Hello There, Guest! Login Register


Sita blind

#1
Bună ziua,am nevoie de ajutorul vostru.Posesoare de Gaggia Classic Pro 2019,am cumpărat la recomandarea vânzătorului de pe Barshaker sita blind Lelit,pentru backflush.Nu se potrivește,ce altceva sa iau și de unde?Și a doua întrebare:după ce spumez laptele ce pași obligatorii trebuie sa mai fac inainte de a scoate aparatul din priză?Trebuie cumva răcit boilerul ,cum se procedează?Mulțumesc!
 
Reply
#2
Probabil vanzatorul de la Barshaker a gresit si in loc sa trimita sita blind de 58mm de la Lelit/Gaggia a trimis-o pe cea de 57mm. Rusinica!!! Aici gasesti sita blind corecta : https://www.kfea.ro/sita-oarba-blind-lel...aggia-58mm. Referitor la pasii necesari dupa frotarea laptelui, este foarte bine daca dupa curatarea wand-ului cu o carpa si o purjare scurta de abur, opresti butonul de abur si deschizi robinetul pentru a iesi aburul ramas iar cand in loc de abur iese apa, apesi butonul de brew, dupa care inchizi robinetul si lasi putin sa curga apa calda pe grupul de cafea. Procedeul se numeste "priming" si este recomandat a se utiliza chiar si cand nu folosesti aburul, pentru a avea tot timpul boilerul plin cu apa. Aici : https://youtu.be/jDZ9DDuxEUA gasesti explicatiile date de un reprezentant Gaggia.
Lelit Anna PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, Gene CBR101R
 
Reply
#3
(07-05-2021, 13:47)Dan_R Wrote: Probabil vanzatorul de la Barshaker a gresit si in loc sa trimita sita blind de 58mm de la Lelit/Gaggia a trimis-o pe cea de 57mm. Rusinica!!! Aici gasesti sita blind corecta : https://www.kfea.ro/sita-oarba-blind-lel...aggia-58mm. Referitor la pasii necesari dupa frotarea laptelui, este foarte bine daca dupa curatarea wand-ului cu o carpa si o purjare scurta de abur, opresti butonul de abur si deschizi robinetul pentru a iesi aburul ramas iar cand in loc de abur iese apa, apesi butonul de brew, dupa care inchizi robinetul si lasi putin sa curga apa calda pe grupul de cafea. Procedeul se numeste "priming" si este recomandat a se utiliza chiar si cand nu folosesti aburul, pentru a avea tot timpul boilerul plin cu apa. Aici : https://youtu.be/jDZ9DDuxEUA gasesti explicatiile date de un reprezentant Gaggia.
Mulțumesc mult pentru sfaturi,foarte utile pentru un începător, asa cum sunt eu...
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)