Hello There, Guest! Login Register


Sa inceapa marea bianculizare?

#1
Shocked 
Incep sa se auda tropote de pitici.
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.
 
Reply
#2
Daca avea si un senzor de temperatura, ar fi fost un produs chiar complet. Cred totusi ca va aparea curand si varianta cu monitorizarea temperaturii, fiind un aspect ce cred ca il vor cere foarte multi.
Chiar si fara temperatura, mie unul mi se pare cea mai importanta inovatie din ultimii ani buni in lumea espresso, acest sistem integrat hardware/software, ce permite monitorizarea raportului dintre presiune, debit, mase, timpi. Cred ca e un pas foarte mare in directia controlului "repetabilitatii", atat de importanta pentru a obtine acelasi sau aproape acelasi gust de fiecare data.

Offtopic
Poate ar trebui schimbat si titlu topicului, ne-prea-avand legatura acest sistem cu Bianca, poate doar tangetial, in sensul ca e util pe orice aparat ce permite modificarea presiunii / debitului in timpul extractiei. Dar cum este util si pe aparate ce nu permit asemenea modificari, mai ales daca se va implementa si masurarea temperaturii, cred ca merita un topic si un titlu dedicat. 
Multumiri colegului baloozzy pentru deschiderea unui topic interesant, cum demult nu prea s-a mai intamplat pe forumul asta.
Espresso: Mazzer Kony E, Mazer Major, Expobar Brewtus IV DB, VST / IMS, Acaia Pearl, Fel. Arc, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, Cafflano Kompresso, Aeropress, V60, French Press
 
Reply
#3
(03-03-2020, 10:05)KrisssKros Wrote: Daca avea si un senzor de temperatura, ar fi fost un produs chiar complet. 

Si e absurd ca nu da mai departe informatia asta... Confused  ca de avut o are sigur, orice senzor de presiune are by design si unul de temperatura incorporat, ca trebuie sa sa faca anumite corectii fara de care presiunea nu s-ar citi bine...
 
Reply
#4
Se lucreaza si pe zona de senzor de temperatura. In zona de comentarii la clip e un răspuns la întrebarea asta:

Miklos Csanady11 hours ago
@Alfons Plašil thank you! Temperature is definitely on our list, we even have a working prototype, but there is a long way ahead before it is ready for the market.
Expobar Brewtus IV+pulsor, Niche Zero, VST 18g, Bravo Tamper & Distribution Tool, Brewista Smart Scale II
Gaggia Baby Millennium+PID, Kinu M47, site IMS, nivelator Motta 58.5, Espro Calibrated Tamper 58.35
 
Reply
#5
Era deja un topic, o sa le unim  
https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...o-Profiler
Lelit Bianca, Honne Slim ~ In vacanta: Kinu + Kompresso
Past: Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30 
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)