Bine v-am gasit dragilor. Desi urmaresc forumul de ceva vreme, abia acum am reusit sa achizitionez jucarii in cautarea unui espresso reusit. Cu ajutorul forumului am luat un Gaggia Classic cu mici defecte(nu scoate abur, atat mi-am dat eu seama), de pe marketplace, si o rasnita ascaso i2 mini cu ajutorul formularului de reducere.
Aseara, dupa ce mi-a ajuns si rasnita, cumparat prima cafea de specialitate proaspat prajita(sau asa mi s-a comunicat) si inceput sa vad ce iese. Dupa 6-7 incercari, folosind tehnica descrisa aici https://www.espressoman.ro/cum-prepari-u...ect-acasa/, am reusit sa scot ceva ..nu espresso dar ceva..29 de sec pentru 50 ml cred cu 18gr de cafea masurate boabe.
O sa va atasez poze cu jucariile mele, cum am masurat astazi dimineata cafeaua din portafiltru si ce a iesit. Mentionez ca in poze se afla un doubleshot(cel consumat aseara) si un single shot ce am incercat astazi sa il fac, dupa cateva nereusite.
O sa dau o fuga la Sarkis sa iau niste cafea zilele urmatoare si incerc iarasi, poate am noroc sa fie mai bine. Pucul nu iese uscat, imi pare rau ca nu am facut poze si la el, iar reglarea rasntiei este un mic chin, pentru ca nu am o evidentiere clara a gradului de finete si imi e si frica sa nu cumva sa o stric de cate ori invart de rotita aceea.
In viitorul apropiat o sa vad ce service din Bucuresti ma poate ajuta sa verific si sa repar espressorul, sa iau un portafiltru bottomles si sa imi corectez erorile
Astept parerile voastre cu bune si rele.
P.S. intrucat pozele sunt mari ca si dimensiune, a trebuit sa le urc pe un server de hosting
Aseara, dupa ce mi-a ajuns si rasnita, cumparat prima cafea de specialitate proaspat prajita(sau asa mi s-a comunicat) si inceput sa vad ce iese. Dupa 6-7 incercari, folosind tehnica descrisa aici https://www.espressoman.ro/cum-prepari-u...ect-acasa/, am reusit sa scot ceva ..nu espresso dar ceva..29 de sec pentru 50 ml cred cu 18gr de cafea masurate boabe.
O sa va atasez poze cu jucariile mele, cum am masurat astazi dimineata cafeaua din portafiltru si ce a iesit. Mentionez ca in poze se afla un doubleshot(cel consumat aseara) si un single shot ce am incercat astazi sa il fac, dupa cateva nereusite.
O sa dau o fuga la Sarkis sa iau niste cafea zilele urmatoare si incerc iarasi, poate am noroc sa fie mai bine. Pucul nu iese uscat, imi pare rau ca nu am facut poze si la el, iar reglarea rasntiei este un mic chin, pentru ca nu am o evidentiere clara a gradului de finete si imi e si frica sa nu cumva sa o stric de cate ori invart de rotita aceea.
In viitorul apropiat o sa vad ce service din Bucuresti ma poate ajuta sa verific si sa repar espressorul, sa iau un portafiltru bottomles si sa imi corectez erorile
Astept parerile voastre cu bune si rele.
P.S. intrucat pozele sunt mari ca si dimensiune, a trebuit sa le urc pe un server de hosting
ECM Technika II & Niche Zero