Welcome Back Log In Create Account

Site pentru Lelit PL41, Precision Competition Filter 57mm

As dori si eu o sita, unde  gasesc contul in care fac plata?
Lelit PL41TEM \ Kinu M47 \ Ascaso I-steel i1 \ Gene Cafe CBR 101 \ L-Beans tamper holder

Trimite aplicatia pe formularul Beantec si ar trebui sa primesti acolo raspuns la mail cu toate detaliile.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

(01-11-2016, 15:25)Lyvyoo Wrote: Trimite aplicatia pe formularul Beantec si ar trebui sa primesti acolo raspuns la mail cu toate detaliile.

Am trimis, multumesc!
Lelit PL41TEM \ Kinu M47 \ Ascaso I-steel i1 \ Gene Cafe CBR 101 \ L-Beans tamper holder

Am trimis si eu o solicitare acum cateva zile pentru o sita, astept raspuns. Multumesc!

Am primit sita. Multumesc pentru increderea aratata!

Am trimis si eu o solicitare pe 18.11 pentru o sita, pentru Lelit 41E, folosind formularul Beantec. Astept raspuns. Multumesc!

Lasase vorba aici Beantec.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Am citit, multumesc. Astept sa fiu contactat pentru a fi informat daca mai sunt site si care este nr. contului pentru a face plata.

Buna seara, puteti sa-mi dati si mie un cod de produs al sitei respective? Am in Spania cunostinta care o poate comanda. Sau se poate comanda si din Romania? Multumesc!
Bezzera MAGICA | TTP Coffee Sensor | Eureka Oro Mignon | Kinu M47 | IMS Nanotech 16/18gr | Motta knock box | Tamper Motta Competition | Pitcher Motta 35cl | Kompresso

Codul de pe sita este I.280, eu stiu ca am gasit sita la diverse shop-uri online cautand cu acest cod. Daca esti in Romania poti face comanda (sau poti cere mai multe detalii) de aici de pe forum folosind formularul beantec.
lelit pl41tem, ceado e37s, mahlkönig vario, aeropress, v60, Kinu M47

Problema ar fi ca sub același cod Ascaso denumește si Sitele vechi, înainte de aceste Precision Filter Basket, căci nu a fost prima oara când m-am dus la importatorul Ascaso sa testez portafiltru de Lelit. Modelele vechi de pe Ascaso Arc Fun, Basic sau Dream nu erau în niciun caz mai bune ca sita originală Lelit. Unele nici nu se potrivesc 100%. Dar în Baniei găsisem un espressor adus de curând si probabil de aici norocul descoperirii. Bine ca se găsesc la Beantec, căci posesorii de Lelit 57mm rămâneau fără alternative de site de precizie.

(25-11-2016, 00:39)jdlaurentiu Wrote: Codul de pe sita este I.280, eu stiu ca am gasit sita la diverse shop-uri online cautand cu acest cod. Daca esti in Romania poti face comanda (sau poti cere mai multe detalii) de aici de pe forum folosind formularul beantec.
Multumesc, am comandat cu ajutorul formularului la Beantec
Bezzera MAGICA | TTP Coffee Sensor | Eureka Oro Mignon | Kinu M47 | IMS Nanotech 16/18gr | Motta knock box | Tamper Motta Competition | Pitcher Motta 35cl | Kompresso

Receptionat sita. Multumesc frumos Beantec.
Incap in ea 19-20 grame fara probleme.

As dori si eu o sita in Constanta

trebuie sa intri aici si sa faci comanda lui beantec,altfel poti astepta mult si bine [Image: smile.gif]
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Sita Precision Competition pe 57mm cum se potriveste pe PL81T? Sper ca nu am comandat-o degeaba...
Lelit PL81T, Eureka Zenith 65E, Sita Precision Competition

din relatarile userilor, se potriveste

Mă gândesc că pe Ascaso Dream Up-ul meu nici nu se pune problema, nu?

Trimis de pe al meu HUAWEI CRR-L09 folosind Tapatalk
Izzo Alex Duetto III & Honne Slim /nivelator Bravo / Panthera Tamper by Milan/ IMS-uri.

Daca portafiltrul e de 57 sunt mari sanse sa se potriveasca, pana la urma tot Ascaso e.
ECM Classika | Sette 270 | Past: Lelit PL41TEM, Ascaso Mini i2

Pe 57 mm este desigur, dar mă gândeam să nu deie cu virgulă.. :)
Izzo Alex Duetto III & Honne Slim /nivelator Bravo / Panthera Tamper by Milan/ IMS-uri.

Bună seara tuturor și bine v-am găsit. Mi-a sosit și mie azi și sita de la beanTeac.. Ceva diferența este dar nu cum m-am așteptat.. Repede m-am apucat să fac testul cu moneda începând cu 16,5 gr constatând că totuși și în asta rămân urme impregnate de sita dușului.. Îi drept că ceva mai mici.. Fără monedă nu se văd urme pe sita dușului decât începând cu 17,5 gr, iar cu moneda în portafiltru de la 16,5.. Sfatu-i-ți-mă ce să fac, cu ce gramaje să lucrez? Sincer mă așteptam din spusele altor colegi că o să-mi intre lejer 19-20 gr.. Atașez poză cu diferența între cele două site cu același gramaj respectiv 16,5 gr..

Ascaso Dream Up, Ascaso I mini-2, Ascaso Tamper 57 mm, cântar digital barista Joe Frex.

Poză cu grupul..

18 gr.

Ascaso Dream Up, Ascaso I mini-2, Ascaso Tamper 57 mm, cântar digital barista Joe Frex.

Attached Files Thumbnail(s)

Ce cafea/grad de prăjire?
Cunill tauro, Philips Saeco 8323, French press, Aeropress, Hario mini

Guatemala-Huehuetenango(Hedone) prăjită fresh pe 08.12. sosita a doua zi.. [Image: 85e3d065c163e43409632e73871a82bf.jpg]

Eu folosesc aceeasi sita cu 21 g macinatura, la orice cafea. Am observat ca pe pucul umed ramane urma de la surubul sitei de dus, ceea ce inseamna ca pun prea multa cafea in sita dar la gust sunt foarte multumit (brew ratio1:2). Nu prea ma ghidez dupa acest test cu moneda pentru ca ar insemna sa folosesc o cantitate mai mica si bineinteles, shot mai mic. Nu ma deranjeaza ca nu prea ramane loc liber intre puc si sita de dus atata vreme cat rezultatul din ceasca se inscrie in parametrii unei extractii reusite (timp, gust, cantitate, crema, etc.)
Lelit PL41e with PID & shower screen IMS Competition, Kinu M 38, Anfim Best, Bialetti Venus, V 60

Tot în ideea asta am comandat-o și eu de-a mai câștiga câteva sorbituri cu același brew de 1:2, și totodată de a scăpa de urmele dușului.. La mine cu 19.5 gr cam greu am pus portafiltrul în grup pentru prima extracție cu noua sită..

Mulțumesc Kosta David, voi mai testa în zilele următoare..

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca sita are codul I.280 pentru ca pe site-ul Ascaso este perezentata ca finnd sita dubla de 14g. Chiar intra 18-19g sau e vorba de o alta sita?

Am depus si eu banii in cont ( prin formularul beantec) pt sita .... a trecut 8 zile si nici un raspuns ..

Trebuie sa apara, probabil, dupa cum s-a mai scris pe aici.

(03-02-2017, 12:32)kelu23 Wrote: Am depus si eu banii in cont ( prin formularul beantec) pt sita .... a trecut 8 zile si nici un raspuns ..

Contacteaza-l. Eu, dupa ceva peripetii cu FanCurierul, am primit-o de saptamana trecuta sambata. Stiu ca au plecat mai multe colete in tara atunci.
Lelit PL41TEM, Tamper Lelit Inox PL100, Ascaso Precision Competition Basket-57mm, Rasnita  PL43MMI 

Multumesc pt raspuns .. inteleg ca posibil sa mai dureze .

Forum Jump:

Browsing: 3 Guest(s)