07-07-2013, 23:52
Am primit o propunere din partea unui viitor importator de cafea verde in Romania. Are un contact la o ferma din Honduras si ar dori sa aduca direct de acolo niste cantitati mai mari.
A primit de la hondurieni cateva kg drept sample, iar in prezent mai are 6 mostre de verde, puse in pungi de 250g fiecare (la sfatul meu), pe care ar dori sa le ofere forumistilor care prajesc acasa, pentru a cere o parere sincera din partea voastra.
Din cele 6 pungi, una i-am promis-o lui Dragos, deci mai sunt 5. Cei din Bucuresti le pot lua personal, iar cei din tara le vor primi pe curier, fara costuri de expeditie.
Cine se baga?
Detaliile despre cafea sunt in fisierele PDF:
1. FBA Biolatina USDA Organic Certification
2. Finca Buenes Aires
3. CS lab reports
A primit de la hondurieni cateva kg drept sample, iar in prezent mai are 6 mostre de verde, puse in pungi de 250g fiecare (la sfatul meu), pe care ar dori sa le ofere forumistilor care prajesc acasa, pentru a cere o parere sincera din partea voastra.
Din cele 6 pungi, una i-am promis-o lui Dragos, deci mai sunt 5. Cei din Bucuresti le pot lua personal, iar cei din tara le vor primi pe curier, fara costuri de expeditie.
Cine se baga?
Detaliile despre cafea sunt in fisierele PDF:
1. FBA Biolatina USDA Organic Certification
2. Finca Buenes Aires
3. CS lab reports
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper