Hello There, Guest! Login Register


Ufesa dueto piesa lipsa

#1
Salut, 

Am gasit pe la serviciu un Ufesa Dueto abandonat. Pare ca merge dar nu mai gasesc o piesa pe care ei o numesc Barcream si care se pare ca intra undeva intre filtru si dripper (cred ca am nimerit denumirile)

Are cineva idee daca a) iese un expresso si fara ea (mai putin cremos, am inteles, dar totusi mai bun decat ala de la masina) b) poate fi inlocuit cu ceva (sita, garnitura) c) s-ar gasi de cumparat separat (am cautat asa dar nu gasesc in prima pagina de google decat maxim expressorul 

Va multumesc! 

O zi buna
 
Reply
#2
(23-03-2016, 12:48)horza Wrote: ....... daca a) iese un expresso si fara ea (mai putin cremos, am inteles, dar totusi mai bun decat ala de la masina) 

Am impresia ca presiunea maxima dezvoltata este de 4 bar. Opinia mea este ca il poti folosi cu succes doar pt partea de filtru iar pt espresso nu cred sa obtii mare lucru.
Sab Antica Levetta HX, 5 l boiler (rotary pump & water plumbed), La San Marco Super Jolly burrs, IMS screen shower and filter 
 
Reply
#3
Ai grija ca are tendinta sa adune o gramada de mizerie in boilerul  sau, de unde si gustul impregnat cafelei sau apei. Cred ca aliajul de aluminiu e unul destul de prost facut. In al meu am gasit pur si simplu balauri cand l-am desfacut.
Lelit Bianca, Honne Slim ~ In vacanta: Kinu + Kompresso
Past: Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30 
 
Reply
#4
Am inteles. O sa incerc intai sa-i fac o decalcifiere (zice la el in manual cu 1/3 otet/apa, 2-3 cicluri) si daca e nevoie il desfac/curat. 

Pe el zice ca ar putea sa dea 15 bari dar nu stiu daca piesa aia contribuia la presiunea asta si daca nu o pun o sa scada. Important e sa nu bubuie Smile)

Va multumesc, o sa pun o poza cu primul expresso reusit
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)