Hello There, Guest! Login Register

Sfat espressor SH - PL41LEM / Gaggia CLassic sau altceva

Am găsit să achiziționez de la cineva din Italia un espressor Lelit pl41lem sigilat cu 1000 de lei!
Asi vrea să știu dacă se merită achiziția ținând cont că vroiam să iau un gaggia classic îmbunătățit cu shower holder din alamă și sita dus ims, gaggia fiind second hand sau un Avx la 899 lei de pe Barshaker nou cu garanție 1 an!
Mulțumesc frumos!

Reply
Dacă ești sigur ca nu îți ajung cărămizi... prețul este foarte ok.

Un pid poți s-o pui mai târziu: oricum nu cred ca ai garanție.
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)

Reply
(27-02-2021, 16:45)micrenda Wrote: Dacă ești sigur ca nu îți ajung cărămizi... prețul este foarte ok.

Am cerut verificare colet plus că mi-a făcut și poze. Il trimite pe un prieten de al lui si il bag la verificat. Nu e problema de țeapă. Nu îmi convine, nu îl iau!

(27-02-2021, 16:45)micrenda Wrote: Dacă ești sigur ca nu îți ajung cărămizi... prețul este foarte ok.

Ideea e așa. Cum pot să îl probez mai repede și fără să îi pun apă in bazin ca să nu zică pe urmă ca l am folosit eu cu apă? Îl bag în priza și pot să ai dau drumul să meargă fără apă în el? Adică măcar să aud că funcționează pompa?

Reply
Nu este o idea buna sa il lasi la incalzit fara apa, fiind ca se arde rezistenta (câteva secunde poate, dar nu mai mult). Apa este ok, cafea nu. In general, daca încălzește si merge pompa, nu ar trebui sa fie alte surprize (mai ales ca ai spus ca ar trebui sa fie nou, asa ca nu se pune problema de decalcifiere).
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)

Reply
Sa stii ca și la fabrica înainte de al pune in cutie, îl testează cu apa.
Țin minte ca era un coleg acum câteva luni care credea ca a primit un desigilat fiindca găsise niște picături in rezervor.
Deci nu cred ca e vreo problema daca ii pune jumătate de litru de apa, și testează pompa, și daca încălzește apa.
Bugster+Honne, Kinu

Reply

(27-02-2021, 21:46)micrenda Wrote: Nu este o idea buna sa il lasi la incalzit fara apa, fiind ca se arde rezistenta (câteva secunde poate, dar nu mai mult). Apa este ok, cafea nu. In general, daca încălzește si merge pompa, nu ar trebui sa fie alte surprize (mai ales ca ai spus ca ar trebui sa fie nou, asa ca nu se pune problema de decalcifiere).

(27-02-2021, 21:46)micrenda Wrote: Nu este o idea buna sa il lasi la incalzit fara apa, fiind ca se arde rezistenta (câteva secunde poate, dar nu mai mult). Apa este ok, cafea nu. In general, daca încălzește si merge pompa, nu ar trebui sa fie alte surprize (mai ales ca ai spus ca ar trebui sa fie nou, asa ca nu se pune problema de decalcifiere).

Ăsta e espressor ul!

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)