Hello There, Guest! Login Register

Ufesa dueto piesa lipsa

Salut, 

Am gasit pe la serviciu un Ufesa Dueto abandonat. Pare ca merge dar nu mai gasesc o piesa pe care ei o numesc Barcream si care se pare ca intra undeva intre filtru si dripper (cred ca am nimerit denumirile)

Are cineva idee daca a) iese un expresso si fara ea (mai putin cremos, am inteles, dar totusi mai bun decat ala de la masina) b) poate fi inlocuit cu ceva (sita, garnitura) c) s-ar gasi de cumparat separat (am cautat asa dar nu gasesc in prima pagina de google decat maxim expressorul 

Va multumesc! 

O zi buna

Reply
(23-03-2016, 12:48)horza Wrote: ....... daca a) iese un expresso si fara ea (mai putin cremos, am inteles, dar totusi mai bun decat ala de la masina) 

Am impresia ca presiunea maxima dezvoltata este de 4 bar. Opinia mea este ca il poti folosi cu succes doar pt partea de filtru iar pt espresso nu cred sa obtii mare lucru.
Sab Antica Levetta HX, 5 l boiler (rotary pump & water plumbed), La San Marco Super Jolly burrs, IMS screen shower and filter 

Reply
Ai grija ca are tendinta sa adune o gramada de mizerie in boilerul  sau, de unde si gustul impregnat cafelei sau apei. Cred ca aliajul de aluminiu e unul destul de prost facut. In al meu am gasit pur si simplu balauri cand l-am desfacut.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan

Reply
Am inteles. O sa incerc intai sa-i fac o decalcifiere (zice la el in manual cu 1/3 otet/apa, 2-3 cicluri) si daca e nevoie il desfac/curat. 

Pe el zice ca ar putea sa dea 15 bari dar nu stiu daca piesa aia contribuia la presiunea asta si daca nu o pun o sa scada. Important e sa nu bubuie :))

Va multumesc, o sa pun o poza cu primul expresso reusit

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)