Hello There, Guest! Login Register

Timemore Sculptor 064s black

Vand Timemore Sculptor 064s black cu toate accesoriile incluse si ambalajul original.
Pret 2000ron.
[Image: zAz3oDy.jpg][Image: Pv2AiBQ.jpg][Image: aYUGoLk.jpg][Image: oDBwG2k.jpg][Image: EgaQQNZ.jpg]

Reply
Excelent preț și super râșniță! Spor la vanzare.
Lelit PL162T, Lelit PL72, Pavoni`70, Honne, Varia VS3&Hypernova Ultra, Kinu M47, Rok espresso, Hario V60, Gene 101, Kaleido M10PRO

Reply
(31-10-2023, 20:33)maximcatalin Wrote: Vand Timemore Sculptor 064s black cu toate accesoriile incluse si ambalajul original.
Pret 2000ron.
[Image: zAz3oDy.jpg][Image: Pv2AiBQ.jpg][Image: aYUGoLk.jpg][Image: oDBwG2k.jpg][Image: EgaQQNZ.jpg]

Fix azi a venit transportul de 064s in Romania, rasnita care a costat 330 USD. Deci 1600 lei.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Home: Linea Micra, Niche Zero
Away: Aeropress, Origami, Comandante Mk4

Reply
Comandata si platita de cand…? [emoji12]
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
(31-10-2023, 23:49)Mihai L Wrote: Comandata si platita de cand…? [emoji12]

Early bird. Dar ok, poate am ratat preturile ulterioare. [emoji28]
Spor la vanzare

Sent from my iPhone using Tapatalk
Home: Linea Micra, Niche Zero
Away: Aeropress, Origami, Comandante Mk4

Reply
Am cumparat-o in urma cu 8 luni cu riscul de a nu fi livrata si de a ramane cu banii luati sau de nu fi conform asteptarilor. De abia ieri mi-a fost livrata. Au fost niste riscuri asumate cu scopul de a avea un mic profit.
Pretul de vanzare este sub cel cerut acum de Timemore. Cred ca este avantajos pentru cineva care vrea sa primeasca rasnita cat mai repede si la un pret mai mic decat cel oficial.

Reply
Interesant ar fi si motivul pentru care se vinde a doua zi dupa unpacking... :s

Incercari de umflare a preturilor s-au vazut si la Arco, pare sa devina o practica obisnuita a "chilipirurilor" KS.
Ceeace duce la o alterare a pietei, tot ce va aparea ulterior pe piata va fi banuit ca provine dintr-o achizitie KS, si vanzatorul va fi nevoit sa vanda in pierdere nejustificata.
Astfel, Arco acum e plafonata la 700 lei, chit ca pozitia ei in piata este in zona de peste 1000, cat e pretul de nou.

Reply
(01-11-2023, 11:09)renatoa Wrote: Interesant ar fi si motivul pentru care se vinde a doua zi dupa unpacking... Confused

Incercari de umflare a preturilor s-au vazut si la Arco, pare sa devina o practica obisnuita a "chilipirurilor" KS.
Ceeace duce la o alterare a pietei, tot ce va aparea ulterior pe piata va fi banuit ca provine dintr-o achizitie KS, si vanzatorul va fi nevoit sa vanda in pierdere nejustificata.
Astfel, Arco acum e plafonata la 700 lei, chit ca pozitia ei in piata este in zona de peste 1000, cat e pretul de nou.

Rasnita din poze este rasnita mea si o voi pastra chiar daca acum mai am o Specialita si un DF64 SSP MP  :) . 
Cea pe care o vand este in cutia ei sigilata.
Momentan nu am gasit un magazin care sa o livreze azi sau in ziua urmatoare. Cand va ajunge in magazine sunt sigur ca o sa se vanda mult mai scump pentru ca este o rasnita de calitate prin constructie, ergonomie si rezultatele din ceasca. Trebuie sa treaca putin timp ca lumea sa se convinga de calitatea rasnitei. Pana la urma cererea va dicta pretul.

Reply
Iti dai seama ce prostie ai postat... din prea multa sinceritate :D
Adica a fost premeditata, iau pachetul de doua ca sa profit de un pret inca si mai mic, apoi vand pe a doua mai scump, asta deja inseamna planificare si intentie, orice justificare e inutila, inclusiv cea cu banii blocati.

Da, cererea va dicta pretul, dar cererea e modelata de multi factori... capra vecinului fiind unul din ei.
Credeam ca m-am facut inteles cu exemplul cu Arco.

Reply
(01-11-2023, 12:04)renatoa Wrote: Iti dai seama ce prostie ai postat... din prea multa sinceritate :D
Adica a fost premeditata, iau pachetul de doua ca sa profit de un pret inca si mai mic, apoi vand pe a doua mai scump, asta deja inseamna planificare si intentie, orice justificare e inutila, inclusiv cea cu banii blocati.

Da, cererea va dicta pretul, dar cererea e modelata de multi factori... capra vecinului fiind unul din ei.
Credeam ca m-am facut inteles cu exemplul cu Arco.

Nu am nimic de ascuns. Asta este situatia. De ce sa ne mintim?!

Reply
daca o luai pt tine si nu iti placea sau alt motiv gen, nu era nicio problema. dar sa o iei cu gandul sa faci bani pe "carca" comunitatii, aici e ceva gresit din punctul meu de vedere
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso | Staresso Mirage Pro

Reply
(01-11-2023, 14:58)RazvaNNN Wrote: daca o luai pt tine si nu iti placea sau alt motiv gen, nu era nicio problema. dar sa o iei cu gandul sa faci bani pe "carca" comunitatii, aici e ceva gresit din punctul meu de vedere

Cred ca depinde foarte mult de cum vrei sa privesti lucrurile. Cand s-a lansat campania pe Kickstarter multi nu au indraznit sa isi ia rasnita din diverse motive: stateau cu banii blocati, nu se stia exact calitatea rasnitei si daca proiectul se va duce la final existand riscul de a pierde banii. Am avut posibilitatea de a cumpara rasnita la pret preferential cu riscurile de mai sus si acum am ocazia sa o vand celor care au fost nehotarati la un pret mai mic decat cel cu care se va vinde in magazine si sau chiar pe siteul Timemore. Am rasnita si pot sa o livrez in aceeasi zi in Bucuresti sau in ziua urmatoare in tara. Ce te deranjeaza ca fac un mic profit cand cineva se poate bucura de rasnita in conditiile de mai sus? Practic ambele parti ies in avantaj. Gandeste-te in economia actuala cum se procedeaza. Nimeni nu iti vinde ceva ca sa faca pomana cu tine. Legat de imbogatirea pe carca comunitatii... cred ca exagerezi. Te deranjeaza mai mult micul meu profit in defavoarea faptului ca cineva poate avea rasnita la un pret decent.
Crezi ca exista alternative mai bune? ok esti liber sa cumperi ce vrei tu :)
Nu iti place pretul? esti liber sa cumperi mai scump din magazin sau daca mai este valabil de pe Indiegogo cu livrare incerta.
Te deranjeaza ca am fost sincer? Era mai bine daca minteam si spuneam ca mi-am luat alta rasnita intre timp?!
Cam atat am avut de zis. Asta e rasnita si pretul, iar cine este interesat imi poate scrie un mesaj.

Reply
Putem privi și din perspectiva că ar putea face un serviciu comunității. De ce nu? Eu as fi mai mult decât fericit să cumpere cineva un produs pentru mine la un preț onorabil, să se riște cu plata, transportul, etc și eu să mă bucur de faptul că nu mai trebuie sa aștept să intre în stocul unui magazin intern, cel mai probabil la un preț mai mare, justificat și el prin garanția de care se ocupă importatorul. Oricum, mă mir că un asemenea post naște atâtea controverse dar și mai mult mă mir că încă nu s-a vândut.
Lelit PL162T, Lelit PL72, Pavoni`70, Honne, Varia VS3&Hypernova Ultra, Kinu M47, Rok espresso, Hario V60, Gene 101, Kaleido M10PRO

Reply
forumul iti faciliteaza un loc unde poti vinde produese de acest fel. aici e o comunitate sa ne ajutam intre noi, nu sa faci bani cu buna stiinta de pe urma celor de aici (dar e doar opinia mea)
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso | Staresso Mirage Pro

Reply
cat timp este produsul nou si sub pretul pietei nu vad o problema chiar asa mare. Dar ar fi utila o clarificare.
asa cum au spus si colegii, putem explica valoarea adaugata prin faptul ca a riscat cu proiectul ks si a stat cu banii blocati si ar fi putut ramane cu buza umflata si injuraturi pe threadul timemore

Atunci cand am postat oferta de cumparare espressor am primit 3 oferte sh, la mana a 3-a la super preturi mai mari decat fusesera achizitionate cu ani in urma si utilizate intre timp.

Reply
(01-11-2023, 14:58)RazvaNNN Wrote: daca o luai pt tine si nu iti placea sau alt motiv gen, nu era nicio problema. dar sa o iei cu gandul sa faci bani pe "carca" comunitatii, aici e ceva gresit din punctul meu de vedere

Pai nu prea face bani pe carca comunitatii. Comunitatea nu a facilitat nimic pentru achizitia rasnitei.
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
Cum ziceam, deja fu... pe subiectul Arco... citez o postare din agitatia de atunci

(29-08-2015, 00:33)amarok Wrote: "Agitatia" asta numai bine-i face comercialului acestui topic (252 vizualizari in acest moment!)
Si asta pentru un topic care abia de are o zi.
Ca si comparatie de pe tabloul principal un anunt al unui user mai vechi a strans 41 de vizualizari.
Toate comentariile voastre nu fac decat sa ridice audienta unui topic ...

In cazul de fata, aveam 399 vizualizari inainte sa postez eu.
Sper sa nu ajunga sa fie mutata si asta in topicul despre regulamentul bursei, cum s-a intamplat cu o bucata din topicul din care am citat mai sus, asa ca hai sa iesim din cercul asta vicios.

Vorba lui Mihnea, cum de nu s-a dat inca ? :D

Reply
Cata agitatie pentru un produs entry level.

Zici ca se discuta de ceva high end unde sunt in joc bani.

Aici e fix aceasi situatie cu cea unui magazin online. Nu iti convine pretul cauti in alta parte mai ieftin. Cam asta e tot. Nu te intereseaza cine vinde, cum vinde, te intereseaza cel mai mic pret atunci nu e locul potrivit la magazinul asta.
Kinu Phoenix, Classic, Simplicity, Titan (Turin dm47+k2+POB), Roest L100+, v60+Orea v4

Reply
Stie cineva sa-mi zica daca e mai buna decat Comandante pe Brew (v60)? Adica sa imbunatateasca claritatea si sa extraga mai bine notele de pe punga. Momentan sunt intr-un proces de research, fiindca ma tenteaza rasnita.

Pe mine nu ma deranjeaza pretul si chiar as plati extra pentru un produs care in mod normal vine .. la anu'

Later edit: am gasit informatiile necesare. Nu e cea mai buna varianta cand vine vorba de brew.
Flair 58 | Varia VS6 | Comandante | Acaia | V60 | TWW. Ex: Eureka Manuale, Mignon ORO SD, Atom 75, DF64, Fellow ODE

Reply
La Arco s-a facut comanda cu ajutorul forumului. Un soi de precomanda de grup.
In cazul de fata e o simpla comanda a cuiva. Ca a luat 2 sau 10 e acelasi lucru, mai departe nu a obtinut nimic cu ajutorul forumului si nici nu are garantata vanzarea.

Reply
Nu a fost forumul implicat sub nici o forma, reciteste topicul.
Am facut pledge pe barba mea, platind integral din banii mei, dupa care am anuntat ca sunt n-1 disponibile din pachetul meu de 7+5.
Puteam sa am zero interes si sa raman cu toate, sa trag si acum de ele pe olx.
La fel si ceilalti 3 colegi care si-au creat grupurile lor.
Ca am facut postarea in subforumul group buy nu inseamna implicare forum.

Reply
Nu e vorba de implicarea forumului, ci doar de un group buy. Care sa fim cinstiti, este si pentru initiator un ajutor, e greu de sustinut 5 rasnite la plata, iar forumul a fost un loc unde gasesti colegi de achizitie.
Prin olx nu cred ca se punea problema sa gasesti doritori sa participe la achizitie.

Reply
Se practica pe forum astfel de gainarii, asta este daca colegii sunt de acord si nu se impun reguli in sensul asta, spor la vanzare!

Reply
@CatalinV93 nu pot sa iti raspund.

Please correct the following errors before continuing:
  • CatalinV93 has private messaging disabled. You cannot send private messages to this user.

Reply
(24-12-2023, 10:12)maximcatalin Wrote: @CatalinV93 nu pot sa iti raspund.

Please correct the following errors before continuing:
  • CatalinV93 has private messaging disabled. You cannot send private messages to this user.

Merci, verific acum sa vad care e problema

Reply
Pretul rasnitei noi, in Romania, este 2900lei si nu este inca pe stoc. Totusi regulamentul acestui forum, in care se specifica faptul ca pretul de vanzare trebuie sa fie mai mic decat pretul de achizitie, cred ca a fost conceput pentru a nu incuraja astfel de mici bishnitzareli. De remarcat si faptul ca inainte de a deschide acest topic de vanzare, care nu respecta regulamentul forumului, colegul a avut 1 postare pe forum, asa din respect pentru comunitate. Cool

Reply
Nu iteleg toata inversunarea acesta. Produsul vandut este sub pretul de vanzare de nou de la producator. Care este problema unora? Nu este nici o gainarie, este un ajutor pentru ca cineva din comunitate sa ia un produs nou, rapid la un pret mai mic decat cel de la producator/distribuitor. 
Daca poate sa faca profit si in acelasi tipt sa ajute pe cineva, foarte bine. Regula cu pretul de achizitie nu ar trebui sa fie valabila in anumite condititii. Sunt situatii in care un produs poate scadea in valoare foarte mult(o treime) vezi cazul Bentwood Vertical 63 sau se poate aprecia foarte mult vezi cazul kickstarter-elor cum este cazul de fata, niche zero, kopi deva etc.  
Cui nu-i place place produls nu cumpara, nu a bagat mana in buzunarul nimanui, nu mai fiti ofticosi.
[size=small]Kafatek Monolith Flat Max 2; Kopi Deva cu SSP HU, ECM Classika PID, prajitor-Kaleido Sniper M2S Pro,etc.[/size]

Reply
Inversunarea poate veni de la faptul ca se stie ca a fost luat cu 300$... adica se da 1/3 mai scump, nu mai ieftin.
Mai conteaza cat e pretul actual al pietei intr-un asemenea caz ?

Sunt de acord ca intregul model KS creeaza o distorsionare foarte nesanatoasa a pietei, am vazut-o deja la rasnitele Arco (1100 lei valoare de nou actuala), care desi superioare constructiv lui Kinu Phoenix (850 lei valoare cu reducere de forum), se vand sub valoarea lor, in jur de 750 lei, doar pentru simpla banuiala, fara dovezi, ca ar proveni din livrarile initiale KS, cand s-au dat la 120-140 Euro, chiar daca proiectul s-a dus de vreo 2 ani.

La fel va fi si cu Sculptor pentru multi ani.

Reply
Cata vreme nu a fost luata pe un canal oficial de reduceri al forumului si este sub pretul pietei…
Care e problema?
Pana la urma a fost un risc pe care si l-a asumat. Putea sa nu scoata nici banii dati, pana la urma. Nu cred ca ar fi zis cineva “hai sa dau mai mult decat face, ca e pierderea prea mare”.

Daca vine cineva cu un espressor sh luat moca si il vinde cu 2-300 euro cum este? Este corect? [emoji23]

Reply
renatoa, fa abstractie de pretul dat, fa abstractie inclusiv de riscurile financiare asumate si rezuma totul la pretul de nou dein magazin si pretul cu care el vinde pe forum. Vinde sub pretul cu care il poti achizitiona de nou? vinde. Situatia este rezolvata. Face profit? brovo lui, la fel de bine putea sa si piarda. De riscul sau poate profita un alt coleg de pe forum care nu are de asteptat si cumpra sum pretul vanzatorului autorizat.
[size=small]Kafatek Monolith Flat Max 2; Kopi Deva cu SSP HU, ECM Classika PID, prajitor-Kaleido Sniper M2S Pro,etc.[/size]

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)