01-07-2020, 14:30
N-am avut bunul simt sa incep postarile pe forum cu o prezentare, dar nu sunt incapabil de a ma da la brazda, si vreau sa-mi repar greseala.
Buna ziua, ma numesc Vasile, si sunt alcoolic espressoman
Pentru mine cafeaua e o sursa nesecata de placere, dar si un domeniu de cunoastere uluitor de variat.
Am inceput candva prin a vizita planeta Espresso ca un turist, dar repede mi-am dat seama, ca va trebui sa imigrez. Inca nu m-am integrat in totalitate, mai fac din cand in cand cate-o boroboata, uneori neglijez obiceiurile locale, dar invat, invat. Si e super ca am descoperit espressoman.ro!
Urari de bine tuturor!
Buna ziua, ma numesc Vasile, si sunt alcoolic espressoman
Pentru mine cafeaua e o sursa nesecata de placere, dar si un domeniu de cunoastere uluitor de variat.
Am inceput candva prin a vizita planeta Espresso ca un turist, dar repede mi-am dat seama, ca va trebui sa imigrez. Inca nu m-am integrat in totalitate, mai fac din cand in cand cate-o boroboata, uneori neglijez obiceiurile locale, dar invat, invat. Si e super ca am descoperit espressoman.ro!
Urari de bine tuturor!
Weber HG-2, Eureka Olympus KR E & Blow Up, Ceado E5 SD, Comandante C40 M3, Kinu M47 Simplicity
Profitec Pro 800, Profitec Pro 700 & Flow Control, La Pavoni Europiccola & Piston Pressure Kit
Quest M3s, Gene Cafe CBR-101 & Dimmer, Gene Cafe Bean Cooler
Am folosit: VBM Domobar Junior 2B, Bezzera BB005
Profitec Pro 800, Profitec Pro 700 & Flow Control, La Pavoni Europiccola & Piston Pressure Kit
Quest M3s, Gene Cafe CBR-101 & Dimmer, Gene Cafe Bean Cooler
Am folosit: VBM Domobar Junior 2B, Bezzera BB005