Hello There, Guest! Login Register


Un salut si un multumesc!

#1
Inainte sa ma prezint le multumesc tuturor celor ce au scris aici, ce au facut din acest forum un loc unde nu te mai saturi sa citesti. Celor ce au scris despre cunostintele si experientele lor si au raspuns miilor de intrebari. Si celor care au pus intrebarile, pe ca m-am regasit in zeci dintre ele. In afara de informatii, forumul asta mai reuseste sa iti de ceva: microbul pentru espresso adevarat!
Altfel sunt din Pitesti, ma numesc Mihai, si sunt intrat in acesta pasiune doar de cateva luni. Si doar din cauza voastra!
Rancilio Silvia, La San Marco SM91, Kinu M38
 
Reply
#2
@MihaiN
Bun venit pe forum si in randul espressoman-ilor!
Presupun ca stii deja care sunt sectiunile principale, totusi le enumar:
Despre importanta rasnitei si diferitele modele de rasnite incepi aici: https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Rasnite
Espressoarele sunt chiar deasupra: https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Espressoare
Celelalte moduri de preparare un pic mai jos, aici: https://www.espressoman.ro/forum/Forum-A...-a-cafelei
Pentru sfaturi la cumparare https://www.espressoman.ro/forum/Forum-S...-cumparare, iar pentru piata aici: https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace
Daca nu ai citit deja articolele de pe site: https://www.espressoman.ro/ poti incepe cu acestea inainte de a te "scufunda in forum".

Succes!
■  Kinu M38 / M47PH ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■  Porlex Tall ► Tefal KI140D ► AeroPress / Hario V60 ■
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)