Welcome Back Log In Create Account

Site pentru Lelit PL41, Precision Competition Filter 57mm

Da, merge cel de la Lelit! Nu il dati! Cred ca ar incape un 57.2
Lelit Mara PL62S, Eureka Club E, Kinu M47 Phoenix
Former: Lelit PL41TEM, Macap M2D

Salut, mai sunt ceva vesti cu sitele ce erau in drum spre romania?
Echipament actual: Lelit Bianca V3, Timemore 078S
Echipamentul vechi: Lelit PL92T, Lelit PL81T, Gaggia Baby, Saeco Poemia cu PF naked facut la strung, Niche Zero, Kinu M47, Lelit PL043MMI, Hario Skerton 

Daca mi-ai adus aminte, l-am intrebat acum pe Cosmin si a zis ca pe AWB figureaza ca ajunge vineri pachetul de la fabrica, deci, cu ceva noroc,  luni, marti ar trebui sa fie la voi sitele.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Mersi de informatie! Ard de nerabdare sa ajunga.
Echipamentul vechi: Lelit PL92T, Lelit PL81T, Gaggia Baby, Saeco Poemia cu PF naked facut la strung, Niche Zero, Kinu M47, Lelit PL043MMI, Hario Skerton 

Salut, a ajuns la cineva site? pe mine inca nu m-a contactat nimeni.

Nu vreau sa par insistent dar stie cineva care e situatia sitelor?

La mine a ajuns. Trebuie să insisti putin. Nr lor de tel 0784525116. 
Pt cine vrea sita, acum e momentul, au primit 50.
VBM Domobar Super Electronic, Bentwood Vertical, Matrix Shower, 18g VST, Normcore Tamper, Felicita Arc

(18-10-2017, 13:48)Ratonul Wrote: La mine a ajuns. Trebuie să insisti putin. Nr lor de tel 0784525116. 

Vreau si eu sita.
Cum pot intra in posesia ei?
Multumesc!
Macap MC42 Stepless, Kinu M47, Magica, VST 18, IMS Competizione 22.

(24-10-2017, 16:09)traumen Wrote:
(18-10-2017, 13:48)Ratonul Wrote: La mine a ajuns. Trebuie să insisti putin. Nr lor de tel 0784525116. 

Vreau si eu sita.
Cum pot intra in posesia ei?
Multumesc! 

Eu am completat acum o luna formularul si urma sa ma contacteze. Nu au facut-o asa ca le-am trimis eu un mail.
Trebuia sa imi ajunga saptamana trecuta sita dar a fost ceva incurcatura si o vor trimite azi sau maine. Incearca sa suni direct, e cel mai rapid:)

Sita e Ascaso sau Precision Competition Filter, 57 mm ?

Sunt acelasi lucru?
Macap MC42 Stepless, Kinu M47, Magica, VST 18, IMS Competizione 22.

Sita e facuta de IMS pentru Ascaso.
Care aparate Ascaso vin cu sita acesta din fabrica?

Mi-a venit si mie azi. Vreo 2 luni am lucrat cu sita originala de la lelit. Din punctul meu de vedere, e o diferenta enorma intre cele 2. Se vede cu ochiul liber ca gaurile de la sita lelit sunt de diferite marini. La IMS, cu ochiul liber cel putin, nu se vede nici o diferenta. Curgerea a fost perfecta pur si simplu. De finisaj nici nu mai vorbesc. Daca cei de la ascaso isi livreaza espressoarele cu aceasta sita au o mare bila alba de la mine. Si lelit una neagra pentru asa site la gama "VIP" (PL81T).

(22-08-2017, 21:35)Liviu.Mihu Wrote: Mi-a rămas de la Lelit un portafiltru bottomless si o sita precission competition filter(in stare perfecta, folosită 1-2 luni), pe care nu am apucat sa le pun la vânzare. Daca vrei le dau la pachet cu 200 RON.

Salut, mai ai cumva portafiltrul si cu sita?
Lelit PL41TEM, Mahlkonig Vario Home, Tamper Motta 57, Motta 35cl, JoeFrex 50cl, Hario V60, Hario Coffee Mill Dome, Hario VST2000

Salut. E vândut imi pare rau.
Bezzera Strega, Honne (stripped down)/Ceado E5P/Kinu M47, HUKY 500

Salutare,

Mai sunt site (din cele 50 bucati)? Vreau si eu 1.
Filtroman infocat. 

V60 | Aeropress | Comandante Trailmaster X25 | Fellow Ode 2

Si eu vreau o sita de foarte mult timp dar nu am reusit sa imi achizitionez.Cineva m-a trimis pe o adresa de unde sa imi comand dar cand a trebuit sa platesc nu am reusit.

Intra pe reduceri espressoman si vezi ca ai beantec, completezi formularul acela unde specifici ca vrei sita.Eu asa am cumparat acum o luna.
Lelit PL41TEM, Mahlkonig Vario Home, Tamper Motta 57, Motta 35cl, JoeFrex 50cl, Hario V60, Hario Coffee Mill Dome, Hario VST2000

Ok.V-oi incerca.Multumesc.

(13-01-2018, 11:59)Ruxi28 Wrote: Ok.V-oi incerca.Multumesc.

Ai achizitionat sita, cum ti se pare? eu as fi vrut sa testez cu un portafiltru bottomless sa vad diferenta dintre ele :)

Attached Files Thumbnail(s)

Filtroman infocat. 

V60 | Aeropress | Comandante Trailmaster X25 | Fellow Ode 2

Salutare,

Aceasta este sita? Ma gandeam ca poate ne strangem si face o comanda de grup.

https://www.bluestarcoffee.eu/ascaso-fil...-579-p.asp

Sau daca are cineva un cod de produs, ar fi super util.

Razvan
Lelit Bianca V2, Bentwood 63, Niche Zero, Ode V2, Comandante MK4, Kinu M47 Phoenix,
Ex: Lelit Mara X, PL41TEM, Ascaso i-mini

(02-04-2018, 11:25)razvanli Wrote: Salutare,

Razvan

Iti pot da eu codul de produs. Parca scrie pe sita. Dar maine cand ajung la magazin
Lelit PL41TEM ( PF+PF naked/Sita dubla Ascaso Precision Competition) + Lelit PL043MMI /
Gaggia Evolution ( PF+PF naked/Sita single+dubla IMS)+ Ascaso I-mini I2

(04-04-2018, 20:28)razvanciobanasu Wrote:
(02-04-2018, 11:25)razvanli Wrote: Salutare,

Razvan

Iti pot da eu codul de produs. Parca scrie pe sita. Dar maine cand ajung la magazin 

Salut,

Ai reusit sa iei codul de produs de pe sita? Ma gandesc sa comand de la BlueCoffee.

Multuesc anticipat.
Lelit Bianca V2, Bentwood 63, Niche Zero, Ode V2, Comandante MK4, Kinu M47 Phoenix,

Am uitat complet. Acum il scriu
Precision Competition Filter
AISI 304 polished
2 coffees 14g - 1.280
Lelit PL41TEM ( PF+PF naked/Sita dubla Ascaso Precision Competition) + Lelit PL043MMI /
Gaggia Evolution ( PF+PF naked/Sita single+dubla IMS)+ Ascaso I-mini I2

(06-04-2018, 15:56)razvanciobanasu Wrote: Am uitat complet. Acum il scriu
Precision Competition Filter
AISI 304 polished
2 coffees 14g - 1.280

Multumesc mult de ajutor. Ma apuc sa-l caut Smile
Este cel de pe Bluecoffee.

Codul de produs: 1.280 Ascaso Precision Competition Filter 14gr double.

Las aici link-ul pentru cine mai e interesat.

Cred ca beantec nu mai exista... Nr de aici de mobil nu mai exista, cel de fix suna, dar degeaba...
La email cu formularul de reducere nu primesc răspuns..

Ati mai gasit pe undeva sita asta Ascaso de vanzare?
Lelit PL92T Elizabeth  + AVX J64V  + Eureka Mingnon Specialita 15BL (SD mode - alternative brews grinds)

Fost: Lelit PL41 TEM
--------

Eu nu. Am renuntat la idee.. Nu cred ca este o imbunatatire semnificativa a.i sa justifice deranjul... Dpmdv

Pe mine ma interesa sa ii vad dinensiunea, daca incape mai multa cafea decat in cea deI la IMS.
Lelit PL92T Elizabeth  + AVX J64V  + Eureka Mingnon Specialita 15BL (SD mode - alternative brews grinds)

Fost: Lelit PL41 TEM
--------

Din câte am înțeles ar intra 1g in plus fata de ims.. Dar poate ne luminează cineva care le are pe amandoua.

@MyR , ai spus candva ca o sa aduci si tu la barshaker. Ai renuntat la idee?
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

(25-09-2018, 15:08)Lyvyoo Wrote: @MyR , ai spus candva ca o sa aduci si tu la barshaker. Ai renuntat la idee?

Per moment da.
In august am facut o comanda mai mare la ei, si au zis ca este out of stock, am zis ok si astept oricum nu era graba.
Si au zis ca o sa ma anunte cand reintra in stoc in mijlocul lunii septembriei... ( de atunci am nopti nedormite ca tot ma suna dealerii lor :)))) )

Daca nu se misca treaba in 1-2 luni, am o alta varianta, dar inca nu pot vorbi despre asta   Cool
--Only God Can Judge Me--

Forum Jump:

Browsing: 3 Guest(s)