espressoman amator
TIMISOARA
eu zic sa platesti sita si trasportul apoi faci o copie si o trimiti pe email ca sa stie unde sa le trimita-pui adresa ,nume etc
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.
Espressoman infocat
Braila
Am primit raspuns de la beantec. Se plateste in avans si sita (ele) si transportul. Deci, cand soseste curierul, se face doar livrarea coletului, costul transportului fiind achitat in avans, cu sita.
Lelit PL41e with PID & shower screen IMS Competition, Kinu M 38, Anfim Best, Bialetti Venus, V 60
Espressoman infocat
Pitesti
Ati cumparat respectiv primit cineva?
espressoman amator
TIMISOARA
de la Timisoara stiu doar ca s-a efectuat plata in contul lui beantec si inca asteptam ,dar au trecut doar 3 zile de la plata
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.
Espressoman infocat
timisoara
Buna tuturor,
Sitele pentru Timisoara au ajuns :)
Va astept oricand intre 9:00 - 18:00 pe Take Ionescu , nr 29A, etaj 4 pentru a le ridica.
Daca nu puteti ajunge, sunati-ma si poate ne vedem prin oras.
Multumim Beantec!!!!
Lelit PL41TEm / rasnita Lelit PL043MMI / tamper Lelit
Espressoman infocat
Braila
A facut cineva o extractie cu noua sita? Exista diferente in ceasa fata de cea originala?
Lelit PL41e with PID & shower screen IMS Competition, Kinu M 38, Anfim Best, Bialetti Venus, V 60
Espressoman Administrator
Bucuresti
Pentru impresii in utilizare folositi
topicul celalat din aria de accesorii.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman infocat
iasi
Si la Iasi se confirma receptia .
Lelit PL41TEM + Mahlkonig Vario + Hario Mini Mill + tamper full inox, prajitor GeneCafe
Espressoman infocat
Cluj-Napoca
07-10-2016, 22:02
(Edited 07-10-2016, 22:20 by CMaxic.)
La Cluj nimic deocamdata, transferat banii pe 04.10 pentru 2 site.
Lelit PL 41TEM, Tamper Ascaso, râșniță Kinu M38
life is to short for bad coffee!
Mannheim / Germany
Salut, Cum am fost scris, nu pleacă zilnic plicurile. Mâine vor pleca restul, toate care s-au plătit săptămână ata. Cei care au comandat săptămână asta, vor primi mâine email cu instrucțiunile ce e de facut. Salutari și pe curand!
- E61 - 64mm -
Espressoman infocat
Bucuresti
Multumesc beanTec pentru sita!
Am obtinut o calitate superioara e extractiei.
Espressoman infocat
Braila
Mai e cineva care n-a primit sita? Eu an platit-o joia trecuta si n-a ajuns inca..
Espressoman infocat
Braila
Eu am ramas singurul "uitat" cu aceasta sita pe aici? Maine fac o saptamana de cand am depus banii pentru ea. Macar un termen in caz ca intarzie expedierea, ceva..revin cu o intrebare pe care am adresat-o mai sus si nu mi s-a raspuns: stie cineva daca se potriveste un tamper de 57.5 mm in aceasta sita? Multumesc
Espressoman fresh
Tg-Mures
12-10-2016, 14:24
(Edited 12-10-2016, 14:25 by sorinaky.)
Si eu am depus banii de o saptamana si nimic....
life is to short for bad coffee!
Mannheim / Germany
Salutari. Cum am mai scris, se aduna comenzile săptămânal și se trimit de o data! Deci cine comanda luni și cine comanda vineri, primesc inpreuna prin curier în săptămâna viitoare. Sitele de săptămâna trecută s-au predat luni la fancourier. Salutari, cosmin
- E61 - 64mm -
Espressoman infocat
Bucuresti
As vrea sa comand si eu una pentru Bucuresti. Mai vrea cineva ?
Espresso: Lelit Bianca, Eureka Mignon XL
Brew: Kinu M47, V60, Kalita Wave, Origami
Espressoman infocat
Pitesti
Am primit si eu sita astazi.Multumesc Cosmin si echipei tale.
Espressoman infocat
Cluj-Napoca
Au ajuns sitele si la Cluj.
Multumim tuturor celor implicati.
Lelit PL 41TEM, Tamper Ascaso, râșniță Kinu M38
Espressoman infocat
Cluj Napoca
Si eu am comandat o sita la Cluj, dar inca nu am primit-o... mai astept :)
La Pavoni Mill (ex Nuova Simonelli Musica Lux), Kinu M47, Niche Zero
Espressoman infocat
Braila
Ii multumesc lui mr. beanTec pentru sita cu care ne-a facut bucurosi pe noi, posesorii de Lelit-uri. Este peste cea originala si ca greutate (mai grea cu 2,30 g) si ca calitate. Am pus in ea 19 g de macinatura si tot mai lua 1 g pe cand la cea originala maximul este cam de 17 g. Singura problema este ca nu prea se mai potrivesc la ea tamperul de 57,5 mm facut de colegul dobro_c si intra greu si accesoriul printat la imprimanta 3D pe care l-am facut la colegul kamasi. Deci..urmeaza achizitii noi
[Image: biggrin.gif]
espressoman amator
TIMISOARA
13-10-2016, 22:08
(Edited 13-10-2016, 22:09 by orwo.)
Da cu șmirghel pe interiorul sitei pana intra tamperul
Espressoman infocat
Braila
Pai n-as vrea s-o stric..tamperul are 57.5 mm, nu intra complet. Stie cineva vreo solutie si pentru accesoriul acela printat de kamasi pentru distributia cafelei? Acela se blocheaza in sita, e fix..
Bucuresti
Tamperul il poti slefui la un strungar pt 10 lei...
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
espressoman amator
TIMISOARA
(13-10-2016, 23:20)Kosta David Wrote: Pai n-as vrea s-o stric..tamperul are 57.5 mm, nu intra complet. Stie cineva vreo solutie si pentru accesoriul acela printat de kamasi pentru distributia cafelei? Acela se blocheaza in sita, e fix..
ce sa strici la ea?0.5mm in diametru inseamna 0.25mm de slefuit
Espressoman infocat
Bucuresti
Mai e de actualitate oferta din topic ? Am completat formularul de comanda acum o saptamana, dar n-am primit niciun raspuns.
Espressoman infocat
Pitesti
A mai comandat cineva?Eu am platit pe 10 Oct si pina acum nimic ...
[Image: huh.gif]
Espressoman infocat
Bucuresti
(21-10-2016, 00:38)Cafeist Wrote: A mai comandat cineva?Eu am platit pe 10 Oct si pina acum nimic ... [Image: huh.gif]
Am comandat si eu saptamana trecuta, si de dimineata am primit mesaj de la curier ca o sa fie livrata azi. Probabil ca si a ta o sa fie livrata in aceeasi transa.
Bucuresti
Reiterez
ce scria Beantec, anume ca trimiterile le face o data pe saptamana, astfel ca pot exista perioade de la 7-10 zile intre comanda si sosirea efectiva.
Espressoman infocat
Cluj Napoca
(21-10-2016, 10:04)bemihai Wrote: (21-10-2016, 00:38)Cafeist Wrote: A mai comandat cineva?Eu am platit pe 10 Oct si pina acum nimic ... [Image: huh.gif]
Am comandat si eu saptamana trecuta, si de dimineata am primit mesaj de la curier ca o sa fie livrata azi. Probabil ca si a ta o sa fie livrata in aceeasi transa.
Si eu tot atunci am comandat.... si inca n-am primit nimic... poate saptamana care vine. Am primit, totusi, un mail de la beantec in care spunea ca a primit si el cu intarziere sitele din Spania. Astept in continuare,...
Espressoman infocat
Cluj Napoca
(22-10-2016, 11:55)paul20vd Wrote: (21-10-2016, 10:04)bemihai Wrote: (21-10-2016, 00:38)Cafeist Wrote: A mai comandat cineva?Eu am platit pe 10 Oct si pina acum nimic ... [Image: huh.gif]
Si eu tot atunci am comandat.... si inca n-am primit nimic... poate saptamana care vine. Am primit, totusi, un mail de la beantec in care spunea ca a primit si el cu intarziere sitele din Spania. Astept in continuare,...
Asteptarea a luat sfarsit pentru mine :D... astazi am primit sita mult asteptata si deja i-am facut un prim test: sunt foarte multumit de ceea ce a rezultat in ceasca, cu mult peste ce a oferit sita din kitul de baza de la lelit.
Multumesc beantec pentru ca ai facut posibil sa ne bucuram si noi, utilizatorii de Lelit, de o sita deosebita :)