Hello There, Guest! Login Register

Salutari de la un novice :)

Este primul meu post pe acest forum desi am apelat la el in nenumarate randuri in ultimele 4 luni  Wink .
Pe scurt, sotia a dorit in toamna sa migram de la cafeaua la ibric la ceva mai special si in consecinta am cumparat in noiembrie 2020 un aparat Breville Prima Latte pe care am inceput sa experimentez diferite cafele din comert.
L-am folosit initial cu sita presurizata din dotare dupa care tot citind si urmarind YT am cumparat o sita nepresurizata in speranta unui upgrade, moment in care m-am lovit de problema macinarii cafelei. Cea deja macinata nu este ce trebuie, ba e prea fina (Davidoff Espresso 57 si cea turceasca) ba prea mare asa ca am hotarat ca-mi trebuie o rasnita adecvata pentru a putea trece la cafea boabe de la prajitoriile locale.
In acest moment am in vizor Kinu Phoenix si Lelit PL043MMI (daca aveti alte propuneri in zona asta de pret le astept cu interes).
Dupa ce rezolv aceasta problema si incep sa ma experimentez putin voi dona in familie espressorul actual pentru un upgrade.
Cele bune tuturor si multumesc anticipat pentru sugestiile voastre vis-a-vis de rasnita.

Reply
Kinu este răspunsul [emoji3]

Bine ai venit!
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)

Reply
Salut,
Kinu.
O electrică sub 1500 lei nu este de luat in calcul.
Bugster+Honne, Kinu

Reply
Multumesc, tot spre Kinu inclin si eu, am pus si acel Lelit pe lista pentru ca am vazut multa lume alegandu-l, singurul inconvenient pe care il am in vedere cu manuala este momentul in care este nevoie de mai multe cafele la rand si de asta am crezut ca este de luat in calcul o rasnita electrica. Pe de alta parte momentele astea sunt rare si pot fi rezolvate cu putina planificare.
Lelit PL41TEM | Kinu

Reply
Salut

​​​​​Am avut lelit mmi iar acum am kinu și pot spune că e o diferență mare între ele...enormă. In bugetul alocat, kinu e cea mai bună soluție. 
E incomodă, într-adevăr, mai ales când ai de făcut mai mult de 2 cafele dar dacă vrei mai mult trebuie sa crești foarte mult bugetul. 

Succes!
Bezzera Unica PID | Niche Zero | CS-001 | Eureka XL | Kinu Phoenix | Hario V60 | AeroPress | Klarstein Kettle | KRIBLI-GRABLI | Loveramics | VST 

Reply
Am trimis acum 2 minute formularul pentru Phoenix [emoji16]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Lelit PL41TEM | Kinu

Reply
Buna alegere!
Sa stii ca cel puțin in cazul meu, in primele 6 luni rasnitul imi lua cel mai puțin timp.
Bugster+Honne, Kinu

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)