Welcome Back Log In Create Account

Salutare

N-am avut bunul simt sa incep postarile pe forum cu o prezentare, dar nu sunt incapabil de a ma da la brazda, si vreau sa-mi repar greseala.

Buna ziua, ma numesc Vasile, si sunt alcoolic  espressoman   Smile 

Pentru mine cafeaua e o sursa nesecata de placere, dar si un domeniu de cunoastere uluitor de variat.   
Am inceput candva prin a vizita planeta Espresso ca un turist, dar repede mi-am dat seama, ca va trebui sa imigrez. Inca nu m-am integrat in totalitate, mai fac din cand in cand cate-o boroboata, uneori neglijez obiceiurile locale, dar invat, invat.  Si e super ca am descoperit espressoman.ro!

Urari de bine tuturor!

Weber HG-2, Eureka Olympus KR E & Blow Up, Ceado E5 SD, Comandante C40 M3, Kinu M47 Simplicity
Profitec Pro 800, Profitec Pro 700 & Flow Control, La Pavoni Europiccola & Piston Pressure Kit 
Quest M3s, Gene Cafe CBR-101 & Dimmer, Gene Cafe Bean Cooler
Am folosit:  VBM Domobar Junior 2B, Bezzera BB005

Reply
Welcome, welcome! :)
Lelit PL41LEM + Ascaso, Bialetti Venus 6, Bialetti Preziosa, Kinu M47 Classic

Reply
:103:
ECM Synchronika / Eureka Mignon Specialita / Kinu M47S / Kribli-Grabli / Motta and Normcore tools & Gaggia Classic 2015 / MDF & V60 & Timemore Ice Dripper

Reply
Bun venit @Y'not ! Scrii frumos, sa stii...

Cum mai sta Chisinau pe linie de  cafea de specialitate?
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Multumesc pentru primire!

@Lyvyoo - sincer vorbind, la Chisinau e ca-n provincie, in opinia mea particulara.  Cat despre cafea, cred ca tre sa fie si buna pe undeva (mai rar scot nasul pe afara).  Acum sa vedem, cum va supravietui HORECA locala consecintele economice ale Covid-ului, ca se-arata cam trist.
Weber HG-2, Eureka Olympus KR E & Blow Up, Ceado E5 SD, Comandante C40 M3, Kinu M47 Simplicity
Profitec Pro 800, Profitec Pro 700 & Flow Control, La Pavoni Europiccola & Piston Pressure Kit 
Quest M3s, Gene Cafe CBR-101 & Dimmer, Gene Cafe Bean Cooler
Am folosit:  VBM Domobar Junior 2B, Bezzera BB005

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)