Welcome Back Log In Create Account

Unde ai baut o cafea buna in Romania?

Prezent! :)

Reply
Pai deschideti topic pe aria de intalniri si dati-i drumu'  :)
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
(01-03-2017, 14:45)Lyvyoo Wrote: S-a baut si la Constanta o cafea buna, la colegul StefanDC, in weekend adunand o gasca mare si entuziasta. 

Ajungeam si eu daca nu se anunta dupa :).
Nuova Simonelli Oscar; La Pavoni Europiccola (EN); Mazzer Super Jolly; M38
Behmor 2020SR

Reply
N-am stiut sigur ca ajung decat cu o zi inainte. Stefan s-a ocupat mai departe...  Dar te tin minte data viitoare :)
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Ceva in Londra, zona Paddington...? Ajunge acolo o colega in weekendul urmator.
Eventual si unde gaseste ceva cafea de cumparat pentru colegi...?  [Image: tongue.gif]
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
Timberyard Seven Dials este un must din punctul meu de vedere ... din pacate nu prea este langa Paddington, dar ...

Reply
Relativ aproape http://www.prufrockcoffee.com/

La inegalabilul maestru GWILYM, cand esti in Londra e un must dpmdv
Lelit Bianca V2 | Giota Pro 83 | Niche Zero | Bravo tools | Duomo 8 | VST, IMS baskets | Kompresso/Krinder
Past: | Honne | G-iota 64 | Fiorenzato F64 EVO | Quamar T48 AUT | Rancilio Rocky | Rancilio Silvia V3 | Reg Barber Tall C-Flat |

Reply
Nu ratati la Boiler o cafea senzationala de la Sakona:
[Image: xlxwAOD.jpg]

Reply
(28-02-2017, 11:14)Mihai L Wrote: Un gust interesant de struguri albi. Deosebita de Ethiopia clasica, florala.

confirm, e deosebita! [Image: smile.gif]
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
La Boiler Coffee Shop a baut un aeropress extraordinar dintr-o Rwanda prajita mai light decat am eu curaj sa o fac.. O culoare caramizie deosebita, un corp subtire totusi, dincolo de aspect si cu un gust dulceag si multi-stratificat.
A fost o lectie in preparare, eu renuntasem la aeropress ca alternativa, acum trebuie sa regandesc abordarea ;) .
Am degustat si un espresso bun, la fel de dulce, dintr-un blend de cafele procesate natural ce nu-si tradau fermentul in ceasca.
La Pavoni, Mazzer

Reply
E bine sa locuiesti si in Buc. cate o data asa...Pache m-ar fi interesat si pe mine , dar astia nu dau nimic online... [Image: huh.gif] - numai la Bucuresti - Berlin ....Plata....in valuta... [Image: biggrin.gif] ...
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
Cafea buna in Targu Mures la Pavos Coffee Shop 2.Ii gasiti in centru pe str Piata Trandafirilor nr 39-41 langa Benvenuti. Au cafea de la Yume, Guido, Claro si Blubean. Au si doua Rasnite de unde poti sa-ti alegi originea, iar la Brew poti alege dintre V60 sau Aeropress. Barista sunt bine pregatiti!
am atasat si un link.
https://www.facebook.com/PavosCoffeeShop...page_panel
La Spaziale S5 EK, Rasnita Hario Mini Mill, Rasnita Eureka Olympus 75 E, Latiera Motta, Tamper Motta, Cantar Hario, V60, Aeropres.

Reply
Bun asa... [Image: smile.gif] ...bine de stiut - koszonom szepen kollega @Alin
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
(29-03-2017, 20:16)Levo Wrote: Bun asa... [Image: smile.gif] ...bine de stiut - koszonom szepen kollega @Alin

:) Csak nem beszélsz magyarul?
ACS Minima, Timemore Sculptor 078s

Reply
Nem ertem mindent... [Image: biggrin.gif] ...dar am un amic bun , director gen. la Unver la voi  si mai vin pe acolo ...

Reply
Ceva nou in Sinaia? Sau tot atelierul de cafea e singurul loc acceptabil?
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
Revin des pe acest topic si-mi este greu, caci sunt prajitor. Ar trebui sa ma laud pe mine :P , dar ma vad nevoit sa-i felicit pe altii.
Maestru Vlad@Guido ne-a servit un V60 fantastic dintr-o Guatemala extra dulce cu ce-mi parea mie gust de briosa cu afine dar s-a dovedit a fi toffee cu stafide dupa descriptorii de pe punga.
La Pavoni, Mazzer

Reply
Duminica trecuta, in Brasov, la "Croitoria de cafea".
PL92T, PL72, KINU

Reply
In Amsterdam chiar se gasesc cafenele unde au cafea proaspat prajita dar si barista priceputi.
Nu am gasit nicaieri cafea single origin, doar amestecuri.
Am baut doua blenduri excelente:
1- Brazilia si Guatemala
2- India cu Costa Rica si Sumatra.
Ultimul blend chiar exceptional. Am luat o punga si pentru acasa, prajita pe 17 martie, destul de profundsi dusa in SC dar foarte dulce si echilibrata (6 Euro 250 de grame).
[Image: MZUVg6g.jpg][Image: yLOi1uU.jpg]
 BUGSTER; Honne S; EK43S; Buckeye BC2; Kinu M47; Cafflano
 (Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)

Reply
cafele SO, sigur se gasesc la KOKO si la BlackGold
http://sprudge.com/koko-coffee-design-am...62776.html
http://blackgoldamsterdam.com/

Nici una nu este doar cafenea, dar ambele au SO-uri si ambele sunt bune. La Koko e fain sa stai pe unul din cele 2 scaunele din fata magazinului, uitandu-te la canal si la oameni in timp ce iti savurezi cafeaua (si eventualele adjuvante).  La BlackGold proprietarul este f prietenos si comunicativ, am primit si cafele gratis, inistand el sa le gust, a fost de acord sa imi vand cani, etc.
Bezzera Strega, Honne (stripped down)/Ceado E5P/Kinu M47, HUKY 500

Reply
In Craiova nicaieri :(
Exista totusi solutia "suna un prieten" ;)

Reply
Sunt la Constanta pentru cateva zile si as vrea sa beau o cafea. Am luat ceva de prin centru dar nu se putea bea, a mers direct la cos.
Nu mai vreau sa experimentez locatii pictate frumos si atat.
Expobar Leva HX, M38

Reply
Nu l-ai citit pe maestrul Dinescu ! La ce bune e coleg aici cu noi... :s

Lectiile facute nu le-ai avut... :) http://thecafe.ro/cafea-proaspat-prajita...anta-2016/

Reply
Acum citesc :)
Expobar Leva HX, M38

Reply
Vallentin, te astept maine dimineata de la ora 9:00. strada Tepes Voda nr.9.
La Marzocco GB5, La Marzocco Vulcano, Eureka Mythos, La Marzocco GS3, La Spaziale Mini Vivaldi II

Reply
Am fost dimineata la Stefan, pot sa confirm ca este foarte buna cafeaua. Am baut un flat white si nu m-am putut abtine sa nu cumpar niste cafea proaspat prajita.
Multumesc!
Expobar Leva HX, M38

Reply
(17-04-2017, 16:11)stefandinescu Wrote: Vallentin, te astept maine dimineata de la ora 9:00. strada Tepes Voda nr.9.

Pare conectata ora cu numarul strazii...?
Daca erai la numarul 21 ce te faceai?? [emoji3]
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
[emoji4] Nu stiu ce ma faceam [emoji3]
La Marzocco GB5, La Marzocco Vulcano, Eureka Mythos, La Marzocco GS3, La Spaziale Mini Vivaldi II

Reply
Am baut azi un espresso fenomenal la C-O FI Factory (Putul lui Zamfir 60, langa Piata Floreasca), facut din Blue Mountain de Congo. L-am nimerit pe prajitor acolo, e foarte de treaba si vorbeste frumos despre cafelele lui.
Espresso: Lelit Bianca, Eureka Mignon XL
Brew: Kinu M47, V60, Kalita Wave, Origami

Reply
Da, la C-OFI se prajeste in locatie. Sa nu uitam ca espressorul este un La Marzocco Strada EP ceea ce conteaza mult.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 5 Guest(s)