Hello There, Guest! Login Register

Upgrade -- ascaso steel dual/ belleza dual pid

Va salut oameni faini,

Am rascitit forumul asta cap coada, de cativa ani. Incredibil cat de multa informatie.

Vreau sa fac un upgrade de la Kinu si V60. Beam cam 0.5 litri pe zi, si am ajuns la probleme cu stomacul. Initial am vrut espressor, dar nu era buget, asa ca am plecat doar cu o rasnita, in ideea ca la un mom dat imi iau si espressor.

A cam venit momentul, ca deh, nu ma mai tine stomacul.

Asadar, as vrea ceva dual boiler, doamna mea bea numai cappucino/flat white, eu beau si espresso si flat. Mai avem si invitati din cand in cand, asa ca cel mai probabil un dual ar fi potrivit, chiar daca bugetul e mai mare.

Din tot ce am citit, mi-au facut cu ochiu ascaso steel duo si belleza dual.
Cel mai probabil voi lua si un sette 270wi de la un prieten, daca o sa mi se ia de dat la manivela la kinu.

Ce parere aveti despre cele 2, (am vazut review-ul lui Liviu la Bellezza), si daca ar fi altceva la care m-as putea uita.
Teoretic bugetul ar fi undeva 5-6000 lei, cu oaresce efort daca e ceva bun pret/calitate. 

Multumesc frumos,
C.
Ascaso steel dual PID, Sette 270Wi, Kinu M47 Traveler, Aeropress

Reply
Acum daca vorbesti de probleme cu stomacul, pentru mine e mult mai prietenos V60. Asta il pot bea fara probleme pe stomacul gol.
Espresso nu prea…
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)