...la Fluid, unde nenea Raducanu a facut show pe cateva cafele de la DAK si Sumo.
Asa ceva mai rar bei si asta datorita procesarilor inovative pe care le vom tot regasi in prajitoriile din intreaga lume.
Tot degustand si testand am plecat injectat de cofeina, cu puls ridicat, dar a meritat :)
Poate cea mai impresionanta cafea din ultima vreme este de la romanul nostru plecat in Irlanda, Daniel Horbat aka Sumo Coffee Roasters, cu o procesare care mi-a dat peste cap senzorii. De la miros pana la gust eu am tot zis ca e vorba de tei in perioada infloririi, dar Raducanu inclina mai mult spre struguri, ceva dintr-un soi extrem de parfumat. Si "mestecand" mai bine, cu autosugestia la indemana, mi-a zburat gandul spre bolta de struguri rosii parfumati de la casa bunicilor. Sper sa mai aduca la Fluid caci asa ceva rar se poate bea. Si ce sa vezi, era o Brazilia :)
Urmatoarea a fost tot din categoria de ramai masca, DAK - Candy Crush, tot o procesare inovativa ce presupune macerarea samburelui de cafea in mustul ciresei de cafea, ceva care mai rar iti este dat sa bei dar as avea o precizare - desi aroma si gustul te uimesc, ramane o urma de indoiala in suflet caci gustul duce spre Bubble Gum / Fanta Madness. Cum naiba au facut din procesare gustul asta nu stiu, dar ohh wait, suntem in al patrulea val al cafelei deja. In stanga iarasi o "bomba florala" tot de la DAK si deja eram pierdut
prin poienita cu flori :)
Daca ai o cafenea independenta intr-un oras mare, deja bine angrenat in fenomenul cafelei de specialitate, eu asa vad ca ideal, sa te concentrezi pe cafele rare care sa lase publicul masca de la prima degustare. Un mare Bravo, Florin!
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper