Welcome Back Log In Create Account

Setup complet nou cu garanție Lelit PL41TEM + Gaggia MDF55 + Full accesorii

Se oferă spre vânzare un setup complet pentru espresso, destinat cunoscătorilor, reprezentând de departe cea mai buna alegere in bugetul dat. 

Toate componentele se află într-o stare impecabilă, practic ca noi. Echipamentele au fost achiziționate pe final de decembrie 2024 și au fost utilizate pentru mai puțin de 30 de cafele. Se vând însoțite de factură fiscală, garanție valabilă și ambalajele originale.

Achiziția a fost una impulsivă in urma analizei discutiilor de pe acest forum, însă din lipsă de timp, setupul nu este folosit.

Pachetul include:
    •    Espressor Lelit PL41TEM
    •    Râșniță Gaggia MDF55
    •    Portafiltru original Lelit cu sită originală
    •    Portafiltru Lelit bottomless cu sită IMS
    •    Sită suplimentară Ascaso
    •    Cântar pentru cafea Timemore Basic 2
    •    Prelungitor portafiltru (magnetic și clasic)
    •    Tamper original Lelit + tamper dinamometric
    •    WDT tool
    •    Bază de tampat cu suport pentru WDT, portafiltru, extensie și tamper
    •    Knock box original Lelit
    •    Perie originală Lelit pentru curățare
    •    Latieră din inox
    •    Lavetă din microfibră originală Lelit
    •    Set complet de peste 100 de pliculețe pentru curățare Pulycaff + sita blind Lelit pentru backflush . 

Sunt deschis la orice probă sau test, pentru a vă convinge de starea impecabilă a echipamentului.
Pretul este 3999 lei. 
Menționez că valoarea totală de achiziție a fost considerabil mai mare decât prețul solicitat, iar pentru o comparație obiectivă, recomand verificarea prețurilor accesoriilor achiziționate individual.
Doar predare personala in Craiova. Multumesc !

Reply
Update pret 3699 lei ! Ca o mica precizare, Gaggia MDF 55 este varianta imbunatatita a Eureka Specialita .

Reply
Salutare! 
Stiu ca e un chin impachetatul dar daca esti dispus sa trimiti prin curier, ma intereseaza.

Reply
Salutare ! Se pare ca a captat destul de multa atentie in urma scaderii pretului, am primit mai multe mesaje. Nu pot sa l trimit prin curier, bataia de cap ar fi mult prea mare. O sa se dea in ordinea " primul venit, primul servit " .

Reply
Up ! Inca este disponibil .

Reply
Buna seara ! As putea sa va ofer 3900 daca il puteti trimite prin curier. Lasati mi un numar de tel prin mesaj privat

Reply
Game on! 4000 Sick

Reply
Apreciez interesul, baieti, insa e mult prea mare bataia de cap, implicit riscul pentru a pune tot pachetul pe curier. Momentan am primit 4100 pentru a il trimite prin curier insa prefer sa treaca cineva si sa l ia personal. Poate aveti ceva cunostinte care trec prin zona.

Reply
Update, am primit 4400 pentru a il trimite prin curier, nu ma asteptam, sincer sa se ajunga la asa sume. Daca este cineva dispus la 4600, o sa il trimit. Ridicare personala la 3700 din Craiova !

Reply
(24-06-2025, 15:10)Maanu Wrote: Update, am primit 4400 pentru a il trimite prin curier, nu ma asteptam, sincer sa se ajunga la asa sume. Daca este cineva dispus la 4600, o sa il trimit. Ridicare personala la 3700 din Craiova !

Salut.
Daca mai e valabil, m-as baga eu la ridicare personale din Craiova
Merci
Andrei

Reply
Up, inca e disponibil, momentan nu s a concretizat nimic.

Reply
Up ! Inca disponibil ! Aparent destul de multe persoane il doresc insa niciuna nu are drum / prieteni in Craiova ...  Biggrin guys, faceti sub 2h din Bucuresti de cand au finalizat Drumul Express .

Reply
S a vandut, baieti. A fost trimis prin curier intr-un final. Am uitat sa mai specific aici si m am trezit cu un puhoi de mesaje in privat, spor la cumparat si la mai multe cafele !

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)