Espressoman fresh
Bucuresti
Espressor Gaggia Classic Pro achizitionat in 2020 de la importatorul oficial cu discountul comunitatii.
Nu are modificari aduse, desi am achizitionat un PID Mecoffee versiunea BLE, dar din lipsa de timp si indicatii precise de instalare, an ramas neinstalat. Are toate accesorile originale desi fara cutie.
Ofer bonus portafiltrul fara fund, doua site si un tamper, plus distribuitorul/nivelatorul de cafea.
Folosit de mine pentru doua espresso pe zi si un cappuccino ocazional pentru sotie. Curatat periodic. Utilizat numai cu apa dedurizata.
Are zgarieturi fine pe tavite.
Predare personala in Bucuresti. Nu as vrea sa trimit prin curier dar daca altfel nu se poate fac in efort si in sensul asta.
Pret 1200 ron+200Ron PID -ul neinstalat.
ECM PURISTIKA , Baraza Sette 270
Espressoman fresh
Bucuresti
14-12-2022, 10:30
(This post was last modified: 14-12-2022, 10:32 by Noxtek.)
Espressoman fresh
Bucuresti
Update pret 1100ron - fara nivelator
Espressoman fresh
Bucuresti
1000Ron pretul final (fara nivelator) +200ron PID-ul neinstalat.
Espressoman fresh
IASI
Salut,
Mai are garantie? Ceva defecte?
Ms
Espressoman infocat
Cluj-Napoca
Pe mine m-ar interesa PID-ul. Ce implică instalarea? Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Gaggia Classic Pro, Eureka Mignon Specialita
Espressoman fresh
Bucuresti
17-12-2022, 10:44
(This post was last modified: 17-12-2022, 10:50 by Noxtek.)
(16-12-2022, 19:33)Agizol Wrote: Pe mine m-ar interesa PID-ul. Ce implică instalarea? Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Salut.
toate detaliile Oferite de furnizor sunt aici
https://mecoffee.nl/order/
problema pentru mine este ca culorile indicate in manual sunt diferite de cele din expressor. Decizia de a nu continua instalarea a fost luata deoarece aparatul inca era in garantie (Gaggia).
acum e deja tarziu chiar daca a expirat garantia la Gaggia deja am facut upgrade la ECM si nici timp nici interes sa imi bat capul cu el nu mai am.
(16-12-2022, 18:03)Miub 2022 Wrote: Salut,
Mai are garantie? Ceva defecte?
Ms
Salut. Garantia a expirat din cate stiu. Ca defecte sunt general estetice- zgarieturi pe suportii de pahare sus si jos.
nu cred ca este un defect per ansamblu, dar mie personal contactul de power On/Off ma scotea din sarite, din cand in cand il apasam se aprindea led-ul dar se stingea imediat. La urmatoarea apasare insistam o fractiune de moment mai mult si era ok. In rest aparatul functioneaza ca in prima zi fara nici o modificare.
Espressoman fresh
Bucuresti
Vandut user-ului Dannutsu. Am ramas cu PiD-ul Mecoffee daca este cineva interesat 200Ron.
Espressoman infocat
Cluj-N
Salut, mai ai pid-ul?
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Espressoman fresh
Bucuresti
PID-ul este rezervat user-ului Agizol. Topic inchis
Espressoman infocat
Cluj-N
(25-12-2022, 13:20)Noxtek Wrote: PID-ul este rezervat user-ului Agizol. Topic inchis
Dacă nu se vinde, te rog sa ma anunți
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Espressoman fresh
Bucuresti
Vandut. Topic inchis