Hello There, Guest! Login Register


Salutare tuturor !

#1
Va salut cu respect dragi espressomani, urmaresc demult forumul si ma uimeste de fiecare data pasiunea pe care o vad la membrii lui de ani de zile. 

O sa fiu foarte scurt cu prezentarea, acasa am un aeropress pe care-l "chinui" de cativa ani cu fel si fel de cafele atat de la noi cat si din afara in putinul timp pe care il petrec aici. In rest, lucrez in domeniul ospitalitatii de 9 ani, cu 7 strict pe specialty coffee (de la barista, la trainer, la manager, la ajutor de ambalat la prajitorie am facut si fac de toate), au mai ramas putine "roluri" de bifat, dar nu ma grabesc neaparat. 

Motivul pentru care am decis sa fac prima postare este mai degraba un interes coplesitor din partea oaspetilor de la shop  legat de tot ce tine de cafeaua de specialitate/domeniul pe care il pretuiesc si iubesc, ca urmare, am presupus  ca si aici ar fi destule intrebari/curiozitati la care sper sa va pot formula un raspuns cat se poate de coerent si ajutator din perspectiva omului de dupa tejghea Smile 

Imi pare bine de cunostinta ! Cu unii din voi poate ne si cunoastem deja, who knows. Pana una alta, extractii cat mai reusite va doresc !
 
Reply
#2
Bun venit, ne bucuram sa avem si oameni din domeniul profesional!
Ca sa iti fac o imagine de inceput, userii isi exprima nedumeririle in thread-uri diverse ce poarta titlul problemei lor deci daca vrei sa te implici poti urmari mai multe thread-uri in functie de categoria din care fac parte si daca ai un raspuns ce poate fi de ajutor il oferi acolo. In acest mod nu amestecam problemele si le punem pe caprarii, in functie de un anume model de espressor sau rasnita, accesoriu etc sau tip de problema intampinata.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
 
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)