Am ras un pic, sa pui cutitele de honne ca sunt similar cu mk kenia. Cutitele de mk kenia sunt cutite inspirate de prin 1900, pe cand alea de pe honne, sunt.... sa lasam imaginatia sa curga.
Cutitele de honne au zonele finale plate, iar daca pui cutitele unul peste altul nu trece lumina pt ca zonele plate sunt asa mari ca se suprapun, iar acolo cafeaua este rulata pana se face pudra, asa se fac fines. Sunt cutite traditionale ca si mazzer care fac corp si dulceata si amareala.
Cutitele kenia nu au deloc zone plate spre margine iar daca suprapui doua cutite, se vede printre cutite. Cutitele astea scot limonada din cafea, cu claritate maxima si aciditate de iti zboara ochii cand gusti.
Deci cum sunt similare?
Ce ti se pare tie similar intre cutitele astea doua, asta ca sa nu mor prost sa stiu si eu la ce sa ma uit:
Sunt amandoua facute din otel, sau ce au similar? Cred ca nici dupa o nunta nu le vad similare.
Si ce e cu titlul asta meshin? si eu traiesc de multi ani pe afara, dar ori vorbesc romana ori engleza, ma straduiesc.
Schimbati titlul topicului cu top rasnite brew, si daca e sa cautam pe forum sigur mai gasim cateva topicuri cu aceasi intrebare, si aceleasi raspunsuri.