ultimii 2 ani. Nu a fost niciodată forțat prin oprirea brusca la temperatură înaltă; tamburul a fost scos în timpul răcirii boabelor iar aparatul a fost lăsat să se răcească protejând astfel elementul de încălzire. Se livrează doar in București, cu probă.
Preț: 950 lei, cam fix.[Image: a247dfc37f73b4d41632663834a1e545.jpg]
WPM Primus, Lelit PL162T, Lelit PL72, Pavoni`70, Honne, Varia VS3&Hypernova Ultra, Kinu M47, Rok espresso, Hario V60, Kaleido M10PRO

Reply
Sunt interesat. Din pacate nu pot sa-ti las PM (ai prea multe mesaje cred ) Ti-am trimis mail mai devreme.
Poate cand ai timp, ne auzim.

Mersi,
Razvan
Lelit Bianca V2, Bentwood 63, Niche Zero, Ode V2, Comandante MK4, Kinu M47 Phoenix,
Ex: Lelit Mara X, PL41TEM, Ascaso i-mini

Reply
Ha, mie nu mi-a zis ca ar fi plina mesageria, dar nici nu am primit raspuns la mesajul trimis acum vreo 2-3 saptamani... cine stie pe unde s-o fi pierdut...
Nici o grija, nu eram interesat de prajitor, doar ii uram succes :)

Reply
(21-12-2020, 20:31)renatoa Wrote: Ha, mie nu mi-a zis ca ar fi plina mesageria, dar nici nu am primit raspuns la mesajul trimis acum vreo 2-3 saptamani... cine stie pe unde s-o fi pierdut...
Nici o grija, nu eram interesat de prajitor, doar ii uram succes :)
Scuze, nu am aflat decât de curând. Nu știu dacă este rezolvată problema. O sa trebuiască să rezolv din browser.

(21-12-2020, 20:13)razvanli Wrote: Sunt interesat. Din pacate nu pot sa-ti las PM (ai prea multe mesaje cred ) Ti-am trimis mail mai devreme.
Poate cand ai timp, ne auzim.
Am luat datele. GPRD-ul interzice publicarea datelor personale. Poți să ștergi.
WPM Primus, Lelit PL162T, Lelit PL72, Pavoni`70, Honne, Varia VS3&Hypernova Ultra, Kinu M47, Rok espresso, Hario V60, Kaleido M10PRO

Reply
Vândut utilizatorului Adrian@ la prețul cerut cu transport asigurat cu deschidere colet plătit de mine. Se poate închide. Mulțumesc!

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)