Welcome Back Log In Create Account

Senzor temperatura TTP Coffee Sensor pentru grup E61

Am primit termometrul. 
Multumesc pentru livrarea rapida. 
L-am montat super usor si abia astept sa-l folosesc.
Isomac Tea II, ECM S64

Reply
Sa l folosiți sănătoasă!
Extracții cat mai reușite.
May God be with us.

Reply
Testam și testam până iese ceva aproape perfect.
Modelul de pin l am schimbat, cel pe care îl aveam inițial nu imi plăcea, mai bine cu filet și am terminat.

https://ibb.co/4KMMsrW

https://ibb.co/LChCCHp
May God be with us.

Reply
Înseamnă că e bun de retail? Ai stabilit și un preț?

Reply
Pret pentru extern da, pentru Ro nu inca.
Oricum tinand cont la ce pret am dat si dau senzorul Universal aici, incerc la fel de OK sa fac si pt acest kit sau practic pentru toate produsele de pe www.coffee-sensor.com

Pentru vanzare retail astept noul model de pin, am vrut sa merg pe alt tip dar asa cum am zis, trebuie sa scot ceva calitativ si sa imi placa in primul rand mie. Automat ma gandesc si ma rog la El ca si clientii vor aprecia ce primesc.

Sper saptamana viitoare sa soseasca si celelalte produse pentru LP, inclusiv noul Pin cf poza atasata.

De viitor sper sa aprofundez cat mai mult posibil pressure profiling pentru E61, pentru orice model de grup, nu doar Profi tec sau Lel it.

Multumesc.
May God be with us.

Reply
Am achizitionat in decembrie 2017 un senzor care nu mai functioneaza corect. Ramane aprins permanent, butonul on/of nu mai functioneaza si intra in cicluri in care se schimba temperatura de pe C pe F intermitent. S-a crapat in zona din fata a butoanele si arata urat dupa cum se vede in poza.
Se poate schimba partea din plastic cu totul, fara partea metalica si cat costa?

https://i.imgur.com/L1GhsQt.jpg
ECM Synchronika cu robinet, DF64V + SSP, M47, ECM S-automatik 64
in trecut: df64, K30, Vario Home, Bezzera BB005, si Bezzera Mitica Top

Reply
(14-10-2019, 09:58)allex06 Wrote: Am achizitionat in decembrie 2017 un senzor care nu mai functioneaza corect. Ramane aprins permanent, butonul on/of nu mai functioneaza si intra in cicluri in care se schimba temperatura de pe C pe F intermitent. S-a crapat in zona din fata a butoanele si arata urat dupa cum se vede in poza.
Se poate schimba partea din plastic cu totul, fara partea metalica si cat costa?

Si eu sunt interesat de senzor (fara tija metalica) din motive oarecum similare)
Profitec Pro 600 | Honne | Bravo tamper & distributor

Reply
Si eu am aceeasi problema, vreau doar termocupla si display-ul

Reply
Luati un termometru nou: https://www.aliexpress.com/item/32965413...b201603_55

si luati ce aveti nevoie :)
MK Brasilia ■ MK K22S SSP ■ MK K32SB & Aeropress 

Reply
Cam asta e rezolvarea... coreeni nu au fost prea inspirati cand au ales modelul asta, fiabilitatea nu e punctul lui forte... si noi ne-am luat dupa ei Smile
Sunt la al treilea pana acum, dar nu in grup E61, ci folosit ca atare la kettle, pentru brew, si alte cuisinisme.
Trebuie analizat si gasita o rutina de manipulare care sa puna eforturi minime pe punctul de iesirea al sondei din carcasa (piciorul "ciupercii") si pe butoane.
Alt punct de cadere frecvent este contactul dintre bateriei si placa cu electronice. Desfacut, frecat, curatata bateria...

Se gasesc si in EU, dar pretul e in jur de 10 Euro.

Reply
Daca da cineva comanda (de grup), as lua si eu unul de rezerva.
Expobar Leva | Gaggia Evo | Eureka Single Dose | Fiorenzato F5 | Kinu Phoenix | Aeropress | V60
Prev: Lelit 41TEM | Gaggia MDF

Reply
Asigur si service, indiferent daca achizitiile au fost efectuate sau nu acum peste doi ani. Din anumite motive, ar fi ok sa expediați senzorii la mine și rezolv eu cu fetele. Poate expediați cu Posta Romana și asigur eu retur prin curier rapid. Este ok așa? Doritorii va rog PM.
Cu stima.
May God be with us.

Reply
Nu am primit niciun mesaj. Propunerea nu este ok sau ?
Daca aveti sugestii, please send them.
Multumesc.
May God be with us.

Reply
(14-10-2019, 09:58)allex06 Wrote: Am achizitionat in decembrie 2017 un senzor care nu mai functioneaza corect. Ramane aprins permanent, butonul on/of nu mai functioneaza si intra in cicluri in care se schimba temperatura de pe C pe F intermitent. S-a crapat in zona din fata a butoanele si arata urat dupa cum se vede in poza.

(28-10-2019, 11:09)TudorP Wrote: Nu am primit niciun mesaj. Propunerea nu este ok sau ?
Multumesc.

Buna, daca totusi e posibil, pt mine ar fi ideal sa cumpar de la tine (la ce pret consideri tu ca i k) doar display ul (cu/fara sonda) si sa l instalez eu. Ba chiar as lua doua sa am unul de rezerva. Merci!

Reply
Si eu cumpar unul, daca are cineva mai multe!
De reparat... inca merge. Si nu ma pot lipsi de el pana la returnare.
Expobar Leva | Gaggia Evo | Eureka Single Dose | Fiorenzato F5 | Kinu Phoenix | Aeropress | V60
Prev: Lelit 41TEM | Gaggia MDF

Reply
(28-10-2019, 11:09)TudorP Wrote: Nu am primit niciun mesaj. Propunerea nu este ok sau ?
Multumesc.

Am trimis mesaj de vreo cateva zile, imi trimiti te rog adresa si telefon pe pm. 
Merci.

Reply
Va salut.
Flow device ul Coffee Sensor este deja in fabricație, însă eu incerc sa îl aduc cu doua modele de mânere, unul asemănător cu cel standard Ecm / Profitec dar și unul flip 180 pentru a nu atinge deloc corpul aparatelor, in cazul celor care au grupul montat mai jos. Prototipul a fost testat pe un isomac vechi luat de aici de pe forum cu rezultate foarte bune ( chiar surprinzătoare - pompa vibratoare).
Totodată, vreau sa fie expediat cu vaselina și set the garnituri de rezerva.
Kitul va fi compatibil cu majoritatea aparatelor hx sau db de le piata. Cel lelit nu mi a trezit același interes că și cel tip ecm și profitec.
Prețul pentru Ro va fi promo, ca și pentru senzori.
Va mulțumesc.
May God be with us.

Reply
(28-10-2019, 13:04)eduard Wrote:

Multumesc.

Buna @decadurabolin , daca totusi e posibil, pt mine ar fi ideal sa cumpar de la tine (la ce pret consideri tu ca i k) doar display ul (cu/fara sonda) si sa l instalez eu. Ba chiar as lua doua sa am unul de rezerva. Merci!

Buna, deci nu vrei sa vinzi/livrezi doar senzorul? Sincer, n as mai scoate surubul din grup sa l plimb pe curier, mi se pare inutil

Reply
(04-11-2019, 08:09)TudorP Wrote: Va salut.
Flow device ul Coffee Sensor este deja in fabricație, însă eu incerc sa îl aduc cu doua modele de mânere, unul asemănător cu cel standard Ecm / Profitec dar și unul flip 180 pentru a nu atinge deloc corpul aparatelor, in cazul celor care au grupul montat mai jos. Prototipul a fost testat pe un isomac vechi luat de aici de pe forum cu rezultate foarte bune ( chiar surprinzătoare - pompa vibratoare).
Totodată, vreau sa fie expediat cu vaselina și set the garnituri de rezerva.
Kitul va fi compatibil cu majoritatea aparatelor hx sau db de le piata. Cel lelit nu mi a trezit același interes că și cel tip ecm și profitec.
Prețul pentru Ro va fi promo, ca și pentru senzori.
Va mulțumesc.

Salut,
ma inscriu pe lista de doritori.

Multumesc
MK Brasilia ■ MK K22S SSP ■ MK K32SB & Aeropress 

Reply
Adif, Eduard si Alex, aveti pm.
Referitor la un detaliu: daca ati si comandat de la mine la un moment dat, posibil sa mai aveti numarul meu de telefon. Puteti oricand sa ma apelati (sau use Whatsapp), astfel incat sa rezolvam astfel de detalii mult mai rapid.
Eu voi face tot posibilul sa solutionez fiecare problema cu celeritate. Problema mea majora este lipsa de timp, motiv pentru care nu mai intru chiar atat de des pe forum.
Cu stima.
May God be with us.

Reply
Cu cea mai mare placere.
Testul pe Isomac vechi de foarte multi ani, cu pompa vibratoare, a dus la un rezultat foarte interesant dpdv al gustului, dar nu reuseam sa obtin un flow maxim in ml.
De aceea si prototipul meu de maner Flip 180, ca sa pot sa deschid valva si mai mult, automat obtinand ml mai multi in ceasca.
Cuma am spus, robinetul este in productie, ramanand sa pun la cale si un manometru de calitate, precum si o sursa buna de garnituri si site ce protejeaza jicleur-ul.

Referitor la o intrebare pe care am primit-o dimineata, dar care am primit-o defapt chiat mai des si de la clienti externi, eu lucrez la un dual gauge read, presiune + temperatura.
O metoda DIY de instalare rapida, la fel ca si un senzor de temperatura, adica posibilitatea de montare acasa si utilizare in conditii de maxima siguranta.
Este foarte greu sa creezi asa ceva, motiv pentru care, mi-a dat eu seama (doh), nu avem inca asa ceva pe piata. De la ce aveam eu in cap, pana la un produs finit, ma tot lovesc de detalii caare sunt restrictive, dar sper eu, nu imposibil de rezolvat.

Odata ce voi reusi asta, sky is the limit si pentru multe alte aparate, gen LP.

Multumesc.
May God be with us.

Reply

Cand am cumparat acum vreo 2 ani senzorul nu exista vreun magazin coffe sensor si am luat asa ca de la un coleg de forum fara sa ma astept la vreo garantie de conformitate de 24 luni. Asa ca m-am mirat ca dupa atata timp, fara macar sa cer (eu vroiam sa cumpar partea din fata) Tudor s-a oferit sa imi trimita un senzor complet nou.
Nice touch, cand cineva primeste mai mult decat se astepta nu poate fi decat multumit!

Reply
allex, sper sa ne auzim si dupa alti 2 ani pentru altceva, doar nu senzorul :))
La multi ani baieti !
May God be with us.

Reply
Buna,mă interesează cat costa un termometru e61 și un regulator debit.cu stima
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Reply
(02-01-2021, 02:39)orwo Wrote: Buna,mă interesează cat costa un termometru e61 și un regulator debit.cu stima

Salut,
In caz ca Tudor raspunde mai greu, te pot scuti eu de asteptare. Produsele sunt disponibile pe site-ul lui(google it) si poti folosi cuponul de reduceri dedicat comunitatii(il gasesti pe topicul dedicat).

Toate bune!
Lelit Bianca V2, Honne, Kinu M47 Phoenix, Bravo Tools, Felicita Arc, VST baskets

Reply

Forum Jump:

Browsing: 2 Guest(s)