Welcome Back Log In Create Account

Site pentru Lelit PL41, Precision Competition Filter 57mm

Azi se fac 3 saptamani si inca nici un raspuns (dupa inca 2 mail trimise ) .

astazi a sosit sita..Multumesc Beantec.. ff mult . Si nu in ultimul rand acestei comunitati ... am invatat multe de cand am gasit aceasta comunitate a espressomanilor si inca mai am fff multe de invatat ... Multumesc espressoman.

Vreau si eu una la Medias. Multumesc.

(17-09-2016, 20:38)claudia Wrote: Buna seara,

Astazi am plasat comanda de 6 site duble Precision Competition Filter, 57 mm la Beantec.
Avem urmatorii viitori posesori:
         - Orwo
         - Liviu.Mihu
         - Laurentiuu
         - hd56fox
         - Beberules
Desigur, a sasea sunt eu [Image: tongue.gif]

Va voi contacta cand ajung in posesia lor.
Lelit PL41TEM ( PF+PF naked/Sita dubla Ascaso Precision Competition) + Lelit PL043MMI /
Gaggia Evolution ( PF+PF naked/Sita single+dubla IMS)+ Ascaso I-mini I2

@razvanciobanasu foloseste cu incredere formularul de comanda pentru BEANTEC: http://www.espressoman.ro/reduceri-la-es...i-rasnite/ . Nu cred ca monitorzeaza cineva forumul acesta pentru comenzi. In plus comanda respectiva e veche de luni bune, deci o sa astepti mult si bine...
Lelit PL41TEM | Kinu M47 & Lelit PL43MMi | Tamper Inox Lelit | Ascaso Precision Competition Filter

(03-03-2017, 16:03)nepotu Wrote: @razvanciobanasu foloseste cu incredere formularul de comanda pentru BEANTEC: http://www.espressoman.ro/reduceri-la-es...i-rasnite/ . Nu cred ca monitorzeaza cineva forumul acesta pentru comenzi. In plus comanda respectiva e veche de luni bune, deci o sa astepti mult si bine...
Merci. Nu am stiut. Deja am fost contactat de cei de la beantec dupa trimiterea formularului.
Lelit PL41TEM ( PF+PF naked/Sita dubla Ascaso Precision Competition) + Lelit PL043MMI /
Gaggia Evolution ( PF+PF naked/Sita single+dubla IMS)+ Ascaso I-mini I2

Salut!
Eu sunt incepatoare in acest domeniu dar urmaresc de mult acest forum..Am un Lelit 41TEM de cateva luni si urmarind firul cu sitele am ajuns aici.As dori si eu o sita in Campulung Muscel jud.Arges daca se poate si daca mai este valabila oferta.Multumesc.

Sa vedem ce spune Beantec, daca reia livrarile din septembrie..
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Ok.Multumesc.Astept cu nerabdare.

Mi-a rămas de la Lelit un portafiltru bottomless si o sita precission competition filter(in stare perfecta, folosită 1-2 luni), pe care nu am apucat sa le pun la vânzare. Daca vrei le dau la pachet cu 200 RON.
Bezzera Strega, Honne (stripped down)/Ceado E5P/Kinu M47, HUKY 500

Liviu drspre care portafiltru e vorba?cel cu maner rotund sau cel vechi cu maner drepunghiular?

Cu maner rotund as zice. E din 2016
https://i.imgur.com/c3FwV0n.jpg

(27-08-2017, 15:26)Liviu.Mihu Wrote: Cu maner rotund as zice. E din 2016
https://i.imgur.com/c3FwV0n.jpg

Vinzi si sita separat?

Nu, sorry.

Am eu o sita, folosita.
Brasilia Club, Kinu Simplicity, Comandante, Kingrinder P0, Mignon Specialita.
ex: Gaggia Espresso, Color; Quamar T80, Macap M2D, Feldgrind 2.

Am o sita de dus IMS "CI 200 IM" care se potriveste si la Lelit.
Scuze pentru confuzia creata.
Brasilia Club, Kinu Simplicity, Comandante, Kingrinder P0, Mignon Specialita.
ex: Gaggia Espresso, Color; Quamar T80, Macap M2D, Feldgrind 2.

Stie cineva cand/daca se reiau comenzile? Eu am completat forumularul si nu m-a contactat inca nimeni.

Stiam ca pana pe 15 septembrie Beantec e plecat in concediu...
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Am inteles, mersi pentru raspuns.
Mai astept.

Nu vrea nimeni sa isi vanda sita? Tocmai a venit noul meu 81T si simt ca o iau razna cand vad ce site are...

Sita de PL81T arata mai bine decat cea de pe PL41, plus ca era ceva mai incapatoare. Eu am pus 18g lejer in ea. Oricum, nu din schimbarea sitei va veni vreo diferenta de gust ci din rasnita si cafea.

Sunt convins ca nu e o diferenta majora. E mai mult un pitic pe creier. Nu pot sa accept ca pe amaratu de poemia sita arata de 2 ori mai bine. Sita arata de parca au uitat pur si simplu sa o finiseze.

Salut!
se mai fac cumva comenzi penrru site Precision pentru Lelit 41?
Am inteles ca acum in septembrie...??

Eu am primit raspuns ca nu au pe stoc si ca voi fii contactat cand vor avea pe stoc. Iti sugerez sa completezi formularul si sigur va lua cineva legatura cu tine:)
Echipament actual: Lelit Bianca V3, Timemore 078S
Echipamentul vechi: Lelit PL92T, Lelit PL81T, Gaggia Baby, Saeco Poemia cu PF naked facut la strung, Niche Zero, Kinu M47, Lelit PL043MMI, Hario Skerton 

Doresc si eu una in Campulung Muscel jud Arges

Am vazut ca sunt facute niste comenzi pe 13 septembrie.Eu am  comletat si in august un formular dar nu m-a contactat nimeni.Mi s-a spus pe forum ca dupa 1 septembrie s-ar putea sa se mai faca dar cred ca am ratat.

Nu gasesc acel formular.Sti cumva unde sa intru ca sa dau de el?

(18-09-2017, 19:16)Ruxi28 Wrote: Doresc si eu una in Campulung Muscel jud Arges

Am vazut ca sunt facute niste comenzi pe 13 septembrie.Eu am  comletat si in august un formular dar nu m-a contactat nimeni.Mi s-a spus pe forum ca dupa 1 septembrie s-ar putea sa se mai faca dar cred ca am ratat.

Nu gasesc acel formular.Sti cumva unde sa intru ca sa dau de el?

Am postat mai devreme: http://www.bluestarcoffee.eu/ascaso-filt...-579-p.asp
QuickMill QM67,  MK E65S, tamper si distribuidor Bravo

Multumesc

Formularul e asta unde trebuie sa platesc cu cardul?

Eu nu am reusit sa olatesc cu cardul, cu toate ca  aveam optiune si de mastercard.Oare Beantec o fi venit din concediu?
Stiu ca am completat o cerere la sfarsitul lui august dar nu m-a contactat nimeni.Nu stiu cum sa procedez.Ma poate ajuta cineva?

Vesti bune, sunt deja pe drum spre Romania, asteptam vesti de la Beantec cand ajung, oricum foarte curand.

Mi-a ajuns sita astazi de pe Blue Star Coffee, este mai incapatoare, problema este ca nu se potriveste tamperul, nu intra in sita cel de 57.5mm...

[Image: ff457cc155b9c566c86bb56aae56e69f.jpg]
Expobar Brewtus IV, Sette 270w, Kinu M47, tamper dinamometric Concept Art 58,5 mm

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)