Hello There, Guest! Login Register

Salutari din Timisoara

Salutare ,

ma numesc Vlad si cam de 3 saptamani m-a luat si pe mine virusul cafelei :). Am achizitionat un pachet Rancilio Silvia / Mahlkönig Vario , un tamper Motta , latiera Motta si un portafiltru botomless. Dupa 5 zile de facut cate 2 cafele pe zi , toate au fost rateuri , nu seamana absolut deloc cu alte rezultate de se pot vedea pe net . Problema principala zic eu ca este cafeaua( plus setari proaste la rasnitza :D ) , folosesc momentan un Julius Meinl no4 . Mai am acasa un pachet de New York pe care vreau sa il incerc sa vad daca se schimba ceva. In rest ce pot sa zic , informatie este enorm de multa , setarile la fel - foarte multe dar sper sa obtin rezultate decente cat mai curand . Aveti idee cumva daca este cineva in Timisoara de prajeste cafea ?

Mersi

[attachment=1900]
ECM Synchronika +flow control , Ceado E37S , Dalla Corte Studio + Bentwood Vertical 63

Reply
Nu (cel puțin eu nu știu; doar 'hateganul', și el prajea pentru el, uz 'casnic') ; dar luăm din București (dacă ne adunăm de 1.5-2 kg deja devin acceptabile costurile de curier).
Lelit PL043MM/Kinu M47 + Gaggia Classic

Reply
Eu am deschisa acum o punga de un kil de Nicaragua. Pot sa-ti vand eu cam un sfert de kil.
Ii luata de aici.
Raul, consumator zilnic de cafea (si de vin rosu!)
Gaggia Classic, Home Vario Mahlkonig, tamper Concept-Art, Filtru Bezzera nepresurizat pt 2 cesti, 14g, 58mm

Reply
salutare ,

ce parere aveti despre acest shot :

https://www.youtube.com/watch?v=oQZ7mgEbx3M&list=PLb-1N4A5UsuAz4kNcjAg7dg8TWxb4LmUW

Sunt aproape 3 saptamani de cand mi-am luat espresorul si m-a luat aceasta boala :D. Pana acum am folosit New York preambalata. La aceasta extractie am folosit pentru prima oara Sarkis Equilibrium proaspata. 14 grame de cafea in basketul dublu original de la Rancilio , macinata pe Vario la 1-L . Ce as mai putea imbunatati ?

Mersi

*admin edit
ECM Synchronika +flow control , Ceado E37S , Dalla Corte Studio + Bentwood Vertical 63

Reply
[Image: image.jpg]

Am facut un upgrade la Vario , am schimbat suportul de plastic cu cel de metal , e foarte reusit cel nou , cu aceasta ocazia am curatat si rasnita in interior si spre uimirea mea , au fost foarte multe resturi de cafea in interior.
La anul urmeaza un upgrade la un Vario K30 cel mai probabil , urmat si de un espressor DB / HX

Reply
Felicitari pentru echipament, sa te bucuri de el!

Reply
As prefera ca observatiile legate de gramatica sa fie facute in particular userului (daca sunt arzatoare evident) sau / si cu un "report" catre mine pentru a indrepta lucrurile. Astfel suntem mai relaxati si ne concentram pe ce avem de discutat.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)