22-10-2013, 21:38
(22-10-2013, 20:06)nickso Wrote: Dar am gasit-o la 310 euro, cu transport gratuit in romania...macap fara timer, m2m. Daca te intereseaza in mod deosebit si nu gasesti da-mi un pm ca stiu ca am link-ul pe undeva. O alta rasnita la care m-am uitat cand cautam este ascaso i1: cutite plate de 50...parca, mecanism de metal, timer si un design frumusel. Motorul are 200 si ceva w daca tin bine minte. Si am vazut pe un site, parca era cafemagia dar nu sunt sigur, preturi sub cele de pe forum...dar trebuie verificat.Poti sa faci publicul link-ul, poate le mai trebuie si altora. E vorba de exemplarul de pe Espressocoffeeshop.com din Italia. Dar sa dai 1400 de lei si sa nu ai timer, e cam nasol. Au si varianta cu timer la 360E.
(22-10-2013, 20:06)nickso Wrote: O alta rasnita la care m-am uitat cand cautam este ascaso i1: cutite plate de 50...parca, mecanism de metal, timer si un design frumusel. Motorul are 200 si ceva w daca tin bine minte. Si am vazut pe un site, parca era cafemagia dar nu sunt sigur, preturi sub cele de pe forum...dar trebuie verificat.I1 macina 14g in 25 de secunde. Nu stiu daca e ok sau nu... Adica spaniolii au facut un joc atipic - au micsorat viteza la 700rpm pe cutite plate de 54. Initial am crezut ca e o greseala, dar pe site-ul oficial precizeaza clar asta. Probabil pentru a nu incalzi macinatura. Apropo de citatul lui RaduCarutasu "So ironically, the biggest burrsets are the ones with motors that can maintain constant speed at lower RPMs." Dar totusi, 25 de secunde mi se par multe.
Legat de discount-uri, sunt asa cum ni le da Marian Alexe. Mai mereu au fost sub magazine. Sper sa corecteze si acum.
P.S. Cred ca trebuie sa facem urgent acea intalnire de comparare, mai ales ca avem exemplare noi pe forum.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper